- Emoji Skoru
- 64.505
- Puanlar
- 798
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr 

Uykucu Oynakbaşı geldi
Felaket yorulmuşum daha yeni ancak uyandım
Şükür evi gitmeden iyice temizlemiştim Eşimin halalarıda sağ olsun son gün kirli çamaşırlar götürme diyip bütün çamaşırlarımıda yıkadılar
2 - 3 parça beyazlardan kaldı yıkanmayan
Artık bugün evde bir kaç parça çamaşır kalmıştı onlarla birlikte yıkarım olur biter 
Biraz evvel tartıya çıktım ve 106.5 i gördüm tartıda ama hiç canım sıkılmadı çünkü yol yüzünden ödem oluştuğunu biliyorum ve inşallah hemen yarın 5de 5e başlayıp onuda fazlasısyla atar tekrar sahalara dönüyorum

Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ve kesinlikle o gün 99u görmüş olmak istiyorum
Tatile nasıl doymadıysam daha dönüş yolunda oturup evlilik yıldönümü için plan yaptım
Eğer bir aksilik olmazsa çocukları Anneme bırakıp karı koca baş başa Maşukiyeye kaçalım diyoruz 

Aslında çok uzak sayılmaz ( 140 km falan ) ve ben günü birlik gideriz diye düşünüyordum ama eşim gitmişken 1 gece kalalım eğer uygun bir yer bulursak dedi olmadı sabahtan gider akşam eve döneriz ve gece kendi evimizde baş başa kalırız
Daha güzel kilolar verebilmiş olsaydım ne güzel kendime şöyle güzel çicekli göğüsden itibaren bollaşan uzun elbiselerden alırım diyordum ama bakalım 20 gün içinde sıkı bir programla ilerlerde 1 beden daha ufalabilirsem kesinlikle almak istiyorum ( gerçi hayalimde o elbise
henüz hiç hiç bir yerde görmedim ama o tarz mutlaka vardır bir yerlerde
)
Uykucu Oynakbaşı geldi
Felaket yorulmuşum daha yeni ancak uyandım
Biraz evvel tartıya çıktım ve 106.5 i gördüm tartıda ama hiç canım sıkılmadı çünkü yol yüzünden ödem oluştuğunu biliyorum ve inşallah hemen yarın 5de 5e başlayıp onuda fazlasısyla atar tekrar sahalara dönüyorum
Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ve kesinlikle o gün 99u görmüş olmak istiyorum
Tatile nasıl doymadıysam daha dönüş yolunda oturup evlilik yıldönümü için plan yaptım
Aslında çok uzak sayılmaz ( 140 km falan ) ve ben günü birlik gideriz diye düşünüyordum ama eşim gitmişken 1 gece kalalım eğer uygun bir yer bulursak dedi olmadı sabahtan gider akşam eve döneriz ve gece kendi evimizde baş başa kalırız
Daha güzel kilolar verebilmiş olsaydım ne güzel kendime şöyle güzel çicekli göğüsden itibaren bollaşan uzun elbiselerden alırım diyordum ama bakalım 20 gün içinde sıkı bir programla ilerlerde 1 beden daha ufalabilirsem kesinlikle almak istiyorum ( gerçi hayalimde o elbise