Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Huzurvemavi Huzurvemavi 5 günlük bir diyet ama üst üste uygulanabiliyor. Şöyle oluyor anlatayım.
1. gün: sadece haşlanmış patates
2. gün: haşlanmış sebze
3. gün: haşlanmış et (tavuk, ton balığı , kırmızı et olabilir.)
4.gün: meyve (muz hariç)
5. gün: haşlanmış yumurta ( süt veya yoğurtta olabilir)
Ama şöyle bir durum var. diyelim ki sebze günündesin. Sabah brokoli öğlen fasülye akşam ıspanak olmuyor. Tek tip besleneceksin sabah ne ile başladıysan akşama kadar onu yiyeceksin. Hemde istediğin kadar.
5 günde 5 kilo veriliyor. sonra 2 gün ara iki günde abartmadan beslenirsen kilo almıyormuşsun abartırsan 1 kilo alınabiliyormuş. 2 Günden sonra tekrar başlayabiliyorsun.
5 kilo cazip gelsede bana gore degil canim ayni seyi yemek butun gun yok ben yapamam ;)
Ben gr vermeye devam edeyim :)

SElamün aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlısıyla en kısa zamanda dileklerimizin gerçekleştirdiğini nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn

Sabah erkenden yine Hastane yolunu tuttum :KK66:
Maalesef iki göğüsümde de kist varmış doktor hatta iyi mi kötü mü diye ultrason istedi o_O
Artık malum devlet hastanelerinde de daha doğrusu Araştırma hastanelerinde fark ücreti alınıyor bazı işlemlere :KK66: sekreter randevu verirken eğger 3 ay sonrasını beklersen 20 tl ama 10 gün sonrasına isteren 80 gira ödeme yapılacak dedi bende tabi 3 ay beklemeyi istemediğim için hadi 10 gün sonrasına olsun bari dedim :KK66:
Gerçi şu 10 gün bile nasıl geçecek bana onuda Allah bilir o_O
İnşallah hayırlı sonuçlar alırımda rahatlarım :KK66:
Çok geçmiş olsun canım,inşallah korkulacak bir şey yoktur,inşallah geçici bir durumdur,tez zamanda sağlığına kavuşup istediğin kiloya ulaşırsın inşallah,her şeyden önemlisi önce sağlık!

Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlısıyla en kısa zamanda dileklerimizin gerçekleştirdiğini nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn

Maalesef iki göğüsümde de kist varmış doktor hatta iyi mi kötü mü diye ultrason istedi o_O
Artık malum devlet hastanelerinde de daha doğrusu Araştırma hastanelerinde fark ücreti alınıyor bazı işlemlere :KK66: sekreter randevu verirken eğger 3 ay sonrasını beklersen 20 tl ama 10 gün sonrasına isteren 80 gira ödeme yapılacak dedi bende tabi 3 ay beklemeyi istemediğim için hadi 10 gün sonrasına olsun bari dedim :KK66:
Çok geçmiş olsun canım,inşallah korkulacak bir şey yoktur,inşallah geçici bir durumdur,tez zamanda sağlığına kavuşup istediğin kiloya ulaşırsın inşallah,her şeyden önemlisi önce sağlık!

Hastnedeym emara grdim ancak yazabiliyrm kaptanim 72.0 onceki olcmume gore +400 gr gozukuyo ama biliyosnz gecen hafta hic dikkat edememstim pazartsi de kilom 72.5 idi aslnda kilo vermsm ama rssmi olrk vermemsm gozukecek:(

ISILDURU ISILDURU ya bende seni cok merak ediyorum lutfenn banada gonder fotonu bak ben seni hic kustirmedimmm:)
Hem seni takibede aldim
Huzurvemavi Huzurvemavi kiz sebide takibe aldm foto yok ama:(@serenalar senide aldm sendede yok:((((( Esrasi Esrasi canim bence sen inceliyosn ve yagdan gdiyr mezurayla olcm yap bnce

Hastnedeym emara grdim ancak yazabiliyrm kaptanim 72.0 onceki olcmume gore +400 gr gozukuyo ama biliyosnz gecen hafta hic dikkat edememstim pazartsi de kilom 72.5 idi aslnda kilo vermsm ama rssmi olrk vermemsm gozukecek:KK43:
Gecmis olsun sen neden emardasin canim ...

ISILDURU ISILDURU ya bende seni cok merak ediyorum lutfenn banada gonder fotonu bak ben seni hic kustirmedimmm:)
Hem seni takibede aldim
Huzurvemavi Huzurvemavi kiz sebide takibe aldm foto yok ama:KK43:@serenalar senide aldm sendede yok:KK43:(((( Esrasi Esrasi canim bence sen inceliyosn ve yagdan gdiyr mezurayla olcm yap bnce
Bende takip ediyorum simdi gorebilirsin bence ;)
E bizde seni gorelim ama yukle resimlerini ;)

ama süper bişey kas olması ve de gitmesi artık yediklerin daha çok yanıcak :KK68:
Insallah canim bende oyle dusunuyorum
Ve daha ince hissediyorum kendimi ;)
Esracim seni goremicekmiyiz resim yuklesen ;)

merhaba kızlar :KK52:@oynakbasi34 bende tam sessizce kaybolacaktım bu sabah tartılmadım çünkü bırakmayı planlıyordum.
yazdıklarını takip ediyorum hayat dolu birisin ama anladığım kadar sağlık problemlerinde var bir an önce şifa bulup kilo vermenin önündeki setleri kaldırırsın inşallah.
Yaklaşık 2 haftadır burdayım bir durgunluk var sanki
İlk geldiğimde bende çok hecanla yazıyordum sonra kendi kendime yazdığımı düşünüp yazmasamda olur diye düşündüğüm çok oldu
Hatta dün akşam bu gün kaçamak lari bırak astım kendimi dayatim bisküvi ve kurabiyesi
ben bir liste adayı olarak sessizce kacmayi düşünüyordum ama eğer yeni bir düzenleme getiriyorsaniz bende bana sunulan bu güzel olanağı zayıflayarak tekrar tekrar başlayarak devam etmek isterim

Dönüşte B12 iğnemide sağlık ocağında yaptırıp birde marketten domestosla ağdamıda aldım geldim :KK66:
Aslında küçük kuşuma tatlı bir şey alacaktım hani eli boş gelmemiş olmak için, hatta bir ara şeytan ulen nasılsa veremiyorsun al kendine de Çikolata dedi reyonun önünde ne alacağıma karar veremediğimde ama ben kesinlikle iradeli davranmam lazım sonuç elde etmek için dedim veeeee ne kendime nede kızlara hiç bir şey almadan reyondan hızlıca uzaklaştım :21::21::21:

Hani eskilerin dediği gibi; Kadınlık cidden bazen rezillik :KK43:

Neyse bunda da vardır bir hayır diyeceğim mecbur :KK66:

Bu arada bende gram değişiklik yok hala :kızgın: Bakalım bu hafta sporuda dahil edince ne olacak :KK66:
Şimdi hemen kahvaltımı yapayım ( doktor tahlil isterse diye aç kaldım bu saate kadar :KK66: )

Kuzum gördüm resmini :KK68: Maşallah cidden çok güzelsin ve hiç bir şekilde kilo derdin yok bana göre :KK66:
Biraz daha verdiğinde artık kıskançlıklar artar ama kesinlikle hedefine ulaşana kadar devam et :KK60: zaten güzelsin çok daha güzel olacağına eminim :KK68::KK68:

Anammm Prensesimiz geliyor demekki :21:
Eminim Annesi gibi güzel olur oda :KK60:

Sanırım sporu abartınca kas yaptın canım :KK66: olsun hiç canını sıkma eminim haftaya çok daha güzel fark göreceksin :KK66:

Aynen canım :KK66: Biz elimizden geleni fazlasıyla yapıp çok daha güzel sonuçlar göreceğiz :KK66:

Hiç düzenini bozma canım eminim haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceksin :KK66:
Çok geçmiş olsun eminim yaşam sevincin bu hastalık şüphelerinin önüne geçer inşallah kötü bir şey çıkmaz
Sen içini ferah tut

merhaba kızlar :KK52:@oynakbasi34 bende tam sessizce kaybolacaktım bu sabah tartılmadım çünkü bırakmayı planlıyordum.
yazdıklarını takip ediyorum hayat dolu birisin ama anladığım kadar sağlık problemlerinde var bir an önce şifa bulup kilo vermenin önündeki setleri kaldırırsın inşallah.
İlk geldiğimde bende çok hecanla yazıyordum sonra kendi kendime yazdığımı düşünüp yazmasamda olur diye düşündüğüm çok oldu
Hatta dün akşam bu gün kaçamak lari bırak astım kendimi dayatim bisküvi ve kurabiyesi
ben bir liste adayı olarak sessizce kacmayi düşünüyordum ama eğer yeni bir düzenleme getiriyorsaniz bende bana sunulan bu güzel olanağı zayıflayarak tekrar tekrar başlayarak devam etmek isterim
Hos geldin canim ;)
Sakin oyle birsey yapma ama hak veriyorum anliyorum seni ilk basta bende bir heycanla geldim sonrasi baktim varligim yoklugum cokta farketmiyor sessizce gitmeyi bende dusundum bu bir itiraf ;)
Ama sen bu dusunceleri sil aklindan hep birlikte daha gucluyuz
eminim banucum bir liste yapar ve daha guzel tutunursunuz 8. Takima ;)

Selamün Aleyküm tekrar :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Annem geldi gitti bende kendimi hemen buraya attım :D
Büyük kızım bugün dedesiyle sinemaya gitti ;) iki tane uzun zamandır bedava biletim vardı eşimle bir türlü fırsat bulup gidemedik yada ne zaman gitsek eşim hep 3 D filmleri istedi onlardada geçerli olmadığı için bedavalar cüzdanımda gezip durdu :D
En sonunda kızıma dedim al Arkadaşınla git diye ama onlarda 15 tatil için akrabalarının yanına gitmişler ( biri İstanbul dışında şuan diğeride Anadolu yakasına gitmiş ;) tabi kimseyi bulamayınca en sonunda Dedesi hiç demiyorsun Dedeciğim birlikte gidelim diyince hadi dedi Dedemle gideyim :D

Annemde o arada az da olsa bana uğramak istemiş ;) Birazda bugün Hastane olaylarına canımın sıkkın olduğunu düşünüp beni dolaşmaya gelmiş :KK68:

Insallah mezun olur motive etmek icin buralarda oluruz banucum :KK66:
Yeni gelen arkadaslarimizinda listesi olsun gorsunler ve daha azimli olurlar bence insan listede olmayinca biraz saliyor sanki :KK66: kendini bir yere ait hissetmek basli basina sorumluluk bence :KK66:

Ben ilk duydum nasil bisey bu diyet ?

Tamamdır canım o zaman hemen bakıyorum geçmişe ve adaylar listeside hazırlıyorum ;)
Hem dediğin gibi kendilerini takıma daha çok bağlı hisseder ve motive olur herkes :21:

Nasılda biliyorum ama :KK48:
O zaman hiç bir yere kaybolmak yok ;) bol bol paylaşımda bulup sende en kısa zamanda listeye dahil oluyorsun ;)
Adaylar listesini birazdan hazırlayıp paylaşırım :KK60:
İnşallah bundan sonra senide daha sık görürüz ve hedeflerimize ulaşıp takımdan mezun olunca bile yeni gelenlere destek için burada olmaya devam eder hoş sohbet ederiz :KK68:

Alya39 Alya39
Ayrica haftaya listedesin sanirim 3. Haftan olucak bu arada guncel kilon ve hedefin neydi canim ?

Aynen canım ama tabiki düzenli paylaşım olursa ;) sonradan listeye dahil olup ihmal etmesin kimse bizi dimi ama :KK68:

**8. Takım 502. Etap ***

oynakbasi34 (110 / 110 / 0 / 0 %) Üye izne ayrılmak istiyor
Diademe ( 72,4 / 72,3 / 0,1 / 0,14 %)
itan_ ( 76,5 / 76,5 / 0 / 0 % ) Sabit
ISILDURU ( 86,6 / 84,9 / 1,7 / 1,96 % )

Yena ( 107,7 / / / %) Üye bildirimsiz İzne ayrıldı
LargeGemini ( 74,2 / 73,5 / 0,7 / 0,94 % )
Esrasi ( 67,9 / 69,6 / + 1,8 / - 2,65 % )
serenalar ( 76,6 / 75,9 / 0,7 / 0,92 %)
Huzurvemavi ( 91,5 / 90,9 / 0,6 / 0,66 % )
xyz_s ( 67,7 / 67,9 / 0,2 / 0,30 % )
elifdnzzz ( 71,6 / 72 / + 0,4/ - 0,28 % ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığından yüzdesi 2ye bölündü

8. Takım Ortalaması; 0,232 %

Bu haftaki listemiz bu şekilde :KK66: Maalesef % 0,30 barajını yine geçemedik ama geçen haftaya nazaran çok daha iyi ve inşallah bir sonraki hafta çok daha iyi oluruz :KK66: Pes etmek yok kızlar dahada fazla hırsla devam edeceğiz :KK66:

Önce listemizi paylaşım alanına taşıyayım sonrada yedekler listesini hazırlıyorum kızlar :KK66:

Kızlar kendimi izne ayrıdım :) bir müddet benim şu kilo vermem başlayana kadar listede olmamam psikolojik açıdanda daha iyi gelecektir bana ama söz veriyorum her gün yine buradayım her fırsatta ;) sonuçta listede yer almamamın haricinde bir şey değişmeyecek ;)

**8. Takım 502. Etap ***

oynakbasi34 (110 / 110 / 0 / 0 %) Üye izne ayrılmak istiyor
Diademe ( 72,4 / 72,3 / 0,1 / 0,14 %)
itan_ ( 76,5 / 76,5 / 0 / 0 % ) Sabit
ISILDURU ( 86,6 / 84,9 / 1,7 / 1,96 % )

Yena ( 107,7 / / / %) Üye bildirimsiz İzne ayrıldı
LargeGemini ( 74,2 / 73,5 / 0,7 / 0,94 % )
Esrasi ( 67,9 / 69,6 / + 1,8 / - 2,65 % )
serenalar ( 76,6 / 75,9 / 0,7 / 0,92 %)
Huzurvemavi ( 91,5 / 90,9 / 0,6 / 0,66 % )
xyz_s ( 67,7 / 67,9 / 0,2 / 0,30 % )
elifdnzzz ( 71,6 / 72 / + 0,4/ - 0,28 % ) Geçen hafta bildirimde bulunmadığından yüzdesi 2ye bölündü

8. Takım Ortalaması; 0,232 %

Bu haftaki listemiz bu şekilde :KK66: Maalesef % 0,30 barajını yine geçemedik ama geçen haftaya nazaran çok daha iyi ve inşallah bir sonraki hafta çok daha iyi oluruz :KK66: Pes etmek yok kızlar dahada fazla hırsla devam edeceğiz :KK66:

Önce listemizi paylaşım alanına taşıyayım sonrada yedekler listesini hazırlıyorum kızlar :KK66:
Eline saglik kaptancim titanin t simi eksik ;)
Haftaya daha iyi olur insallah ...

Back
X