- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər![]()
Sanada günaydın canımın içi

Kahvaltını ettinmi bakayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahınız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər![]()
Offffff kızlar yaaaaa ben gene mesajlarımı görmüyorum siz bakarmısınız benim mesajlarım geliyormu. Lütfen bilgilerinizi özel kutudan yazın çünki forumdan görmüyorum.
günaydın tatlışlarrhafif kararlı ve karlı bir gün olsun hepimiz için buna acil ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum zaman hızla geçiyor ve şahsen ben hala yerimde sayıyorum... boğazlarım ağrıyor ve öksürüyorum hastalığa direniyorum halsizleşmemek için umarım da ilerlemez...yapabilirsem bu halimle bile en azından 1 mil yapmak istiyorum
saolasın Banucum inşallah hafif atlatırım halsiz kalmaktan okula gidememekten korkuyorumÇok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın
Bencede biraz spor yapıp terlersen çok daha çabuk atlatırsın hastalığıda![]()
gelsin pazar menüsü
sabah: 3 dilim kızarmış tb yanında biraz domates, 1 yumurta sarısı haşlanmış, 1 kk peynir biraz zeytin , tahinpekmez ve çay
ara: 2 kayısı 7 badem
öğlen: 1 kase patates salatası
ara: az şekerli türk kahvesi 1 ısırık çikolata
ara: 7 otlu bitki çayı
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 3 zeytin, 8 sarma yanında sarımsaklı yoğurt
birazdan meyve yemeyi düşünüyorum bide yeşilçay içerim
kesinlikle doğru canım ben de kesinlikle daha güzel oluyorum kilo verince yüzüm de küçülüyor, menün de harikaBugün giremedim yogun bir pazar geçirdim kızlar ama iyi haberlerim var bugün sabah tartildim birde ne göreyimcumaya ggöre 500 gr eksideyim çooook sevindim bir 500 daha giderse 1 kilo gitmiş olur inşallah cumaya kadar
dün eşim kalça mın kuculdugunu vucudumun daha şekilli olduğunu söyledi bende sevincimi göstermediim kendimden emin bü daha başlangıç dedim evet kilo verdikçe yüzümn bile daha guzelleztigini görüyorum
menumu yazayım
sabah
1 dilim ekmek
domates
1 yumurta
peynir
öğle
Derisi alınmış tavuk kanat 7 tane
salata
light kola
akşam
1 kase çorba
ara
meyve yiyeceğim
su şimdilik 1 lt
Maşallah canımBugün giremedim yogun bir pazar geçirdim kızlar ama iyi haberlerim var bugün sabah tartildim birde ne göreyimcumaya ggöre 500 gr eksideyim çooook sevindim bir 500 daha giderse 1 kilo gitmiş olur inşallah cumaya kadar
dün eşim kalça mın kuculdugunu vucudumun daha şekilli olduğunu söyledi bende sevincimi göstermediim kendimden emin bü daha başlangıç dedim evet kilo verdikçe yüzümn bile daha guzelleztigini görüyorum
menumu yazayım
sabah
1 dilim ekmek
domates
1 yumurta
peynir
öğle
Derisi alınmış tavuk kanat 7 tane
salata
light kola
akşam
1 kase çorba
ara
meyve yiyeceğim
su şimdilik 1 lt
Bu gün ben de azdığım için yorum yapmaya utanıyorum.gelsin pazar menüsü
sabah: 3 dilim kızarmış tb yanında biraz domates, 1 yumurta sarısı haşlanmış, 1 kk peynir biraz zeytin , tahinpekmez ve çay
ara: 2 kayısı 7 badem
öğlen: 1 kase patates salatası
ara: az şekerli türk kahvesi 1 ısırık çikolata
ara: 7 otlu bitki çayı
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 3 zeytin, 8 sarma yanında sarımsaklı yoğurt
birazdan meyve yemeyi düşünüyorum bide yeşilçay içerim
Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 ç k bal. bir az peynir. 1 b çay.
Öğlen: bir az peynir. domates-salatalık. 1 dilim ekmek.
Akşam: 4 yk pirinç pilav. 3 adet tavuk ciyer. 3 yk ezme salatası. 3 yk manqal salatası. 1 dilim ekmek. Akşam yemeyimi 5-de yedim. Ben bu gün azdım yine.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.