Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 oynakbasi34 dikkat et canım kendine.

Sorma canım valla ucuzunuda almadık bayattır diye o_O diğer tezgahlara güvenmedi kızkardeşim ve düzenli olarak aldığı tezgahtan aldı :KK57: işin garibi ben ve eşim hariç herkez gayet iyi :KK48: Allahtan çocuklar fazla yemedi ( büyük kız hamsi sevmiyor diye zorla 5 - 6 tane yedi en fazla ufaklıkda 3 tane yedi oyuna dalınca çabuk kalktı sofradan )

Güzellikler yarın cuma yediklerinize dikkat:stop:Kızlar ben korkmaya başladım inşallah kilo vermişimdir.o_O

Selamü Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:

Sabah size yazdıktan sonra biraz iş yapıp kendimi sokağa attım :KK66:
Kızkardeşimin oraya gittim ( hava çok soğuk diye arabayla gittim bu sefer ) hatta pazara çıkacağımız zaman kuzuyu dedesiyle kızkardeşimin evinde bıraktık ve 1 saatte fazla yine pazar içinde yürüdük :21::21::21:
Eksiklerimi aldım ve yine kardeşime geçtik :KK66: akşam yemeğini hep birlikte yedik ve ancak bu saatte eve gelip fırsat buldum sizlere bakmak için :KK66:

Akşam yemeğinde ayıptır söylemesi balık vardı hatta yağsız tavada yaptı Annem ama bayatmıydı neydi mideme taş gibi oturdu o balıklar :KK57:
Şimdi şekersiz türk kahvesi ve maden suyuyla rahatlamaya çalışıyorum :KK48:

Ay balam ben olmayına sessiz oldu yoksa benim çene yeterdi herkese :KK70::KK70:

İyiyim diyelim iyi olalım canım :KK48:
Sanırım bayat balık yedik resmen hala tadı ağzıma geliyor :KK53: şükür zehirlemedi en azından :KK48:
Seni görüne ama daha iyi oldum :KK60: bu ara yoğunluktan pek giremedim yoksa kesin senide ziyarete gelirdim :KK15:
İnşallah sende iyisindir :KK60:

Valla plates grubuna bende bir niyetlendim ama sanırım ondan sıkılabilirim :KK48: Lesliemi yapayımda olmadı arada canım istedikçe ebru şallı gıcığıyla yaparım plates :KK48::KK48::KK48:
Şimdi gruba dahil olurda söz verirsem mecbur kalırım zoraki olur oda :KK66:

Kız bana bakma sen benim bünye benim gibi muhalefet :KK70: Bünyem diyete karşı sanırım :KK70:

Tutmayın beni bir koşu herife saldırıp geliyorum o zaman :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kız zaten o 1 saat öpüşmek mümkün değil insanın çenesi ağırır beee :KK70::KK70::KK70:
banum googlplaydan bizim kızlar önermişti "sworkit" diye bı uygulama indirdim 5dk lık egzersizleri var ne kadar yaparsan yapıyorsun hiç sıkıcı değil hareketleri kendi veriyor ve seni yönlendiriyor dun denedim guya 5dk yapacaktım 4 turdan 20dk yapmışım zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun ben buna başladım plates-lesli-egzersiz karma bişi çok keyifli indir telefona bak istersen

birşey düşündüm kızlar bana kim katılmak ister?
çorba diyeti..
öyle lahana çorbası falan değil kendimize eziyet etmeyelim
sabah ve öğleni normal beslenelim ama akşam sadece 1 tabak çorba içelim yanında salata olabilir
çorba hem sindirimi kolaylaştırır hemde metabolizmayı artırır.
benim bir tanıdığım sabah öğle akşam hep çorba içmiş ve kısa sürede 10 kilo vermişti ..tabii tüm gün çorba içmek çok zor en azından sadece akşalamları içersek kilo vermeye faydası olur diye düşünüyorum ne dersiniz
KİMLER KATILIYO BANA ŞİMDİ ???

çorba diyeti..
sabah ve öğleni normal beslenelim ama akşam sadece 1 tabak çorba içelim yanında salata olabilir
benim bir tanıdığım sabah öğle akşam hep çorba içmiş ve kısa sürede 10 kilo vermişti ..tabii tüm gün çorba içmek çok zor en azından sadece akşalamları içersek kilo vermeye faydası olur diye düşünüyorum ne dersiniz
yarencim çok guzel dusunmussun. karbonhıdrattan fakır sebze çorbaları dene bence. yanında da çeşitli çiğ sebzelerden salata ile harika sonuç alırsın emin ol

maaşallah birde senin kilon da az yağ oranın fazla değildir diyetisyen ölçüm yaptığında yağ ve kas yüzdelerin kaç çıktı söyler misin cansucum?

Canım ölçüm kağıdım evde şu anda bende işteyim eve gidince akşam bakar söylerim ama yanlış hatırlamıosam 33 yağdı obeziteye yakın dedi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim yine :KK48:
Ay sabahın köründe eşimle birlikte kalktım sonrada hazırlanıp kızlarla yine sokaklara attık kendimizi :KK53:
Büyük kızın yine kaç gündür devamlı bir baş ağrısı yaşıyordu en sonunda dün gece eşim nörolog bir doktor vardı 8 ay öne gösterdiğimiz tekrar ona götür dedi :KK66:

Gittik tabi randevusuz gidince biraz beklemek zorunda kaldık ve doktora durumu izah edine Emar çekelim dedi ( geçen sefer darbeye bağlı travma olduğu için sadece tomografi çekilmişti o_O ) Emar için haftaya perşembe geesi için randevu verdiler ama farklı bir hastanede çekilecekmiş :KK66:
Bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama yinede bir bakalım dedi :KK66:

Sanırım doktor birazda büyük kızın kıskançlıktan baş ağrısı çektiğini düşünüyor çünkü bir sürü soru sorarken özellikle kardeşiyle ilgili bir kaç soru araya sıkıştırdı hatta Emar sonucu çıkınca gelirsin sonucu Annenlede konuştuktan sonra biraz senle baş başa sohbet ederiz ne dersin dedi :KK66: Bizimki de tabiki olur dedi ama çıkışta yaw bu benle ne konuşacakmış ki dedi :KK48: depresyonda olduğumu mu düşünüyor yoksa dedi :KK70::KK70::KK70:
Dedim belki sana okulla ilgili birşeyler sormak istiyordur yada sadece sohbet etmek istiyordur dedimde rahatlayıp olur konuşalım bakalım dedi :KK48:

İnşallah önemli birşey değildir hatta bana kalsa biraz şu sinirli halini yatıştıracak bir sakinleştirici bile verebilir :KK70:

banum googlplaydan bizim kızlar önermişti "sworkit" diye bı uygulama indirdim 5dk lık egzersizleri var ne kadar yaparsan yapıyorsun hiç sıkıcı değil hareketleri kendi veriyor ve seni yönlendiriyor dun denedim guya 5dk yapacaktım 4 turdan 20dk yapmışım zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun ben buna başladım plates-lesli-egzersiz karma bişi çok keyifli indir telefona bak istersen

Hemen yükledim canım ve gerçekten çooook güzelmiş :KK68:
Leslie yaptıktan sonra bunuda yapabilirim her gün az da olsa :KK66: zamanlada arttırırım :KK66:

çorba diyeti..

haydi kızlar 5 gün yapalım şu çorba diyetini benimle olmak isteyen parmak kaldırsın herkes kaçmış analşılan:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Kızzzzzzzzzzzzz Ben bennnnnnnnnnn :KK3:
Kambersiz düğün olurmu :KK48:
Peki çorbaları seçerken sırf sebze çorbasımı içelim yoksa mercimek ve tarhanada olurmu acep :KK66:

Aynen canım 2 gündür senden ve benden başka çok da kimseyi göremiyorum:KK48:

Sorma cancağızım valla bu ara ya anamdan yada çocuklardan bana rahat yok :KK48:
Önümüzdeki salı yada çarşamba annemler almanyaya uçuyorlar ondan sonra çok çok daha rahat olacağım :KK48: kadın sıkıldıkça hadi gelin kahve içelim, hadi gelin yemeği bizde yiyelim diyor hatun :KK70:
Şimdide aslında tam ütü yapacaktım ki önce sizlere bir bakayım dedim :KK60: yoksa aklım hep sizde :KK15:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim yine :KK48:
Ay sabahın köründe eşimle birlikte kalktım sonrada hazırlanıp kızlarla yine sokaklara attık kendimizi :KK53:
Büyük kızın yine kaç gündür devamlı bir baş ağrısı yaşıyordu en sonunda dün gece eşim nörolog bir doktor vardı 8 ay öne gösterdiğimiz tekrar ona götür dedi :KK66:

Gittik tabi randevusuz gidince biraz beklemek zorunda kaldık ve doktora durumu izah edine Emar çekelim dedi ( geçen sefer darbeye bağlı travma olduğu için sadece tomografi çekilmişti o_O ) Emar için haftaya perşembe geesi için randevu verdiler ama farklı bir hastanede çekilecekmiş :KK66:
Bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama yinede bir bakalım dedi :KK66:

Sanırım doktor birazda büyük kızın kıskançlıktan baş ağrısı çektiğini düşünüyor çünkü bir sürü soru sorarken özellikle kardeşiyle ilgili bir kaç soru araya sıkıştırdı hatta Emar sonucu çıkınca gelirsin sonucu Annenlede konuştuktan sonra biraz senle baş başa sohbet ederiz ne dersin dedi :KK66: Bizimki de tabiki olur dedi ama çıkışta yaw bu benle ne konuşacakmış ki dedi :KK48: depresyonda olduğumu mu düşünüyor yoksa dedi :KK70::KK70::KK70:
Dedim belki sana okulla ilgili birşeyler sormak istiyordur yada sadece sohbet etmek istiyordur dedimde rahatlayıp olur konuşalım bakalım dedi :KK48:

İnşallah önemli birşey değildir hatta bana kalsa biraz şu sinirli halini yatıştıracak bir sakinleştirici bile verebilir :KK70:

Hemen yükledim canım ve gerçekten çooook güzelmiş :KK68:
Leslie yaptıktan sonra bunuda yapabilirim her gün az da olsa :KK66: zamanlada arttırırım :KK66:

Kızzzzzzzzzzzzz Ben bennnnnnnnnnn :KK3:
Kambersiz düğün olurmu :KK48:
Peki çorbaları seçerken sırf sebze çorbasımı içelim yoksa mercimek ve tarhanada olurmu acep :KK66:

Sorma cancağızım valla bu ara ya anamdan yada çocuklardan bana rahat yok :KK48:
Önümüzdeki salı yada çarşamba annemler almanyaya uçuyorlar ondan sonra çok çok daha rahat olacağım :KK48: kadın sıkıldıkça hadi gelin kahve içelim, hadi gelin yemeği bizde yiyelim diyor hatun :KK70:
Şimdide aslında tam ütü yapacaktım ki önce sizlere bir bakayım dedim yoksa aklım hep sizde :KK15:
ben yaparken damlamı anıyom sende beni an :KK60:
kızının bişisi yoktur bence ergen halleri dir buyuk ihtimal takma kafana. ben sık sık telkin ederim kızımı öğretmen şikayetine başladığında. hemen yumuşar olabilir anne der

Nasıl olur E="tutku_92, post: 39907164, member: 422828"]Canım ölçüm kağıdım evde şu anda bende işteyim eve gidince akşam bakar söylerim ama yanlış hatırlamıosam 33 yağdı obeziteye yakın dedi[/QUOTE]

Nasıl olur senin Kilon az nen 68 im yağ oranı yüzde 35

Back
X