Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu gün burası pek sessiz gene :KK51:
Evet canım pek kimse yok ee napıyosun bakalım senin balaşkan nasıl benim kızım artık baya kelimeleri söylemeye başladı birden konuşacak galiba ama şuan cümle kuramıyo sadece baba gitti anne koy abi otur giibi basit cümleler söylüyo..seninki daha küçük değil mi ama bazı çocuklar erken konuşur benimki çok geç

kızlar ben bu resimlerden şuanda ortadaki gibi hissediyorum kendimi inşallah bu kadın giibi sporla bu hale gelicem siz hangisisiniz?

Eklentiler

• 12.webp
    12.webp
    38 KB · Görüntüleme: 154
  • images.webp
    images.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 122
  • zayiflayanlarin-20141106092827134.webp
    zayiflayanlarin-20141106092827134.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 215
Evet canım pek kimse yok ee napıyosun bakalım senin balaşkan nasıl benim kızım artık baya kelimeleri söylemeye başladı birden konuşacak galiba ama şuan cümle kuramıyo sadece baba gitti anne koy abi otur giibi basit cümleler söylüyo..seninki daha küçük değil mi ama bazı çocuklar erken konuşur benimki çok geç
Ay canım kuzum benim yerim ben onun o tatlı dilini:KK15:İnşallah çok yakında cümleleri de kuracak. Benimki ada-dan-(ata-dan) başka sözcük söylemiyor. Sadece də də də də ma ma ma ma böyle şeyler. Bir şey istediyinde parmağını uzatarak ıh ıh ıh diyor. Oğlan çocuk tenbel olur diyolar. Benim oğlum olana kadar kardeşlerimde hepsi kız olduğu için görüyorum onlar her şeyi çok çabuk yapıyolar.

kızlar ben bu resimlerden şuanda ortadaki gibi hissediyorum kendimi inşallah bu kadın giibi sporla bu hale gelicem siz hangisisiniz?
Vayyyyyy hatunlara bak. Ben sonuncu gibi hiss ediyorum. İNŞALLAH BAŞARA BİLİRİM. İNŞALLAH BAŞARA BİLİRSİN. VE İNŞALLAH BAŞARA BİLİRİZ. AMİNNN. En Büyük KK

Bu gün burası pek sessiz gene :KK51:

kızlar naber nasıl gidiyor umarım cumaya hepiniz harika bildirimler yaparsınız
yarencim ben 2. resimdeki olmak istiyommm:KK76::KK76:

Kız sen yine iyisin :KK48: Ben geçmişte diyetisyene uyarak bir ayda 3 kg almıştım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
adamın dediklerine harfiyen uydum ve 1 ayın sonunda eksi beklerken artı gördüm ve şok geçirdim :KK67: bir dahada gitmedim tabi
bu hıkayenin aynını annem yaşadı cecom habire kılo aldı
nasılsın bu arada:KK48:

Vaayyyyy kimleri görüyorum hoş geldin:KK28: sen nasılsın:KK15:
Vaayyyyy kimleri görüyorum hoş geldin:KK28: sen nasılsın:KK15:
çok iim cicim sen nasılsın. bu hafta 75 i görücem iyi gidiyorum.
spor programımı değiştirdim. hergun farklı şeyler yapıyorum ve gun içinde de bişiler yapıyorum metabolizmam şaşırsın diye işe yarar işallah
plates grubuna girsemmi diye duşunuyom ama hergun sıkılırım ben

çok iim cicim sen nasılsın. bu hafta 75 i görücem iyi gidiyorum.
spor programımı değiştirdim. hergun farklı şeyler yapıyorum ve gun içinde de bişiler yapıyorum metabolizmam şaşırsın diye işe yarar işallah
plates grubuna girsemmi diye duşunuyom ama hergun sıkılırım ben
Ben de iyiyim ama geçenlerde azdım bir az şimdi toparlandım çok şükür bakalım ne olucak cuma.
İnşallah görürsün 75-i canım hatta daha aşağıları da görürsün. Çok iyi maşallah:nazar::nazar::nazar: yine de sen bilirsin ama belki birlik olduğu için sıkılmazsın. Hem insan hep birlikde yapdığında daha da gaza geliyor imkanın varsa gruba gir bence:KK66:

Bugün yaptigim sporlar gelssiiiiinn

♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 50 kedi pozisyonunda kalca haraketi( ağırlıkla )
♥ 30 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 üçgen
♥ 50 selulit savar hareketi ( agirlikla )
♥ 50 makas ( ağırlıkla )
♥ 50 ayakta arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 30 ayakta bacaklari yana acma ( ağırlıkla )
♥ 50 mekik
♥ abs workout 8 dk
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 deadlift 10 kilo ağırlıkla ( 20 düz kalani sumo )
♥ 1 dk plank
♥ 25 erden 50 sn yan plank
♥ 15 yarim şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 100 twist hareketi
♥ 100 ip atlama
♥ 50 jumping jack
soğuma:KK55:

Ben de iyiyim ama geçenlerde azdım bir az şimdi toparlandım çok şükür bakalım ne olucak cuma.
İnşallah görürsün 75-i canım hatta daha aşağıları da görürsün. Çok iyi maşallah:nazar::nazar::nazar: yine de sen bilirsin ama belki birlik olduğu için sıkılmazsın. Hem insan hep birlikde yapdığında daha da gaza geliyor imkanın varsa gruba gir bence:KK66:
tatlım ben zaten çeyrek yıldan fazladır 6. takımdayım. buraya mısafir gelmiştim. şimdi tekrar 6. takıma ve kaptan yardımcılığına devam ediyorum. ziyarete gel istersen :KK60:

Bugün yaptigim sporlar gelssiiiiinn

♥ 50 kedi pozisyonunda arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 köpek iseme ( ağırlıkla )
♥ 50 kedi pozisyonunda kalca haraketi( ağırlıkla )
♥ 30 kedi pozisyonunda dirseklerin üstünde arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 50 üçgen
♥ 50 selulit savar hareketi ( agirlikla )
♥ 50 makas ( ağırlıkla )
♥ 50 ayakta arkaya tekme ( ağırlıkla )
♥ 30 ayakta bacaklari yana acma ( ağırlıkla )
♥ 50 mekik
♥ abs workout 8 dk
♥50 squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥ 50 deadlift 10 kilo ağırlıkla ( 20 düz kalani sumo )
♥ 1 dk plank
♥ 25 erden 50 sn yan plank
♥ 15 yarim şınav
♥ 10 dirsek bükük kol açma 10 kilo ağırlıkla
♥ 100 twist hareketi
♥ 100 ip atlama
♥ 50 jumping jack
soğuma:KK55:
oy şekercim okurken yoruldum maşallah. toplam sure ne kadardı peki

Back
X