SElamün aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlısıyla en kısa zamanda dileklerimizin gerçekleştirdiğini nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn
Sabah erkenden yine Hastane yolunu tuttum

Maalesef iki göğüsümde de kist varmış doktor hatta iyi mi kötü mü diye ultrason istedi

Artık malum devlet hastanelerinde de daha doğrusu Araştırma hastanelerinde fark ücreti alınıyor bazı işlemlere

sekreter randevu verirken eğger 3 ay sonrasını beklersen 20 tl ama 10 gün sonrasına isteren 80 gira ödeme yapılacak dedi bende tabi 3 ay beklemeyi istemediğim için hadi 10 gün sonrasına olsun bari dedim

Gerçi şu 10 gün bile nasıl geçecek bana onuda Allah bilir

İnşallah hayırlı sonuçlar alırımda rahatlarım
Dönüşte B12 iğnemide sağlık ocağında yaptırıp birde marketten domestosla ağdamıda aldım geldim

Aslında küçük kuşuma tatlı bir şey alacaktım hani eli boş gelmemiş olmak için, hatta bir ara şeytan ulen nasılsa veremiyorsun al kendine de Çikolata dedi reyonun önünde ne alacağıma karar veremediğimde ama ben kesinlikle iradeli davranmam lazım sonuç elde etmek için dedim veeeee ne kendime nede kızlara hiç bir şey almadan reyondan hızlıca uzaklaştım

Hani eskilerin dediği gibi; Kadınlık cidden bazen rezillik
Neyse bunda da vardır bir hayır diyeceğim mecbur
Bu arada bende gram değişiklik yok hala

Bakalım bu hafta sporuda dahil edince ne olacak

Şimdi hemen kahvaltımı yapayım ( doktor tahlil isterse diye aç kaldım bu saate kadar

)
Kuzum gördüm resmini

Maşallah cidden çok güzelsin ve hiç bir şekilde kilo derdin yok bana göre

Biraz daha verdiğinde artık kıskançlıklar artar ama kesinlikle hedefine ulaşana kadar devam et

zaten güzelsin çok daha güzel olacağına eminim

Anammm Prensesimiz geliyor demekki

Eminim Annesi gibi güzel olur oda
Sanırım sporu abartınca kas yaptın canım

olsun hiç canını sıkma eminim haftaya çok daha güzel fark göreceksin
Aynen canım

Biz elimizden geleni fazlasıyla yapıp çok daha güzel sonuçlar göreceğiz
Hiç düzenini bozma canım eminim haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceksin