Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hangi sporları yapysn canım

Canım ben her gün 3 Mil leslie yapıyorum birde cebime sworkit diye bir program yüklemiştim hareketler gösteren onunda her gün hemen leslieden sonra 5 dakikalık olanı yapıyorum :KK66: toplam 50 dakika spor yapmış oluyorum eğer fazladan hareket eklemezsem :KK66:

Hadi bir haber de benden gelsin bir tşörtüm vardı aldığımda göbeyimden yukarıda duruyordu:KK48::KK48::KK48: şimdi denedim baya göbekden aşağıda duruyor:21::21::21::KK49:

Hadi gözün aydın inşallah o thirtün çok bol olduğu için giyemiyeceğin günleride göreceğiz eminim :KK68:
Benimde eskiden içinde nefes alamadığım felaket sıkan pantalonlarım artık çok bol geliyor :KK48: Üzerime yapışıp göbeğimi felaket ortaya çıkaran üstlerimde artık bol geliyor :KK48:

İnşallah çok daha ufak bedenleri de göreceğiz canım :KK60: aynen devam

Kızlar dün diyetisyenin istediği kan tahlilini yaptırdım bugün annem sonucunu almış ve çok kansız çıkmışım dr kan ilacı vermiş ve diyeti bıraksın demiş et ağırlıklı beslensin demiş bakalım yarın diyetisyene gidecektim kontrole zaten ne diyecek moralim kötü oldu kan ilacı kilo aldırır sanki yaa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

GEzenti Oynakbaşı geldiiiiiiiiiii :KK48::KK48::KK48::KK48:

Küçük kuzumla kendimizi sokağa attık ve birlikte tammmm 3 km yol yürüdük :21::21::21::21:
Sağ olsun oda alıştı bol bol yürümeye ( zaten spor yaparken oda ara ara eşlik ediyor bana :KK48: ) sadece bir yerde çok yoruldum diye oturdu 2 dakika dinlendi :KK66:

Dışardaki işimide hallettim ama kuşum çok yorulunca dönüşte minibüse bindik ( ille çüçük otobüse binelim diye tutturdu ) Birde mahallede market ve manavı aradan çıkardık bir iki eksiğimizi aldık döndük :21:

Tabi bu gece eminim kuşum erkenden baygın düşer :KK70:
Apartmanın önüne geldiğimizde Anneciğim çok yoruldum ben çoook diyip duruyordu :KK70:

Kızlar dün diyetisyenin istediği kan tahlilini yaptırdım bugün annem sonucunu almış ve çok kansız çıkmışım dr kan ilacı vermiş ve diyeti bıraksın demiş et ağırlıklı beslensin demiş bakalım yarın diyetisyene gidecektim kontrole zaten ne diyecek moralim kötü oldu kan ilacı kilo aldırır sanki yaa

Canım üzülme doktorlar birazda abartıyor bazı şeyleri :KK60:
Hiç canını sıkma sonuçta protein ağırlıklı sağlıklı beslenebilirsin :KK66:
İnan bende de kansızlıktan tut yüksek kolestrole kadar herşey vardı ( şeker dahil ) ve karataya başladıktan sonra asla kötü tahlil sonuçları almadım aksine doktor son gördüğünde valla ne yapıyorsan devam et sonuçların hepsi çok güzel demişti :KK66: Yine sen bilirsin ama o ilaçlara başlamadan en azından bir iki ay denesen karatayı sonra tekrar tahlillerini yenilersin ve aradı farkı görürsün :KK60: baktın yine sonuç aynı ( ki olacağını sanmıyorum ) o zaman başlarsın o kan ilaçlarına :KK66:
Olmadı her gün kahvaltına 1 YK pekmez ekle şifa niyetine :KK66:

Heyooo ben geldim kızlar :) aslında pek mutlu değilim ama neyse :) yine hastanedeydim bugün hastaymışım çok :(
sabah : yok
öğle : yarım simit
1 sade poğaça
1 bardak şekersiz çay

Ara öğün : meyveli yoğurt

30 dk yürüyüş ve 15 dk aerobik yaptım :( ama keyfim de yok... 1 litreye yakın da su içtim

Enerjim düştü sanırım hızlı verdim kiloyu şimdi tadımı kaçırıyor veremezsem diye :KK61::KK61:

Heyooo ben geldim kızlar :) aslında pek mutlu değilim ama neyse :) yine hastanedeydim bugün hastaymışım çok :KK43:
1 sade poğaça
1 bardak şekersiz çay

30 dk yürüyüş ve 15 dk aerobik yaptım :KK43: ama keyfim de yok... 1 litreye yakın da su içtim

Enerjim düştü sanırım hızlı verdim kiloyu şimdi tadımı kaçırıyor veremezsem diye :KK61::KK61:
Canım kuzum benim hayırdır neyin var kötü bir şey yokdur inşallah anlatmak istermisin.

Ölsem iyi galiba :( böbrek üstü bezi iltihabı karaciğer yağlanması polikist ve şeker varmış :( bazı kan örneklerim de Ankara'ya gönderilmiş 2 hafta sonra gelecekmiş. Yarın da sıkıştırma yapacakmış doktorum :( :KK61::KK61::KK61:

Ölsem iyi galiba :KK43: böbrek üstü bezi iltihabı karaciğer yağlanması polikist ve şeker varmış :KK43: bazı kan örneklerim de Ankara'ya gönderilmiş 2 hafta sonra gelecekmiş. Yarın da sıkıştırma yapacakmış doktorum :KK43: :KK61::KK61::KK61:
Oyyyyyyyy kıyamam öyle söyleme kuzum canım benim ben azeri olduğum için ne kadarını anladıysam o kadarına cevab vericem. Kara ciyer yağlanması ve şeker bende de var inan ikisinin de kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben kiloları verdikce şekerim düşmeye başladı ve inan bu kiloya geldim ama şekerim hep normal çıkıyor. Bir az beslenmeye dikkat edersek bu iki sorunun doktorsuz bile üstesinden geliceyimize inanıyorum. Allah tez zamanda şifanı versin inşallah AMİN.zaten o doktorlara da pek güvenmiyorum benim bu hale gelmemin çoğunun sebebi o doktorlar zaten. Çok kafana takıp kendini üzme belki de ufak müdaheleyle geçicek şeylerdir. Rabbimin de yardımıyla inşallah çabucak iyileşiceksin sen çok morelini bozma olurmu kuzum seni seviyoruz bitanem her şeyini burda bizimle paylaşa bilirsin böylelikle rahatlarsın az da olsa.:KK15::KK15::KK15:

Akşam yemeğimide yedim çok şükür ve mutfak benim için kapandı artık ;)

Hemen aklımdayken menümüde paylaşayım;

Sabah; 06:45
2 yumurtalı baharatlı omlet
1 / 2 Turp
10 zeytin
3 - 4 ince ip Cecill peyniri
1 parça beyaz peynir
4 Yk zeytinyağlı Barbunya ( havuçsuz tabi )

ara; 08:30 Şekersiz Türk kahvesi

10:00 _ 11:00 3 Mil Leslie + 5 dakika sworkit
ara; 11:00 Büyük bir bardak Ayran ( spor sonrası )

ara; 13:30 Şekersiz kahve

14:00de küçük kuzuyla 3 km yol yürüyüp işimizi halledip alışverişide yapıp döndük

16:15'de 2.ci ve son öğünüm
Akşam;

1 Büyük kase Ezogelin
1 koca kase bol limonlu Marul salatası

Gün içinde 2 litre su içildi ama devamı yatana kadar gelicek ;)

Heyooo ben geldim kızlar :) aslında pek mutlu değilim ama neyse :) yine hastanedeydim bugün hastaymışım çok :KK43:
1 sade poğaça
1 bardak şekersiz çay

30 dk yürüyüş ve 15 dk aerobik yaptım :KK43: ama keyfim de yok... 1 litreye yakın da su içtim

Canım çok çok geçmiş olsun :KK60:
Rabbim acil şifalar versin inşallah....Aminnnnn

Ölsem iyi galiba :KK43: böbrek üstü bezi iltihabı karaciğer yağlanması polikist ve şeker varmış :KK43: bazı kan örneklerim de Ankara'ya gönderilmiş 2 hafta sonra gelecekmiş. Yarın da sıkıştırma yapacakmış doktorum :KK43: :KK61::KK61::KK61:

Canım karaciğer yağlanması nusabenin dediği gibi kilodan dolayı ve 5 kg bile versen baya fark eder :KK66: Polikistik Over bende de var hatta Şekerimde Karatay yapmadan evvel çok çok yüksekti ve doktor bana eğer dikkat etmezsem insülin kullanmam gerektiğini söyledi ve şeker hapı verdi :KK66: Karataya başladıktan sonra hapıda kendi kafama göre bıraktım ve karataydan 3 ay sonra tekrar yaptırdım tahlillerimi ve doktor bile kesinlikle çok güzel sonuçların, her ne yaptıysan aynen devam et dedi hatta onda da Karatay yaptığımı söylemiştim :KK66:
Yine sen bilirin ama ilk önce bir kere Karatayı dene sonra tahlillerini tekrarlayıp ona göre doktorun tedavisine karar vereceksen ver :KK66: sonuçta 3 ayda birşey olmaz ama işe yararsa çok şey olur :KK60:

Kızlar son tempo yyürüyüş yapıyorum siz neler yapıyorsunuz şimdi bakalım

Ohhh ne güzel :KK66: Ben sporumun üzerine 3 km daha yürüdüm işlerde bitince şimdilik keyif yapıyorum halalar gelene kadar :KK66:

Son düzenleme:
Kızlar sinirlerim çok bozuk hem bir haftadır okulda internet yok adamları arıyorum gelmiyorlar hemde sabah tatili verdiğim 700 gr mi almışım yuh bana yaanl napicam ben beden böyleoldu galiba kendime nazar ettim :KK43: uumarım yarına birkaç yyüz gram da olsa eksi çıkarım
Bence sen bu ara çok gidiyorsun canım takma kafana elbet vericeksin

Merhaba bayanlar
Dun aksam fena ateslendim sabah doktora gittim bademciklerin durumu fena 10 igne verdi. Sabah zorla biraz yumurta domates yedim.bitki cayim var içiyorum surekli birde keziboynuzu özü aldim ondan yemeye calisi y orum. Lokmalar agzimda buyuyor offf
Çok geçmiş olsun cnm iyileşmeye bak
Hadi bir haber de benden gelsin bir tşörtüm vardı aldığımda göbeyimden yukarıda duruyordu:KK48::KK48::KK48: şimdi denedim baya göbekden aşağıda duruyor:21::21::21::KK49:
Harika haber canım umarım daha da bollaşır
1 sade poğaça
1 bardak şekersiz çay

Menün gayet hoş canım sporun da var
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Akşam yemeğimide yedim çok şükür ve mutfak benim için kapandı artık :KK66:

Hemen aklımdayken menümüde paylaşayım;

Sabah; 06:45
2 yumurtalı baharatlı omlet
1 / 2 Turp
10 zeytin
3 - 4 ince ip Cecill peyniri
1 parça beyaz peynir
4 Yk zeytinyağlı Barbunya ( havuçsuz tabi )

ara; 08:30 Şekersiz Türk kahvesi

10:00 _ 11:00 3 Mil Leslie + 5 dakika sworkit
ara; 11:00 Büyük bir bardak Ayran ( spor sonrası )

ara; 13:30 Şekersiz kahve

14:00de küçük kuzuyla 3 km yol yürüyüp işimizi halledip alışverişide yapıp döndük

16:15'de 2.ci ve son öğünüm
Akşam;

1 Büyük kase Ezogelin
1 koca kase bol limonlu Marul salatası

Gün içinde 2 litre su içildi ama devamı yatana kadar gelicek :KK66:

Canım çok çok geçmiş olsun :KK60:
Rabbim acil şifalar versin inşallah....Aminnnnn

Canım karaciğer yağlanması nusabenin dediği gibi kilodan dolayı ve 5 kg bile versen baya fark eder :KK66: Polikistik Over bende de var hatta Şekerimde Karatay yapmadan evvel çok çok yüksekti ve doktor bana eğer dikkat etmezsem insülin kullanmam gerektiğini söyledi ve şeker hapı verdi :KK66: Karataya başladıktan sonra hapıda kendi kafama göre bıraktım ve karataydan 3 ay sonra tekrar yaptırdım tahlillerimi ve doktor bile kesinlikle çok güzel sonuçların, her ne yaptıysan aynen devam et dedi hatta onda da Karatay yaptığımı söylemiştim :KK66:
Yine sen bilirin ama ilk önce bir kere Karatayı dene sonra tahlillerini tekrarlayıp ona göre doktorun tedavisine karar vereceksen ver :KK66: sonuçta 3 ayda birşey olmaz ama işe yararsa çok şey olur :KK60:

Ohhh ne güzel :KK66: Ben sporumun üzerine 3 km daha yürüdüm işlerde bitince şimdilik keyif yapıyorum halalar gelene kadar :KK66:
Canım bu saatte mutfak kapandıysa çok iyi menün de gayet iyi

Canım bu saatte mutfak kapandıysa çok iyi menün de gayet iyi

SAğ olasın canım çok şükür bu hafta dün hariç hep erkenden yedim yemeklerimi :KK66: sporumuda elimden geldiğince güzel yaptım :21::21::21: artık yarın tartıyı bende merak ediyorum çünkü geçen pazardan beri hiç tartılmadım :KK48:

Kızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim gene. Oğlumu ihtiyacım yüzünden yalnız bırakdım ben gelene kadar düşmüş kulağının arkasını nereye çarpmış bilmiyorum ama ben geldiyimde kanıyordu. Böyle durumlarda da ben kendimi çok çabuk itiririm elim ayağıma dolaşır. Şükür ki o an babası geldi yardım etdi korkumdan tansiyonum yükseldi şu an başım çok kötü ağrıyor.

Back
X