Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Cumartesi gecesinden beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı :oops:
Nasıl yorulduysam Cumartesi günü resmen ölü gibi uyumuşum :KK70::KK70::KK70: SAbah kafamı kaldıramadım resmen pestilim çıkmış :KK53:
TAbi dün biraz değil baya geç uyanınca kahvaltı etmemiz 11i buldu :KK53: ondan sonrada hadi biraz iş yap birazda kızlarla ilgilen derken oldu saat 17:00 o_O Eşimde bir gün evvel Annesine yemeğe geleceğimizi söyleyince hadiiii giyinip oraya gittik :KK66: Akşam yemeğinden sonrada bir üst kattaki Teyze Kızına gittik ailecek tabi eve gelmemiz 11 buçuğu bulunca anında üzerimi değiştirip yattım :KK66:

Bu hafta sonu cidden beni çok yordu ama artık bir iki günde ancak kendime gelirim :KK48:

Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Bu gün bomba gibi uyandım. Dun sabah 70.9 gösteren tartı bu gün 69.7 gösterdi . Çok şaşırdım çok sevindim. Giden su ödem tabi ama olsun motivasyonum arttı.

Hadi gözün aydın 6li haneleri gördün :KK60: inşallah hep daha aşağılarıda görürsün :KK68: darısı bizim başımıza :KK53:

Kızlar yumurta koymuşdum haşlanmaya ocakta unuttum bir bakdım patlama sesi geldi önce anlamadım 2-ci defa ses tekrar gelince yumurta olduğunu anladım hemen mutfağa koşdum. Mutfak berbad haldeydi ya yerler gökler duvarlar eşyalar her taraf yumurta olmuştu. Sabahdan beri mutfağı temizliyorum çok yoruldum. Allahdan yanqın falan çıkmadı ya evi havalandırdığım halde hala koku geliyor. Nedir benim bu başıma gelenler ben anlamadım ki ya:KK43:

Çok çok geçmiş olsun canım şükür sadece mutfak batmış :KK57:
Rabbim beterinden saklasın birdahada göstermesin....Aminnnnnnn

Kizlarrrr yarın benimle şu 4 günlük şok diyete kim başlıyor bakalım hadi yalnız bırakmayın beni 2 kilo vermek istemez misiniz cumaya kadar

Kızzzzzzzzzzz neymiş o neymiş o :KK48:
Sana zahmet bir daha paylaşabilirmisin bir bakayım çok ağır değilse en azından bir 4 güncük bende yapayım da motive olayım şu 110 peşimi birakmıyor hatta inadında arada daha fazlasınıda gösteriyor o_O bari bu hafta takıma güzel bir katkımız olsunda iyi bir derece alalım :21:

Keşkeee :) yok canım 29 yaşındayım ben ilk sayfada takım kurallarını okudum da cuma günleri toplam msj sayısını da yazın diyodu en baştan saymayım diye msj ları numaralandırıyorum komik oluyo ama aklıma bu geldi :KK66:

Canım evet kurallarda var öyle birşey ama kaptanımız biraz esnetti bu ara kuralları o yüzden numaralandırmana gerek yok yeterki 5 mesajdan az olmasın günlük mesajların :KK66:

GÜNAYDIN KIZLARRRR
BUGÜN BİR ENEJİĞİM ANLAMADIM YAAAAAAA

Anammmmmmmmmmmmmmm bende isterimmmmmmm :21::21::21::21:
Valla süpersin canım aynı enerjin hep devam ederde bize de bulaşır inşallahhhhhhhh :KK60:

Kızlar ben bişey sorcam ben şimdi deneme süresindeyim değilmi listede olmıycam soruyorum çünkü bu hafta iyi kilo verecek gibiyim yüzdeye katkım olsun istiyorum bu arada 10 günde 2 kilo verdim motivasyon tavan yaptı bende :-)

H Herseyguzelolacak38
Canım başladınmı dietine nasıl gidiyor. Ben de bu gün bir şeyler yapıyorum bakalım ne olucak akşam yazıcam menümü. İnşallah bu hafta hepimiz iyi bir bildirim yaparız. AMİN.

H Herseyguzelolacak38
Canım başladınmı dietine nasıl gidiyor. Ben de bu gün bir şeyler yapıyorum bakalım ne olucak akşam yazıcam menümü. İnşallah bu hafta hepimiz iyi bir bildirim yaparız. AMİN.

evet canım başladım diyetime inşallah cumaya kadar da bırakmam banu soruyodun canım diyetinde neler var diye biraz şoka benzer diyet yapabilirim dersen gel yapalım

sabah

biraz paynir
3 zeytin 1/2 dilim ekmek sınırsız domates salatalık

yada 1 elma

ara
1 bardak süt

öğle
1 küçük kase yoğurt

ara
1 yumurta sınırsız domates slatalık

akşam
1 kepçe çorba

ara
1 meyve yada süt yada yoğurt

canım yaklaşık 600 kalorilik bir diyet
öğünleri istediğin gibi değiştirebilirsin sabahla akşamı ara öğünleri vs. şunu söyleyim 4 güünün sonunda 2 kilonun üstünde vermezsen sana istediğin herşeyi alırım :) o kadar iddialıyım
ha çok sağlıklı mı tabiki hayır ama bu hafta 66 lı rakamları görüp 2 hafta sonra doğum günüm var 65 olmak istiyorum Allahımın izniyle onun için bi şaşırtayım dedim vücudumu...

bu arada spora devam ama çok kasma 30 dk dan fazla yapma bence...

Selamlar bacilar oğlan benim geç yattigi için geç kalkiyoruz anali ogullu 12 bucukta kalktik
Konflks yedim yarim saat sonra ari şutu polen propolis bal karisimini yedim
Zindelik veriyor bagsiklik sistemini güçlendiriyor
Bu arada 99.3 kiloyum
1.72 boyundayim obezim
Adetin biitti bugün son günü bende bugün baslim artik dedim silkelendim ben de varim

Anam sabah internet bir kesildi yeni geldi :KK57:
Ufaklıkda ilk kez ısrarla internetten film seyredeceğim diye tutturdu sonrada baktı internet yok yattı uyudu :KK48:

Birazdan benim çakma elti kahve içmeye gelecek sanırım :KK53:
Sabah aradı kızım uyusun uyansın geleceğim dedi ama bu saat oldu henüz yok :KK48:

Anam sabah internet bir kesildi yeni geldi :KK57:
Ufaklıkda ilk kez ısrarla internetten film seyredeceğim diye tutturdu sonrada baktı internet yok yattı uyudu :KK48:

Birazdan benim çakma elti kahve içmeye gelecek sanırım :KK53:
Sabah aradı kızım uyusun uyansın geleceğim dedi ama bu saat oldu henüz yok :KK48:
Kız sen ona neden çakma elti diyorsun kaynınla gerçek evli diymi yoksa.

Back
X