• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dün menü paylaşmayı unutmuşum hazır aklımdayken menülerimide paylaşayım :KK66:

Cuma;
Kahvaltı; Omlet ( 2 yumurtadan ),10 yeşil zeytin ve nereden aklıma geldiyse tonbalığı :KK48:
ara; şekersiz kahve
ara; 1 koca bardak ayran
Akşam; 1 kase zeytinyağlı barbunya, 1 koca kase marul salatası bol limonlu

Cumartesi;
Kahvaltı; 2 yumurtalı omlet, 1/2 turp, 10 zeytin ve bir büyük bardak ayran ( buz gibi :kk77: )
ara; bol su
ara; ( gündeki ikram ) 1 kase maş fasülye salatası bol marullu, dereotlu, maydanoz ve taze soğanlı, 1 KK pırasalı börek
ara; şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 1/4 porsiyon çiğ köfte ( kaçamaktan saymıyorum çünkü cidden hem fazla değildi hemde açtım :KK48: 2 bardak ayran

ara; şekersiz 3 adet çay

Kızlar bugünkü menüm
Sabah: 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim keçi peyniri,5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:Sade nescafe
Öğlen:1 porsiyon bamya yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt, salata
Ara:Armut yeşil çay
Ara:3 tane eti form sade soda
Akşam:1 porsiyon bamya yemeği 1 dilim ekmek
Ara:5 tane badem az beyaz leblebi

Kızlar bugünkü menüm
Sabah: 1 domates, 1 salatalık, 1 dilim keçi peyniri,5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:Sade nescafe
Öğlen:1 porsiyon bamya yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, yoğurt, salata
Ara:Armut yeşil çay
Ara:3 tane eti form sade soda
Akşam:1 porsiyon bamya yemeği 1 dilim ekmek
Ara:5 tane badem az beyaz leblebi
Afiyet olsun tatlım :KK49: ama badem çok yağlı değil mi ? :110:

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Bu gün bomba gibi uyandım. Dun sabah 70.9 gösteren tartı bu gün 69.7 gösterdi . Çok şaşırdım çok sevindim. Giden su ödem tabi ama olsun motivasyonum arttı.

Bu gün bomba gibi uyandım. Dun sabah 70.9 gösteren tartı bu gün 69.7 gösterdi . Çok şaşırdım çok sevindim. Giden su ödem tabi ama olsun motivasyonum arttı.
Tebrik ederim tatlım çok çok mutlu oldum

İnşallah hep bomba gibi uyan tatlım:21:

Back
X