Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamü Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:
Ne zaman kızkardeşime gitsek ( tabi pazarın kurulduğu güne deng getiriyorum bir taşla iki kuş olsun diye :KK48: ) dönmem akşamı buluyor :KK66:

Giderken tabiki planladığım kadar yürüdüm hatta daha fazlası bile oldu :21:
Yoruldum ama bir kez daha RAbbim şükrettim çünkü cidden eskiden 2 sokak öte yürüdüğümde bile belime okadar şiddetli ağrılar giriyordu ki resmen kaç kere ağlamıştım :KK53:
Bugün Annem bile dedi kızım maşallahın var hem kilo verdin hemde eskiye nazaran bizlerden bile daha hızlı ve uzun süre yürüyorsun diye :KK48: ki Annemden bunu duymak bile benim için çok önemli çünkü geçmişte 25 kg verdiğimde sadece süzülmüşsün hafif diyip moralimi fena bozmuştu :KK48: şimdi yaptığım sporlarında sayesinde sanırım kadının gözüne daha bir zayıf gözüküyorum :KK48:

Akşamda kapı önünde eşimle buluşup direk alışverişe gittik :KK66: Eskiden sonra asla aç açına alışveriş yapamazdım heleki böyle bir yorgunluğun üzerine ve hemen hadi önce yemek yiyelim derdik ama oda çocuklarda okadar alıştılar ki hemen yarım saatte alışverişimizi yapıp eve döndük ve yemeğimizi yedik :21:

Bİrazdandan gecenin son keyif kahvesini içeriz :KK48:

Kizlar ben takimdan ayrilmak istiyorum. Kendinize iyi bakin.

Canım umarım fikrin değişir ve bizimle kalmaya karar verirsin :KK60:
Bende Gülşenin seni kırmak için değil kamçılamak için öyle yazdığını düşünüyorum ama sanırım yanlış kelimeleri seçmiş oldu sonuçta henüz çok çok iyi tanımıyor seni ve kırılabileceğini hesaba katmamıştır :KK66:
İnan asla kötü niyetli biri değildir Gülşende :KK68: Özrünüde dilemiş yanlış anlaşılma oldu diye :KK66:

Bizler burada aileyiz ve sende bizim bir parçamız oldun o yüzden ne olur bir daha kararını gözden geçir :KK60:

Bu arada beni gruba çağıran Moniye çok teşekkür ederim, ben benim gibi kariyersiz bekar erkek arkadaşı olmayan çocuk doğurmayan, insanların abla dedikleri 20li yaşlarda bayanların grubuna gitsem daha iyi olucak.
Bu önyargılar çok ağır geldi. Daha fazla takımınızı meşgul etmeyeyim kızlar hoşçakalın

Bence hiç bir yere gitme canım :KK15:
İstersen bir iki gün kendine izin ver cumaya kadar ama ben tam tersine burada olmanı daha çok isterim :KK66: çünkü ben senin yürekten ne kadar azimli olduğunu hissettim her ne kadar motivasyonunu kaybetmiş hissetsende :KK60:
Başarabileceğine bir an şüphe etsem inan acıkca derim senin zaten niyetin yok diye ama yüreğimin derinliklerinde senin sağlığın için bunu yapmak istediğini, çoğumuzun dönem dönem yaşadığı gibi ufak çöküş dönemleri yaşadığını biliyorum :KK66:
Kız sen yine iyi bir gün kaçırıyorsun ben ne zaman çöküş yaşasam hemen ameliyat olacağım diye kendimi yırtıyordum ve inan hep buradaki kızlar beni toparladılar :KK68:
YOksa bir anlık çılgınlıkla gidip ameliyat masasına yatmıştım çoktan ( artık oradan sağ kalkabilirmiydim bilmiyorum ama bir anlık şey işte :KK12: )
Senin sabahda dedim öyle aşırı bir kilon yok bana göre ve emin ol çok az dikkat ettiğin an senin çabucak daha aşağı rakamları göreceğine inanıyorum :KK60:
Hashas arkadaşım benim ne olur kararını bir daha gözden geçir :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

kızlar eğer sözlerim gerçekten ağırsa moniye iletin gruptan ben çıkayım

Canım sende otur oturduğun yerde :KK60:
Biz burada artık aile gibi olduk, abla kardeş gibi eeee kim ablasıyla yada kardeşiyle arada bir yanlış anlaşılmalar yüzünden ufaktan bir atışmaz :KK66:
Hepimiz yarın çok daha güzel bir güne uyanacağız ve eminim herşey yine düzene girecektir :KK66:

Bugün yaptığım sporlar

♥kilotlu çorapla bacak açarak ısınma
♥50 kedi pozisyonunda dizler bükük arkaya tekme ( ağırlıklarla )
♥ 50 kedi pozisyonunda kalca hareketi ( ağırlıklarla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıklarla )
♥ 60 stiridye ( ağırlıklarla )
♥ 60 üçgen
♥ 50 selülit savar haraketi ( ağırlıklarla )
♥ 60 makas ( ağırlıklarla )
♥10 dk abs workout
♥ 50 mekik
♥ 50 ayakta arkaya tekme ( ağırlıklarla )
♥ 50 ayaklari yana acma ( ağırlıklarla )
♥ 50 twist hareketi ( ağırlıklarla )
♥ 50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 deatlift 10 kilo ağırlıkla ( 15 i düz kalani sumo )
♥ 20 lunges 2 kilo ağırlıkla
♥ 15 yarım şınav
♥ 45 sn plank
♥ 20şerden 40 sn yan plank
♥ 15 dk twist shape stepper ellerde ağırlıklarla
♥10 dirsek bükük kol açip kapama ( 10 kilo ağırlıkla)
♥ 30 yan bel calisma ayakta ( 10 kilo ağırlıkla )

Soğuma:KK55:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Maşallah subhanallah cidden sana hayranım yaaa :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Harika bir spor programı ve eminim bir iki hafta sonra selülitin S si olmayacak hiç bir yerinde :KK60:
İdolümsün :KK15:

selam kızlar fit olma sürecimi hızlandırmak için elimden geleni yapıyorum epeydir spora gidemiyordum dün başladım tekrardan ve bugün de gittim iyi ter attım doğrusu ! yanlara ve bacaklara yüklendim...baharı ve yazı aslaaaa kilolu geçirmek istemiyorum umarım da başarıcam !!! siz nasılsınız?

Harikasın Leylam :KK60:
Aynen devam ve ben inanıyorum dediğin gibi süreç hızlanacak ve daha çabuk hedefine ulaşacaksın :KK68:
Bende bugün Leslie yapamadım ama baya bir yürüdüm ve şu anda inan bacaklarım felaket ağrıdığı halde bir an önce sabah olsunda yine Leslie yapayım diye düşünüyorum :KK48: Cidden alışkanlık haline geldi ( spor grubuna verdiğim söz sayesinde tabiki ) ve inşallah hepimiz şu önümüzdeki 3 - 4 ayı çok güzel değerlendirip çok güzel farkla yaza merhaba diyeceğiz :21::21::21::21::21::21:

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. bir az peynir. 6 zeytin. domates. salatalık. 2 yk lor. 1 yk bal. 1 b çay.
Ara: 2 hurma 1 b çay.
Öğlen: yarım tabak etli bulqur pilavı. 1 yk yoğurt.
Ara: 6 badem. 3 ceviz.
Akşam yemek yemedim.
1 lt su. 1 kupa papatya çayı. 2 kupa yeşil çay.

Canım menün çok güzel ama akşam en azından çorba salata gibi çok hafif bir öğün yapsaydın malum metabolizmayı çalıştırmak şart ki depolarımızdaki yağlardan tüketsin bünye :KK60:

menüm gelsiin

sabah: aç karna 1 br su, 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kızarmış tb üzerine salça yanında az kaymak, biraz zeytin peynir ve tahinpekmez ve çayy
öğlen: 2 kaşık dünkü etli patatesli yemekten, 1 gülböreği
spora gittim
ara: az şekerli türk kahvesi ve ince bir dilim tramisu (ben yaptııım)
akşam: 1 kase ıspanak yanında 2 kaşık yoğurt ve biraz turşu
ara: yeşil çay düşünüyorum biraz meyve de belki

bol su

Menün cidden harika :KK60: Aynen devam ve inanıyorum cumaya yine süper bir bildirim gelecek senden :KK68:

S3lam kızlar kusura bakmayın netim bitti yok ayın 10 da yenilenecek arkdstan bakıp çıkıyorum hemen sunulanda yazayım vs diyemiyorum o kdr samimiyet yok. Ama cuma bildirim yapıcam. Öpüyorum sizi beni unutmayın. Sizi özledim çok, gerçekten sizsiz zor gidiyor diyet grupla daha ii oluyo. :KK19::KK15:

S3lam kızlar kusura bakmayın netim bitti yok ayın 10 da yenilenecek arkdstan bakıp çıkıyorum hemen sunulanda yazayım vs diyemiyorum o kdr samimiyet yok. Ama cuma bildirim yapıcam. Öpüyorum sizi beni unutmayın. Sizi özledim çok, gerçekten sizsiz zor gidiyor diyet grupla daha ii oluyo. :KK19::KK15:

Aaaa ne kusuru sonuçta hastalık olmasında yoğunluktan yada net sorunundan bir iki gün uzak kalmış olalım :KK68:
Umarım net sorunun bir an önce biterde tekrar seni daha sık aramızda görürüz :KK60:
Bende kesinlikle seninle aynı fikirdeyim :KK68: Tek başıma bu işe niyetlenseydim şimdiye kaç kere pes etmiştim :KK48: sağ olsun buradaki kızlar bağımlılık yaratıyor ve insan ay kızlara ne derim korkusuna yiyemiyor :KK70:
Bizde seni özledik canım :KK60:
Kendine çok çok iyi bak ve inşallah cumadan sonrada artık devamlı net sorunu olmadan bizimle olursun :KK15:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum :KK68:

Sabah yine erkenden uyandım, keyif kahvemi içtim hatta yemeğimi bile ateşe koydum :21::21::21:

Günden güne kendimi çok daha iyi hissediyorum çok şükür :KK68:
Bir saat sonrada Allahın izniyle Lesliemide yapacağım :KK66:

dunki menumu rapor edeyim hemencik. bugunde çok ugrayamıcam
sabah: 1 haşlama yum+peynir zeytin yeşillik avakado ve cevizlerimle karatay kah.
öğle 13,00 de döner+salata+ayran
akşam 18,00 de : brokoli+salata+et sote
spor yok sinemaya gittik fırsatım olmadı

sona kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama 20 li yaşların başlarındasın diye tahmin ediyorum.şunu sana söyleyebilirim bir kere çoook gençsin bu çok büyük bir avantaj.ha ben gencim 30 u ma kadar bekleyim sonra nasıl olsa kilo veririm diyorsan yanılıyorsun vücut 30 lu yaşlara doğru artık yağ depolamaya daha elverişli oluyo neyse sana hikaye anlatmaktansa gerçekleri söylücem ama alınmaca darılmaca yok
burda 100 kilonun üzerinde bir kız öğretmen arkadaşım var
evlenememesinin yani kısmetinin bir türlü gelmeyişinin tek sebei var KİLOLU OLMAK
üstelik bunu ben değil kendisi söylüyor .okumuş matematik öğretmeni evi var arabası var bunlara rağmen tek sebep evet kilolu...
bir an önce silkelen sana kimse 97 den 2 ayda 60 a ineceksin demiyor azar azar ama kalıocı vermek önemli
ben 3 ay 71 de takıldım ama bir kaç haftadır 68 e indim eğer 71 de 3 ay takıldığımda ben pes ettim deyip kendimi yemeye vursaydım şuan 75 olurdum.anlatabiliyo muyum canım.
şöyle bir silkelen iş çıkışı tek başına sakin bir yere git eline bir defter al olmak istediğin kişinin resmini o defterin ilk sayfasına yapıştır o defteri sürekli yanında taşı her yeme isteğin geldiğinde defterdeki resmi hayal edip az porsiyon ye..
o deftere heddeflerini ödüllerini cezalarını yaz o senin en ii arkadaşın olsun aranızda bir sır
komik gelmesin bu yazdıklarım çünkü kilolu insan en yakınına bile bazen kilolu olduğunun üzüntüüsünü anlatamaz kimsenin anlamayacağını düşünür anlamzlar da zaten anlatma bize anlat defterdeki kişiye anlat.
ailenle sorunlarında yemeye saılma o seni o anda doyurur ama kalbindeki acıyı bastıramaz.yakın arkadaşın veya dostun vardır mutlaka.onunla kilo konusunu paylaştığında bile şunu net söyleyebilkirim ne kadar dost olursa olsun eğer o kişi zayıf yada normal kilodaysa seni anlamayacaktır hatta bu kadar takma takacak kilon yok yalanını söyleyecektir
sonacım
97 kilo takacak bir kilo
sen henüz bekarsın
çocuk doğurmadın
evlenmedin
kariyer yapmadın
erkek arkadaşın yok
belkide sana çocuıklar abla değil teyze diyor
bak yazdıklarımı yanlış anlama bunlar gerçek
GERÇEKLERİ GÖR
SEN DAHA İYİ BİR YAŞAMA
SAYGI GÖRMEYE
SEVİLMEYE DEĞER BİR KİŞİSİN...

Bu arada beni gruba çağıran Moniye çok teşekkür ederim, ben benim gibi kariyersiz bekar erkek arkadaşı olmayan çocuk doğurmayan, insanların abla dedikleri 20li yaşlarda bayanların grubuna gitsem daha iyi olucak.
Bu önyargılar çok ağır geldi. Daha fazla takımınızı meşgul etmeyeyim kızlar hoşçakalın

Lütfen böyle bir çağrı yapma grubunuzun bozulmasını asla istemem, oldu bitti canım, Moniyi de hiç meşgul etmeyelim.
Laflarına çok kırıldım ve alındım, belki ben hassasım ama lütfen sen benim için düzenini bozma oldu bitti, kızlar seni çok seviyor, olay büyümesin kapansın lütfen. Ben zaten listeye dahil olmamıştım 8. takıma geçiş yaptım, herkes için herşey iyi olur inşallah , özür dilemişsin ki bu bile çok büyük birşey teşekkür ediyorum bende seni kırmak istemedim özür dilerim, çok alındım ve kırıldım o yüzden sert bi cevap yazdım biraz ama lütfen takımından çıkma.
Kendinize iyi bakın kızlar
sonacım yarencim çok yerinde ve guzel tespitler yapmış seni kırmak istememiş alınma kuzum ama gitmişsin sanırım dun uğrayamadım kendine böyle yazık etme kuzum.bak sana abla tavsiyesi nasıl görünmekten hoşnutsan inan insanlarda seni öyle görmekten hoşnut olurlar bizler çocuk doğurmuş kimi dönemler salmış kendini unutmuş kocasını unutmuuş kadınlar olarak hayatı daha yeni farkediyoruz yarenim bunu anlatmış güzelde anlatmış. gittiğin yerde hurur ve mutluluk dilerim kuzum hoşçakal

Merhaba benide aranıza alabilirmisiniz zayiflamam lazım ne tür bilgiler vermem lazım
Tabiiki gelebilirsin hatta geldin bile:KK19:
Kendini tanıtmanla başlayabilirsin mesela yasın yaşın kilon boyun gibi:KK56:
Takımında kuralları var canımcım ama şu an katı bir şekilde uygulamıyoruz bir müddet rafa kaldırdık yani.

Tabiiki gelebilirsin hatta geldin bile:KK19:
Kendini tanıtmanla başlayabilirsin mesela yasın yaşın kilon boyun gibi:KK56:
Takımında kuralları var canımcım ama şu an katı bir şekilde uygulamıyoruz bir müddet rafa kaldırdık yani.
Merhaba ismim fatos :) 163 boyunda 72 kilo 5 yasinda bi cocuk annesiyim .ccalisiyorum sabah 8 akşam beş masabasi is yapıyorum yediklerime devamli dikkat ediyorum ama birseyler olmuyor birtürlü 65 altına ınmedim bu beni çok rahatsız ediyor :(

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Bir güzel Sporumu yaptım ( 3 Mil leslie ve bir kaç hareket daha :21: )
Kan ter içinde kaldım ama yine her zamanki gibi çoook mutluyum :KK68:

Bir ara elektrikler kesildi o yüzden anında damlayamadım :KK48:

Yarın Tartı günü bakalım verdiğim emeklerin karşılığını alabilecekmiyim :KK48:
Malum 1 aydır yerimde sayıyordum bir ileri bir geri :KK48:

dunki menumu rapor edeyim hemencik. bugunde çok ugrayamıcam
sabah: 1 haşlama yum+peynir zeytin yeşillik avakado ve cevizlerimle karatay kah.
öğle 13,00 de döner+salata+ayran
akşam 18,00 de : brokoli+salata+et sote
spor yok sinemaya gittik fırsatım olmadı

Canım menün gayet güzel ve eminim eksileri göreceksin :KK60:

Eeee hangi filme gittiniz kocacığınla :KK48:

Merhaba benide aranıza alabilirmisiniz zayiflamam lazım ne tür bilgiler vermem lazım

Aramıza hoşgeldin :KK3:

Merhaba ismim fatos :) 163 boyunda 72 kilo 5 yasinda bi cocuk annesiyim .ccalisiyorum sabah 8 akşam beş masabasi is yapıyorum yediklerime devamli dikkat ediyorum ama birseyler olmuyor birtürlü 65 altına ınmedim bu beni çok rahatsız ediyor :KK43:

Memnun olduk fatoş :KK68:
Bende kendimi tanıtayım :KK48: adım Banu, 34 yaşında biri 14 diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim ve evhanımıyım :KK53: Topiğin en ağır Assolisti benim ama inşallah bende sizler gibi fıstık olacağım inanıyorum :21::21::21::21:
İlk başladığımda 6 - 7 ay evvel 124.5 kgdum ve spor yapmadan tın tın ancak 12 - 13 kg verdim :KK48: son 1 aydır hayatıma sporuda dahil ettim ( ilk 2 - 3 hafta hep hafifti ama son 1 haftadır baya bir yüklenmeye başlıyorum :KK48: )
En son cuma günü 112.3 kgdum ve yarın tartı günümüzde çok merak ediyorum sonucu :21::21::21::21:

kızlar kusura bakmayın bir kaç zamandır gelemedim çok fena hasta oldum serum ilaç vs... zor kendime geldim...

Çok çok geçmiş olsun canım :KK60: inşallah şu anda daha iyisindir :KK15:
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn

Umarım bir an önce toparlanır aramıza dönersin :KK66:

Merhaba ismim fatos :) 163 boyunda 72 kilo 5 yasinda bi cocuk annesiyim .ccalisiyorum sabah 8 akşam beş masabasi is yapıyorum yediklerime devamli dikkat ediyorum ama birseyler olmuyor birtürlü 65 altına ınmedim bu beni çok rahatsız ediyor :KK43:
Merhaba Fatoş hoşgeldin ben Nüşabə Azərbaycandan. boyum 155. kilom 83.1. yaşım 32. 1 oğlum var. Üzülme ömrüm burda bir-birimize destek olarak fazlalıklarımızdan kurtulcaz hepimiz. :KK15:

Back
X