- 19 Ocak 2015
- 2.430
- 5.367
- 128
Ccanım yaa üzülme ne yapalim vardır bir hayır kendin de söylemişsin. Ama adamın yapdığına bak kardeşim işim var desene ne milleti zor durumda bırakıyorsun. Kız istersen geliyim gidip parçalıyalım şunu.Kızlarrrrrr
Şu anda resmen çıldırabilirim
Şerefyoksunu usta bozuntusu sonunda telefona cevap vermiş
Neymiş efendim bize daha iki gün önce yarın bile başlarım diyen adam bizi unutmuş işte maaşlı işe girmiş hesaptaDaha pazartesi akşamı bizle konuştuğunda abi uzun süre inşaat işi de yokken hemen yarın bile başlarım demişti hata bende abi nasıl boşaltalım şimdi sabaha kadar banyoyu sen iyisimi bir gün sonra yani bugün için gel dedim oda merak etme yenge çarşamba sabahı erkenden gelirim dedi
Kesin yalan söylüyorsonuçta bir yere sen iş için başvurduysan onuda söylersin abi bak ben bir yere baş vurdum oradan haber bekliyorum ama o arada yaparım dese inanırım ama üzerine basa basa uzun bir müddet işim olmayacak dedi
Ben birde sabahın 6sında kalkıp cıkkım yiyesice aç kalmasın diye yufkadanda olsa börek yaptım çayın yanına veririm diye
Şimdi kaldık açıkta göçebeler gibi her yer her yerdeEşim deminden beri yeni usta bulmaya çalışıyor telefonlada olsa
sinirlerim fena bozuldu nasıl bir aksiliktir bu anlamadım gitti ama bundada bir hayır var demek istiyorum
Ya adama ödemesini yapsadıkta yarım bıraksaydı yada hiç gelmesedi daha çok kudururdum
![]()