• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

upload_2015-8-15_11-35-9.webp

tatlım ekleyeceğim başka isim varmı baksan bi

Günaydin kizlar...belki size motive olur...spora baslamadan önce basenlerim 94 cm idi....simdi 91 olmus...kilom ayni ...bugünkü kahvaltimida ..chia,keten tohum tarcin ve yulaflan sifir yagsiz bol proteinli labne peynirlen elma ile kahvaltimi yaptim ..labne peynir galiba quark oluyordu..
20150815_100145.webp

Gayet ii canım Tebrikler kas yapmış olman da çok ii kas metabolizmayı hızlandırır ve tabii daha sıkı görünürsün menü güzel gayet beğendim eski menülerin gibi değil galiba psikoloji de çok etkili
valla bilmiyorum canım. çoğu zaman alışkanlıktan ve oluşmuş düzenden dolayı yemek yiyorum. acıkma hissi pek olmuyor. beynim aç genelde midem değil. iştah ve acıkma hormonu mide de salınıyormuş. midemin alınan parçasıyla birlikte o da gitti. eskiden birazdan bişey olmaz dediğim şeyleri şimdi aman diyip arkada bırakabiliyorum. 1 kurabiyeyi bazen eşimle bölüşüyorum. hepsini yemiyorum. bölüşecek kimse bulamazsam yemiyorum. herşeyden bir tadım almak isteyen yaşlılar gibi oldum. hem tadına bakayım hem zayi olmasın :)

Ben de öğle sıcağında çarşıda evrak toplamak ile meşguldüm eş durumu tayini var haftaya bi umut işte dualarınızı bekliyorum

menü ye gelince

sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık

öğle
1 servis kaşığı patlıcan yemeği
1/2 yumurta
çok az üzüm

akşam
2 top dondurma
1 dilim kavun
1 şeftali

2 lt su
akşam enerji patlaması yaşamışın :) eğer erken vakitteyse güzel.
dün bir araştırmadan söz ediyordu. karbonhidrat ağırlıklı beslenenler yağ ağırlıklı beslenenlere göre daha 200gr daha fazla kilo kaybediyormuş.

Bu arada eylüldeki ddüğünde kkendi nişan elbisemi giyecektim fakat buna kayserililer bak bak nişan elbisesini gitmiş alamamış diye fesatlık düşünürler bende bugün çarşıda dolaşırken bi elbise buldum çok hoşuma gitti vişne rengi önü balenli arkası surtım yarısına kadar şerit şerit veee 38 beden tabi likralı olduğu için 38 e girdim birde kalıp meselesi malesef lu anda 39 bedenim :KK66: 40 bol oluyo 38 dar bir an önce şu 7 kiloyu verip 36 olmalıyım size burda koçluk yapmalıyım
vayy sen çıtır moduna geçmişin. ay ben telefondan takip ederken nerde ne olmuş anlamıyorum. kafam dönüyor.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmmmmmmm :21:

Akşam üzere ütülerimide bitirip duş aldıktan sonra Anneme geldim sonrada zaten biraz çocuklarla ilgilen, kuzen ve eşimle sohbet derken ancak uğramaya fırsatım oldu :KK66:

Bugün inanılmaz mutluyum :KK68::KK68::KK68::KK68:
Malum TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı ve kızım en çok istediği okullardan birine kabul edilmiş :21::21::21:
2.ci tercihine yerleştirilmiş hatta ilkten bir acaba nakil alıp ilk tercihime şansımımı denesem diyordu ( eşimin iş yerine yakın olana ) ama sonra eşim kızım boşver diğer taraf daha iyi üstelik yarın öbür gün patronun işi belli olmaz başka yere taşıyalım şirketi derse sen 4 sene boyunca 2 vesait nasıl yapacaksın hem bunun kışıda var dedide aklına yattı vazgeçti :KK48:
Bu okul bize çok uzak sayılmaz hatta apartmanda oturan arkadaşıda oraya gidiyor :KK66:
Hem yabancılık çekmez okula başlayınca hemde birlikte yürüyerek giderler ( yarım saat sürer en fazla oda onlara günlük yürüyüş olur popişleri erir o bahaneyle :KK70: ):KK70::KK70:

RAbbim inşallah Üniversiteyi kazandığınıda görmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn

Bu arada benim dişci yanında çalışma işide yattı :21: acıkcası çok sevindim onada çünkü dişcinin kocası biraz dengesiz biri ve eşinin hesap kitap işlerini yapıyor yani devamlı orada ( son yanında çalışan bayan o adamın sinirlenince ağzına geleni sayıp küfür etmesi yüzünden o muayenehaneden ayrılmıştı onuda bildiğim için hiç istemiyordum ama eşim söylemiş bulunmuştu :KK53: neyseki karı koca şimdilik elemana ihtiyaç yok ama olursa döneriz sana demişler görümceme :KK48: artık ileride de gel derlerse mecbur deneyeceğim ama eşimede dedim bana küfür etme gafletinde bulunmasın valla ağzıma geleni sayarım bende diye :KK70: )
Herşey nasip kısmet belki daha iyi birşeyler beni bulur daha sonra :21:

Canım harikasın valla Allah razı olsun çok güzel olmuş :KK66: ellerine sağlık :KK60:
İstersen tabloya her gün düzeltmelerini yap ve cumadan cumaya sende resim olarak buraya ekle :KK66:
Olmadı ben başka bir çare bulana kadar öyle idare edelim :21:

Valla müthişsiniz kızlar enerji kattınız takıma ve inşallah haftaya birinci belli ikinci kim diyeceğiz hepbirlikte
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

2 kg ya ne demek canım :KK57: valla maşallahın var bence iki haftaya kalmaz 2li rakamlarıda görürsün :KK66:
Darısı benimde başıma tabiki :21: Yarın ve öbür gün benim psikolojikk olarak kendime gelmek için son şansım sonra bende bomba gibi sahalara döneceğim inşallahhhhhhhhhhhhhh...Aminnnnnnn

Zaten bir daha böyle artılı bir bildirim yaparsam beni afaroz etseler yeridir takımdan :KK48:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Harika yaaaa bende çok istiyorummmmmmmmmm :mad::mad::mad::mad:
İnşallah düğünde herkes seni gördüğünde şöyle ağzı açık kalır da görürler günlerini :21:
Kız görünmeyen bir yerine nazar boncuğu tak birde bol bol nas felak oku gitmeden :KK66:

Ay inşallah o günleri bende görürüm ya RAbbimmmmmmmmmmm....Aminnnnnnnnnnnnnn
canım kızına çok sevindim. allah gönlünüze göre vermiş bak. inş ünv gönlüne göre olur.
benimde komşumun büyük kız buranın tıp kazandı. küçüğüde parmakla gösterilen liselerden birini kazandı. ay kendi çocuğum kazanmış gibi seindim maşallah hepsine. rabbim darısı bizim yavrularımıza olsun amin

Bu arada bugün ki mönüm
Sabah açmadan tam 3 lokma attım ağzıma
Öğlen salata yarım kase çorba 6-7 y. Kaşığı kuru fasulye yedim
Ara da ark doğum günü vardı küçük bir parça pasta yedim
Akşam salata birkaç tane fındık fıstık birde 2 parça kavun yedim

2 lt su içtim
Yarım saat yürüyüş
15 dk mekik bacak hareketleri yaptım
hım değişik bir liste olmuş. kafa karıştırıcı :)
sabahları lütfen kahvaltına protein ekle. ve çiğ sebze
günü birbirine destek yapmışın. sporla birlikte güzel olmuş. afiyet olsun

Şu dakikadan itibaren madem spor yapamıyorum 15 dk her gece yatmadan yatsı namazından sonra o da ısınma olur hem :KK70: mekik ve bacak hareketleri yapcam nu ne yaaa aaaa Gülşen kalk bakim bea döt büyümeye mi tatile girdin :KK70:
arkadaşımın diyetisyeni ev içinde biraz yürü vucudunu ısındır. başta 50 taneyle başla ip atla demiş. merdiven çıkamam bacağım ağrıyor dediği içinde günde 2 set merdiven in demiş. evleri 8. kat

hım değişik bir liste olmuş. kafa karıştırıcı :)
sabahları lütfen kahvaltına protein ekle. ve çiğ sebze
günü birbirine destek yapmışın. sporla birlikte güzel olmuş. afiyet olsun

canım yumurtayı yaz mevsiminde yiyemiyorum miğdem bulanıyor ama kışın her sabah 1 yumurta haşlaması ekleyeceğim
normal kahvaltı yapma fırsatım pek olmuyor zaten

Günaydin kizlar...belki size motive olur...spora baslamadan önce basenlerim 94 cm idi....simdi 91 olmus...kilom ayni ...bugünkü kahvaltimida ..chia,keten tohum tarcin ve yulaflan sifir yagsiz bol proteinli labne peynirlen elma ile kahvaltimi yaptim ..labne peynir galiba quark oluyordu..Eki Görüntüle 1606716

canım süpersin biraz dahaa kilo kaybetmek için sporu azalt istersen
yada kasa çevirip aynı kiloda kalacaksın ama görüntün zayıflayacak sıkılaşacaksın

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili ve az kalorili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Sabah yine erkenden kuzeni uyandırıp işe yolladık ( maalesef cumartesi günleri 2 haftada bir de olsa çalışması gerekiyormuş :KK53: )
Bugün Anneside 10 günlüğüne Akçaydan geliyor ( kendi evlerini hem badana yaptıracak hemde kuzen tek kalabilmesi için hazırlık yapacakmış :KK66: sıkıntı yok bizde kalsın dedim ama yok boşver koca çocuk tek başına yaşamayı zaten biliyor ben sadece evi hazırlamam lazım dedi sağ olsun :KK66: )
Bu akşam yemeğe bize gelecekler artık gece eve giderlermi yoksa bizde kalıp sabahmı giderler bilmiyorum ama her iki türlüde benim açımdan sıkıntı olmaz :KK66:

Reglm yakınladı sanırım çünkü baya ödem var ( bacaklarım yine davul gibi )
ARtık bol bol su içip ödemi atmaya çalışacağım Allahın izniyle :KK66:

:KK70::KK70::KK70::KK70: Valla öyle tartı icat edilse kimse 2.5 yapar korkusuna almaz yada alsada çıkmaz üzerine :KK70::KK70:

Canım kesinlikle düğünde herkesin ağzını açık bırakacağına eminim :KK68:
Kesinlikle çok güzel geçecek :21::21::21:
Eşinle bol bol dans edip milletin gözüne sok verdiğin kiloları :KK48: Ay valla ben herhalde 38 bedene düşsem havamdan geçinilmez :KK70: Boru değil sonuçta ilk başladığımda 54 beden giyiyordum şu anda 48 :21::21::21: Allahın izniyle dahada aşağılarınıda göreceğim sizlerinde desteğiyle :21: 46 beden baya sıkıyor ama bayrama kadar inşallah oda çok rahat olacaktır :KK68:

Yelizzzzzzzimmmmmmmmmm :KK3: Hoşgeldin canım seni burada görmek ne güzel :KK68:
benimde var bir bayramlığım. onu aldığımda 85 kiloydum. şimdi malum durum. bayrama giymek istiyorum ama çokta umudum yok açıkçası. ama olursada büyük bir süpriz olur. belki korseyle filan :(

:KK200:Eki Görüntüle 1606708 GÜNAYDINNN KARDEŞ TAKIM :KK200:
Birçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.

İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER

Ö Senin için en önemli şey sensin.

Ö İstersen yapabilirsin.

Ö Sana güveniyorum.

Ö Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.

Ö Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.

Ö Sağlığın için bu değişimi yapabileceğine inanıyorum.

Ö Disiplinine hayranım.

Ö Elin, abur cubur değil suya uzandığı sürece sırtın yere gelmeyecektir.

Ö Pozitif yaklaşımın sana güç veriyor.

Ö Gözünü hedefinden ayırmaman ne kadar güzel!

Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.

Ö Planladığın sürece hedeflerine varırsın.

Ö Yapabileceğinden daha azına razı olmayanlar her şeyi başarabilirler.

Ö Boğazından geçen her kaloriyi sayman ne kadar disiplinli.

Eki Görüntüle 1606708
vayyyy. kalkıp 2 tur koşasım geldi valla ne diyim. ellerinize sağlık.

valla bende koşmak yürüyüş yapmak çok istiyorum şuan işteyim eve gidince temizlik var iki gün evin en derin köşelerine kadar dalacağım sanırım benim için güzel bi spor olacak.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canım yumurtayı yaz mevsiminde yiyemiyorum miğdem bulanıyor ama kışın her sabah 1 yumurta haşlaması ekleyeceğim
normal kahvaltı yapma fırsatım pek olmuyor zaten
canım yumurta şart değil. peynir ekle. imkanın varsa yağ oranı az protein oranı çok olanı tercih et. açmanın yanınada bir üçgen peynir bide salatalık ekle.

Back
X