Üzülme kuzum vereceksin sen buna yeter ki inan olurmu ömrüm. Menün iyi gözüküyor afiyet olsun spor da var.![]()
Teşekkür ederim hayatım güzel dileğin için inş kilo vericez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme kuzum vereceksin sen buna yeter ki inan olurmu ömrüm. Menün iyi gözüküyor afiyet olsun spor da var.![]()
oynakbasi34 dikkat et canım kendine.
banum googlplaydan bizim kızlar önermişti "sworkit" diye bı uygulama indirdim 5dk lık egzersizleri var ne kadar yaparsan yapıyorsun hiç sıkıcı değil hareketleri kendi veriyor ve seni yönlendiriyor dun denedim guya 5dk yapacaktım 4 turdan 20dk yapmışım zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun ben buna başladım plates-lesli-egzersiz karma bişi çok keyifli indir telefona bak istersenSelamü Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Sabah size yazdıktan sonra biraz iş yapıp kendimi sokağa attım
Kızkardeşimin oraya gittim ( hava çok soğuk diye arabayla gittim bu sefer ) hatta pazara çıkacağımız zaman kuzuyu dedesiyle kızkardeşimin evinde bıraktık ve 1 saatte fazla yine pazar içinde yürüdük
Eksiklerimi aldım ve yine kardeşime geçtikakşam yemeğini hep birlikte yedik ve ancak bu saatte eve gelip fırsat buldum sizlere bakmak için
Akşam yemeğinde ayıptır söylemesi balık vardı hatta yağsız tavada yaptı Annem ama bayatmıydı neydi mideme taş gibi oturdu o balıklar
Şimdi şekersiz türk kahvesi ve maden suyuyla rahatlamaya çalışıyorum
Ay balam ben olmayına sessiz oldu yoksa benim çene yeterdi herkese
İyiyim diyelim iyi olalım canım
Sanırım bayat balık yedik resmen hala tadı ağzıma geliyorşükür zehirlemedi en azından
Seni görüne ama daha iyi oldumbu ara yoğunluktan pek giremedim yoksa kesin senide ziyarete gelirdim
İnşallah sende iyisindir
Valla plates grubuna bende bir niyetlendim ama sanırım ondan sıkılabilirimLesliemi yapayımda olmadı arada canım istedikçe ebru şallı gıcığıyla yaparım plates
Şimdi gruba dahil olurda söz verirsem mecbur kalırım zoraki olur oda
Kız bana bakma sen benim bünye benim gibi muhalefetBünyem diyete karşı sanırım
Tutmayın beni bir koşu herife saldırıp geliyorum o zaman
Kız zaten o 1 saat öpüşmek mümkün değil insanın çenesi ağırır beee![]()
yarencim çok guzel dusunmussun. karbonhıdrattan fakır sebze çorbaları dene bence. yanında da çeşitli çiğ sebzelerden salata ile harika sonuç alırsın emin olbirşey düşündüm kızlar bana kim katılmak ister?
çorba diyeti..
öyle lahana çorbası falan değil kendimize eziyet etmeyelim
sabah ve öğleni normal beslenelim ama akşam sadece 1 tabak çorba içelim yanında salata olabilir
çorba hem sindirimi kolaylaştırır hemde metabolizmayı artırır.
benim bir tanıdığım sabah öğle akşam hep çorba içmiş ve kısa sürede 10 kilo vermişti ..tabii tüm gün çorba içmek çok zor en azından sadece akşalamları içersek kilo vermeye faydası olur diye düşünüyorum ne dersiniz
KİMLER KATILIYO BANA ŞİMDİ ???
maaşallah birde senin kilon da az yağ oranın fazla değildir diyetisyen ölçüm yaptığında yağ ve kas yüzdelerin kaç çıktı söyler misin cansucum?Kızlar bugn tartıda kendimi 1,200 kg azalmış gördüm yarına bakalım
Aynen canım 2 gündür senden ve benden başka çok da kimseyi göremiyorumkızlaaaaaaaaaaaar
11 oldu uyanın artık bir ce e yapın yüzünüzü görelim.
maaşallah birde senin kilon da az yağ oranın fazla değildir diyetisyen ölçüm yaptığında yağ ve kas yüzdelerin kaç çıktı söyler misin cansucum?
banum googlplaydan bizim kızlar önermişti "sworkit" diye bı uygulama indirdim 5dk lık egzersizleri var ne kadar yaparsan yapıyorsun hiç sıkıcı değil hareketleri kendi veriyor ve seni yönlendiriyor dun denedim guya 5dk yapacaktım 4 turdan 20dk yapmışım zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun ben buna başladım plates-lesli-egzersiz karma bişi çok keyifli indir telefona bak istersen
birşey düşündüm kızlar bana kim katılmak ister?
çorba diyeti..
öyle lahana çorbası falan değil kendimize eziyet etmeyelim
sabah ve öğleni normal beslenelim ama akşam sadece 1 tabak çorba içelim yanında salata olabilir
çorba hem sindirimi kolaylaştırır hemde metabolizmayı artırır.
benim bir tanıdığım sabah öğle akşam hep çorba içmiş ve kısa sürede 10 kilo vermişti ..tabii tüm gün çorba içmek çok zor en azından sadece akşalamları içersek kilo vermeye faydası olur diye düşünüyorum ne dersiniz
KİMLER KATILIYO BANA ŞİMDİ ???
haydi kızlar 5 gün yapalım şu çorba diyetini benimle olmak isteyen parmak kaldırsın herkes kaçmış analşılan![]()
Aynen canım 2 gündür senden ve benden başka çok da kimseyi göremiyorum![]()
ben yaparken damlamı anıyom sende beni anSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim yine
Ay sabahın köründe eşimle birlikte kalktım sonrada hazırlanıp kızlarla yine sokaklara attık kendimizi
Büyük kızın yine kaç gündür devamlı bir baş ağrısı yaşıyordu en sonunda dün gece eşim nörolog bir doktor vardı 8 ay öne gösterdiğimiz tekrar ona götür dedi
Gittik tabi randevusuz gidince biraz beklemek zorunda kaldık ve doktora durumu izah edine Emar çekelim dedi ( geçen sefer darbeye bağlı travma olduğu için sadece tomografi çekilmişti) Emar için haftaya perşembe geesi için randevu verdiler ama farklı bir hastanede çekilecekmiş
Bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama yinede bir bakalım dedi
Sanırım doktor birazda büyük kızın kıskançlıktan baş ağrısı çektiğini düşünüyor çünkü bir sürü soru sorarken özellikle kardeşiyle ilgili bir kaç soru araya sıkıştırdı hatta Emar sonucu çıkınca gelirsin sonucu Annenlede konuştuktan sonra biraz senle baş başa sohbet ederiz ne dersin dediBizimki de tabiki olur dedi ama çıkışta yaw bu benle ne konuşacakmış ki dedi
depresyonda olduğumu mu düşünüyor yoksa dedi
Dedim belki sana okulla ilgili birşeyler sormak istiyordur yada sadece sohbet etmek istiyordur dedimde rahatlayıp olur konuşalım bakalım dedi
İnşallah önemli birşey değildir hatta bana kalsa biraz şu sinirli halini yatıştıracak bir sakinleştirici bile verebilir
Hemen yükledim canım ve gerçekten çooook güzelmiş
Leslie yaptıktan sonra bunuda yapabilirim her gün az da olsazamanlada arttırırım
Kızzzzzzzzzzzzz Ben bennnnnnnnnnn
Kambersiz düğün olurmu
Peki çorbaları seçerken sırf sebze çorbasımı içelim yoksa mercimek ve tarhanada olurmu acep
Sorma cancağızım valla bu ara ya anamdan yada çocuklardan bana rahat yok
Önümüzdeki salı yada çarşamba annemler almanyaya uçuyorlar ondan sonra çok çok daha rahat olacağımkadın sıkıldıkça hadi gelin kahve içelim, hadi gelin yemeği bizde yiyelim diyor hatun
Şimdide aslında tam ütü yapacaktım ki önce sizlere bir bakayım dedim yoksa aklım hep sizde![]()