Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Dün gece tam ne güzel yatarım derken benim küçük cadı uykum yok diye deli etti beni ve tabi bizim uyumamız baya bir geçikti

sabahta ister istemez geç uyandım
Baya şiş uyandım ve birazda ödem atarım diye 1 koca bardak ayran ve hurma yedim ( İnstagramda bu ara çok fazla deng geldim hurma ve yoğurt yiyenleri bende ödemden kurtulmak için tek öğünümü öyle geçiştireyim dedim

artık akşamlıkda büyük ihtimal kırmızı mercimek çorbası, salata ve yoğurt olarak öğünümü yaparım diye düşünüyorum hatta belki birazda tonbalığı eklerim

)
Canım menünde sporunda gerçekten çok güzel

Senden süper bir sonuç göreceğimize adım gibi eminim
Sanada hayırlı sabahlar canım
Canım başarıcızlık ne demek herkez ilk zamanlar uğraştı topiği çözene kadar
Bak şimdi hani benim nickimin yazdığı yer var ya onun üzerine tıkladığında hani benim profil sayfam açılıyor ya işte o sayfa açıldığında aşağılara doğru solda bir yerde Albüm diye bir bölüm var ona tıkladığında benim resimlerimi görebilirsin
Günaydın Canım iyiyiz şükür sen nasılsın
Maşallah canım Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu seneler nasip eder inşallah....Aminnnn
Valla ben iki senedir benim kıza ısrarla en yakın arkadaşlarını seç pasta masrafı yapacağımıza ( maşallah hatun öyle ucuz birşeyde istemez

) atıyorum 5 kişi belirle sizi AVMye götüreyim önce oturup bir yemek yiyin sonrada sinemaya gidin bütün masraflar benden diyorum ama nedense bizimki istemiyor bir türlü

Allahtan geçen sene hiç kutlama istemedi ama bu sene ne yapar bilmiyorum 15.ci yaş gününde
Harikasın canım inşallah çok çok güzel sonuçlarda alacaksın canım adım gibi eminim