- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
Hadi ya tatlım neyse üzülme yarın mutlaka telafi et üstüne sporunu da yapBu gün ben de azdığım için yorum yapmaya utanıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya tatlım neyse üzülme yarın mutlaka telafi et üstüne sporunu da yapBu gün ben de azdığım için yorum yapmaya utanıyorum.
Tatlım abarttığın kadar değilmiş bnce akşamı erken yemen iyi olmuşMenüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 ç k bal. bir az peynir. 1 b çay.
Öğlen: bir az peynir. domates-salatalık. 1 dilim ekmek.
Akşam: 4 yk pirinç pilav. 3 adet tavuk ciyer. 3 yk ezme salatası. 3 yk manqal salatası. 1 dilim ekmek. Akşam yemeyimi 5-de yedim. Ben bu gün azdım yine.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.
Tatlım çok iyi gidiyorsun hadi inanalım birlikte başarıcaz bu bahar ve yaz ayları kabus olmasın yine..sporunun olması da çok iyiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Pazar olmasına rağmen bugünde sporumu yaptım şükür ;
3 Mil Leslie + 5 dakika Sworfit programındaki hareketler
Tabi yine kan ter içinde kaldım ve duşumu alıp anında kendimi Anneme attımAkşam yemeğinden sonrada Annemden çıkışta hemen sonra kızlarla İkeaya gittik ve küçük kuzu top havuzunda eğlenirken eşim, büyük kızım ve ben dolaştık ama ne dolaşma
Kızım bir ara isyan etti maratonamı katılıyoruz niye bu kadar hızlı yürüyoruz diye
dedim çaktırma hazır dolaşırken yürüyüşde yapmış oluyoruz diye
Bir 20 dakikada orada dolandık
Hemen aklımdayken menümüde yazayım
Sabah; ( 09:00 )
1 dilim beyaz peynir
1 ufak parça dil peyniri
10 yeşil zeytin ( akrabamız yapmış ve neredeyse tuzsuz denecek kadar az tuz eklemiş)
2 Yk zeytinyağlı Pırasa
2 Yumurtalı omlet
ara; ( 14: 00 )
7 adet yer fıstığı ( içinden 2şer çıkıyor tabi yani 14 )
ara; ( 15:00 )
1 Fincan şekersiz nescafe
Akşam; ( 16:45 )
1 tabak Mercimek çorbası
1 tabak Et kavurma
Bol salata
Şimdide Maden suyu içiyorum ve yarım saat sonrada şekersiz son keyif Türk kahvemi içer kapanışıda yapmış olurum
Aslında akşamları sırf çorba salata yapma kararı almıştım ama Annem Almanyaya gitmeden ille yemeğe gelin diye özel hazırlık yapınca kıramadım ( nasılsa saf protein diye de yidim)
Sizce bugünki menüm nasıl![]()
Keşke sarma daha az olsaymis ama Menün gayet güzelgelsin pazar menüsü
sabah: 3 dilim kızarmış tb yanında biraz domates, 1 yumurta sarısı haşlanmış, 1 kk peynir biraz zeytin , tahinpekmez ve çay
ara: 2 kayısı 7 badem
öğlen: 1 kase patates salatası
ara: az şekerli türk kahvesi 1 ısırık çikolata
ara: 7 otlu bitki çayı
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 3 zeytin, 8 sarma yanında sarımsaklı yoğurt
birazdan meyve yemeyi düşünüyorum bide yeşilçay içerim
Menün harika afiyet olsunBugün giremedim yogun bir pazar geçirdim kızlar ama iyi haberlerim var bugün sabah tartildim birde ne göreyimcumaya ggöre 500 gr eksideyim çooook sevindim bir 500 daha giderse 1 kilo gitmiş olur inşallah cumaya kadar
dün eşim kalça mın kuculdugunu vucudumun daha şekilli olduğunu söyledi bende sevincimi göstermediim kendimden emin bü daha başlangıç dedim evet kilo verdikçe yüzümn bile daha guzelleztigini görüyorum
menumu yazayım
sabah
1 dilim ekmek
domates
1 yumurta
peynir
öğle
Derisi alınmış tavuk kanat 7 tane
salata
light kola
akşam
1 kase çorba
ara
meyve yiyeceğim
su şimdilik 1 lt
Menün çok güzel görünüyor afiyet olsunMenüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 ç k bal. bir az peynir. 1 b çay.
Öğlen: bir az peynir. domates-salatalık. 1 dilim ekmek.
Akşam: 4 yk pirinç pilav. 3 adet tavuk ciyer. 3 yk ezme salatası. 3 yk manqal salatası. 1 dilim ekmek. Akşam yemeyimi 5-de yedim. Ben bu gün azdım yine.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.
Bence Menün gayet güzel, spor da yapmışsın ne güzelSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Tabi yine kan ter içinde kaldım ve duşumu alıp anında kendimi Anneme attımAkşam yemeğinden sonrada Annemden çıkışta hemen sonra kızlarla İkeaya gittik ve küçük kuzu top havuzunda eğlenirken eşim, büyük kızım ve ben dolaştık ama ne dolaşma
Kızım bir ara isyan etti maratonamı katılıyoruz niye bu kadar hızlı yürüyoruz diye
1 dilim beyaz peynir
1 ufak parça dil peyniri
10 yeşil zeytin ( akrabamız yapmış ve neredeyse tuzsuz denecek kadar az tuz eklemiş)
2 Yk zeytinyağlı Pırasa
2 Yumurtalı omlet
1 tabak Mercimek çorbası
1 tabak Et kavurma
Bol salata
Şimdide Maden suyu içiyorum ve yarım saat sonrada şekersiz son keyif Türk kahvemi içer kapanışıda yapmış olurum
Aslında akşamları sırf çorba salata yapma kararı almıştım ama Annem Almanyaya gitmeden ille yemeğe gelin diye özel hazırlık yapınca kıramadım ( nasılsa saf protein diye de yidim)
Canım menün iyi bence afiyet olsun.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
1 dilim beyaz peynir
1 ufak parça dil peyniri
2 Yk zeytinyağlı Pırasa
2 Yumurtalı omlet
1 tabak Mercimek çorbası
1 tabak Et kavurma
Bol salata
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
1 dilim beyaz peynir
1 ufak parça dil peyniri
2 Yk zeytinyağlı Pırasa
2 Yumurtalı omlet
1 tabak Mercimek çorbası
1 tabak Et kavurma
Bol salata
Evet canım akşam sadece çorbaddemiştik ama madem annen gidiyor bugün böyle olsun ama önümüzdeki 3 gün sadece çorba salata tamam mı bak ben 500 gr vermisim belkide çorba yuzundendir
Kızlar bu da benim bugünkü menüm
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, biraz keçi peyniri, 5 tane zeytin,Yeşil çay
Ara:Sade türk kahvesi
Öğlen:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tabak bezelye yemeği, yoğurt, salata
Ara:1 tane portakal
Ara:3 tane elmalı eti form
Akşam:1 dilim tam buğday ekmeği,yoğurt, 1 tabak barbunya yemeği
Ara:3 tane kuru kayısı, 1 tane kuru incir, 5 tane badem 1 kupa 7 otlu form çayı
Size de günaydın kaptanımGünaydınnn şekercikler
Maşallah herkes çok güzel gidiyor aman böyle devam yaza incecik olcaksınız inşallah
Ayy bende kilo veremedim takıma dönemiyorum![]()
Kızlar Günaydın telefon kafayı yedi okuldaki internette bozuldu bakalım ne olacak
Kaptanım ben de aynı durumdayımGünaydınnn şekercikler
Maşallah herkes çok güzel gidiyor aman böyle devam yaza incecik olcaksınız inşallah
Ayy bende kilo veremedim takıma dönemiyorum![]()
Teyit onay anlamınada gelir hani sizin onayınızı almakla aynı anlamda
Tamamdır canım kesinlikle çorba salata dışına çıkmıyoruz bundan sonra
Çarşamba akşamı son kez annemlerde toplanacağız ( malum perşembe sabah erkenden gidiyor ve uğurlamaya gidemeyiz diye bir gece evvel vedalaşacağız ) ama o gün ne yaparsa yapsın sadece çorba salata yiyeceğim nasılsa bugün hatrını kırmadım ve o azimli olduğumu görünce bana ısrar etmez artık
Canım menün çok güzelBol bol eksi olarak döner inşallah
![]()