Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı. 2 yk lor peynir. 1 yk bal. domates-salatalık. 6 zeytin. bir az peynir. 1 b çay.
Ara: 2 hurma 1 b çay.
Öğlen: 1 tabak lahana kavurması. 2 dilim ekmek. 2 yk yoğurt.
Akşam: yok.
1 lt su. 2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayı.

Canim menu güzel ama çok az nasıl dayanacaksin yatana kadar bence küçük bir kase yoğurt ye canim

Az daha oynadım ama kuzum hala oynamak istoyor. Komşular şikayete gelir diye korkuyorum :KK48::KK48::KK48: yoksa ne kadar istese o kadar oynarım:21::21::21:

Bana şimdilik müsaade :KK3:
Küçük kuzum demin kafasını sehpaya vurdu çok kötü o_O onu biraz oyalamam lazım ki uyumasın bir iki saat :KK66:

Kızlar bugünkü menüm:

Sabah: yarın domates yarım salatalık yarım kırmızı biber 3 tane zeytin keçi peyniri
Ara:türk kahvesi yanında bir tane minicik lokma
Öğlen: 1 porsiyon pırasa yemrği 1 bardak ayran salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 tane armut yeşil çay
Ara:5 tane eti form
Akşam:1 çay bardağı beyaz leblebi 5 tane badem 3 tane kuru kayısı 1 tane kuru incir 1 kupa 7 otlu bitki çayı

akşam yemeği yemedim

Slm çıtır hatun adayları önce menüm gelsîn sonra geçmişe bakıcam

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine biraz tereyağı ve salça yanına 1 kk peynir biraz zeytin az tahinpkmez ve çay

Ara: 1 lokma bigadiç helvası çay

Öğlen: 1 kase patates salatası

Ara: sade neskafe

Ara: okuldan gelince 1 kuru kayısı 5 badem

Akşam: 1 kase tarhana çorbası 12 sarma sarımsaklı yoğurt

Ara: az şekerli türk kahvesi 1 ısırık çikolata

Slm çıtır hatun adayları önce menüm gelsîn sonra geçmişe bakıcam

Sabah: aç karna su 2 dilim kızarmış tb üzerine biraz tereyağı ve salça yanına 1 kk peynir biraz zeytin az tahinpkmez ve çay

Ara: 1 lokma bigadiç helvası çay

Öğlen: 1 kase patates salatası

Ara: sade neskafe

Ara: okuldan gelince 1 kuru kayısı 5 badem

Akşam: 1 kase tarhana çorbası 12 sarma sarımsaklı yoğurt

Ara: az şekerli türk kahvesi 1 ısırık çikolata

Sarma 5-6 tane olsaymus daha iyi olurdu canım hani spor Nerede b fit e gidiyordun

Kızlar bugünkü menüm:

Sabah: yarın domates yarım salatalık yarım kırmızı biber 3 tane zeytin keçi peyniri
Ara:türk kahvesi yanında bir tane minicik lokma
Öğlen: 1 porsiyon pırasa yemrği 1 bardak ayran salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 tane armut yeşil çay
Ara:5 tane eti form
Akşam:1 çay bardağı beyaz leblebi 5 tane badem 3 tane kuru kayısı 1 tane kuru incir 1 kupa 7 otlu bitki çayı

akşam yemeği yemedim

Canim diyetisyen mi istedi akşam yemeği yememeni yoksa bugün mu istemedin birde senin boy kaç canim

Ben geldim kaptan ama kurallar ilk sayfada ki kadar katı mi herkes her hafta mesaj sayısı spor süresi bildirimi yapıyo mu ya takım yüzden hesaplama filan yapıyo mu üyeler ben yapamam ki

Ben geldim kaptan ama kurallar ilk sayfada ki kadar katı mi herkes her hafta mesaj sayısı spor süresi bildirimi yapıyo mu ya takım yüzden hesaplama filan yapıyo mu üyeler ben yapamam ki
Hoşgeldin canım,takım kuralları bir süredir askıda yani şu an o kadar katı değil.
Günlük menünü mutlaka yazmalısın,diğer menülerede yorum yapmalısın zaten bunları yapmakla 5 mesaj yazmış olursun:KK66:

Senin profilini inceledim ve 2 hafta önce 14. Takımın listesine girdiğini gördüm bu durumda transfer üye olarak geçeceksin ve buda bir sonraki hafta olabilecek.
yani özetlersem ;
bu cuma 14. Takımın listesinde olacaksın ve isminin yanına not düşülecek 8. Takıma transfer olmak istiyor diye bir sonraki haftada bizim listemizde olacaksın bu seferde adının yanına 14. Takımdan transfer oldu yazılcak.

Yani bu durumda bizde deneme süren olmuyor o yüzden cumaya kadar hem biz hem sen takımda kalıp kalmayacağına kesin karar vermemiz gerekiyor.özel durumundan dolayı:KK56:

Karar vermen için 3 günün var,inşallah hepimiz için hayırlı olur.
Bu arada bende ayşeyim adaşız,44 yaşındayım.

Unutmadan paylaşımlara buradan devam edeceksin.

Back
X