Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bir haber de benden gelsin bir tşörtüm vardı aldığımda göbeyimden yukarıda duruyorduşimdi denedim baya göbekden aşağıda duruyor
![]()
Hangi sporları yapysn canım
Hadi bir haber de benden gelsin bir tşörtüm vardı aldığımda göbeyimden yukarıda duruyorduşimdi denedim baya göbekden aşağıda duruyor
![]()
Kızlar dün diyetisyenin istediği kan tahlilini yaptırdım bugün annem sonucunu almış ve çok kansız çıkmışım dr kan ilacı vermiş ve diyeti bıraksın demiş et ağırlıklı beslensin demiş bakalım yarın diyetisyene gidecektim kontrole zaten ne diyecek moralim kötü oldu kan ilacı kilo aldırır sanki yaa
Canım kuzum benim hayırdır neyin var kötü bir şey yokdur inşallah anlatmak istermisin.Heyooo ben geldim kızlar :) aslında pek mutlu değilim ama neyse :) yine hastanedeydim bugün hastaymışım çok
sabah : yok
öğle : yarım simit
1 sade poğaça
1 bardak şekersiz çay
Ara öğün : meyveli yoğurt
30 dk yürüyüş ve 15 dk aerobik yaptımama keyfim de yok... 1 litreye yakın da su içtim
Enerjim düştü sanırım hızlı verdim kiloyu şimdi tadımı kaçırıyor veremezsem diye![]()
Çok amin...Sağ olun kızlar inşallah hep birlikde görücez o küçük beden tişörtleri. AMİN.
Oyyyyyyyy kıyamam öyle söyleme kuzum canım benim ben azeri olduğum için ne kadarını anladıysam o kadarına cevab vericem. Kara ciyer yağlanması ve şeker bende de var inan ikisinin de kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben kiloları verdikce şekerim düşmeye başladı ve inan bu kiloya geldim ama şekerim hep normal çıkıyor. Bir az beslenmeye dikkat edersek bu iki sorunun doktorsuz bile üstesinden geliceyimize inanıyorum. Allah tez zamanda şifanı versin inşallah AMİN.zaten o doktorlara da pek güvenmiyorum benim bu hale gelmemin çoğunun sebebi o doktorlar zaten. Çok kafana takıp kendini üzme belki de ufak müdaheleyle geçicek şeylerdir. Rabbimin de yardımıyla inşallah çabucak iyileşiceksin sen çok morelini bozma olurmu kuzum seni seviyoruz bitanem her şeyini burda bizimle paylaşa bilirsin böylelikle rahatlarsın az da olsa.Ölsem iyi galibaböbrek üstü bezi iltihabı karaciğer yağlanması polikist ve şeker varmış
bazı kan örneklerim de Ankara'ya gönderilmiş 2 hafta sonra gelecekmiş. Yarın da sıkıştırma yapacakmış doktorum
![]()
![]()
Heyooo ben geldim kızlar :) aslında pek mutlu değilim ama neyse :) yine hastanedeydim bugün hastaymışım çok
1 sade poğaça
1 bardak şekersiz çay
30 dk yürüyüş ve 15 dk aerobik yaptımama keyfim de yok... 1 litreye yakın da su içtim
Enerjim düştü sanırım hızlı verdim kiloyu şimdi tadımı kaçırıyor veremezsem diye![]()
Ölsem iyi galibaböbrek üstü bezi iltihabı karaciğer yağlanması polikist ve şeker varmış
bazı kan örneklerim de Ankara'ya gönderilmiş 2 hafta sonra gelecekmiş. Yarın da sıkıştırma yapacakmış doktorum
![]()
![]()
Kızlar son tempo yyürüyüş yapıyorum siz neler yapıyorsunuz şimdi bakalım
Bence sen bu ara çok gidiyorsun canım takma kafana elbet vericeksinKızlar sinirlerim çok bozuk hem bir haftadır okulda internet yok adamları arıyorum gelmiyorlar hemde sabah tatili verdiğim 700 gr mi almışım yuh bana yaanl napicam ben beden böyleoldu galiba kendime nazar ettimuumarım yarına birkaç yyüz gram da olsa eksi çıkarım
Çok geçmiş olsun cnm iyileşmeye bakMerhaba bayanlar
Dun aksam fena ateslendim sabah doktora gittim bademciklerin durumu fena 10 igne verdi. Sabah zorla biraz yumurta domates yedim.bitki cayim var içiyorum surekli birde keziboynuzu özü aldim ondan yemeye calisi y orum. Lokmalar agzimda buyuyor offf
Harika haber canım umarım daha da bollaşırHadi bir haber de benden gelsin bir tşörtüm vardı aldığımda göbeyimden yukarıda duruyorduşimdi denedim baya göbekden aşağıda duruyor
![]()
Menün gayet hoş canım sporun da varHeyooo ben geldim kızlar :) aslında pek mutlu değilim ama neyse :) yine hastanedeydim bugün hastaymışım çok
1 sade poğaça
1 bardak şekersiz çay
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinÖlsem iyi galibaböbrek üstü bezi iltihabı karaciğer yağlanması polikist ve şeker varmış
![]()
![]()
Canım bu saatte mutfak kapandıysa çok iyi menün de gayet iyiAkşam yemeğimide yedim çok şükür ve mutfak benim için kapandı artık
Hemen aklımdayken menümüde paylaşayım;
Sabah; 06:45
2 yumurtalı baharatlı omlet
1 / 2 Turp
10 zeytin
3 - 4 ince ip Cecill peyniri
1 parça beyaz peynir
4 Yk zeytinyağlı Barbunya ( havuçsuz tabi )
ara; 08:30 Şekersiz Türk kahvesi
10:00 _ 11:00 3 Mil Leslie + 5 dakika sworkit
ara; 11:00 Büyük bir bardak Ayran ( spor sonrası )
ara; 13:30 Şekersiz kahve
14:00de küçük kuzuyla 3 km yol yürüyüp işimizi halledip alışverişide yapıp döndük
16:15'de 2.ci ve son öğünüm
Akşam;
1 Büyük kase Ezogelin
1 koca kase bol limonlu Marul salatası
Gün içinde 2 litre su içildi ama devamı yatana kadar gelicek
Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin inşallah....Aminnnnn
Canım karaciğer yağlanması nusabenin dediği gibi kilodan dolayı ve 5 kg bile versen baya fark ederPolikistik Over bende de var hatta Şekerimde Karatay yapmadan evvel çok çok yüksekti ve doktor bana eğer dikkat etmezsem insülin kullanmam gerektiğini söyledi ve şeker hapı verdi
Karataya başladıktan sonra hapıda kendi kafama göre bıraktım ve karataydan 3 ay sonra tekrar yaptırdım tahlillerimi ve doktor bile kesinlikle çok güzel sonuçların, her ne yaptıysan aynen devam et dedi hatta onda da Karatay yaptığımı söylemiştim
Yine sen bilirin ama ilk önce bir kere Karatayı dene sonra tahlillerini tekrarlayıp ona göre doktorun tedavisine karar vereceksen versonuçta 3 ayda birşey olmaz ama işe yararsa çok şey olur
Ohhh ne güzelBen sporumun üzerine 3 km daha yürüdüm işlerde bitince şimdilik keyif yapıyorum halalar gelene kadar
![]()
Canım bu saatte mutfak kapandıysa çok iyi menün de gayet iyi