Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi aksamlar arkadaşlar. Bugün ki menümü yazayım

Sabah

2 yumurta
Biraz peynir
2 zeytin

Ara
1 avuç leblebi

Öğle
Ispanak çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yogurt

Akşam 5 te yedim

corba
4 yk bulgur pilavı
Bol salata

Saat 9 gibi meyve yerim

Su 2 lt.

Spor yok.

Kızlar tartida eksi görmek istiyorsak iradeli olmak zorundayız. Bende kendimi zor kontrol ediyorum hem bende yatılı misafir var. Yemeklerde, cayın yanina koyduğum kurabiyeleri yememek icin nasıl mücadele ediyorum. Sırf cuma günü eksileri görmek için
Haklısın canım :( akşama kadar zerre kaçamak yapmıyorum yani akşamda çok yediğimden değil 5 gün öncesine kadar kızartma çikolata ne bulursam yiyodum şimdi yüzde 10unu anca yiyorumdur bugün bi istisna beyaz ekmek yedim oda balığı boş yiyemiyorum hastam getirmiş yaptık mecbur;(yani öncesine göre günlük 1500 kalori falan daha az alıyorumdur yinede sadece 2 tane browni yiyodum önceden 2si 900 kalori zaten:KK48:

Bugün yediklerim
Sabah tost

Öğlen et sote Iki dilim ekmek yoğurt

Ara cubuk kraker 4 5 beyaz peynir

Yarım saat spor

Acikinca muz

Aksam ıspanak yemeği 4kasik makarna yoğurt

Sonra belki nar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kızın bilgisayarda performans ödevi var yine ama bir yarım saatlikde olsa verdi şükür ;)
Bugün gittiğim Eğitimde felaket üşüdüm :KK53:
Ayağımda kalın çorap olduğu halde, ceketimi dahi çıkarmadığım halde baya resmen buz kestim hatta bir ara burnumun donduğunu hissettim :D 3 tane sıcak havalı fan vardı ama konferans salonu baya büyüktü o yüzden sanırım yetersiz kaldı ;)
Neyse yarın hazırlıklı gidip kıyafetime birde kalın hırka ve iki cift çorap ekliyorum :D oda yetmezse ertesi gün kotun içine birde tayt giyerim :D

Of kızlar regl olucam galiba, acayip şekerli şeyler yeme isteğim var, birazcık yedimde hatta, markete gidip kakaolu şekerli şeyler alasım var hatta, kafamda deli düşünceler:kızgın:
Evde kuruyemişle falan atıştırmalık mı hazırlasam acaba?
Bir de canım acayip karbonhidratlı şeyler istiyor acıkıyorum sürekli?

Aman canım sakın ;) çok çok canın atıştırmalık istiyorsa az ceviz ye olmadı ayran iç şişir kendini ;) yada şu mısır patlakları var ya onlardanda olur yarım paket en azından kalori olarak çikolata cipsden masum ;) çok tatlı istiyorsanda şekersiz kaynak süte az kakao ekle ;) yada tarçın

İyi aksamlar arkadaşlar. Bugün ki menümü yazayım

Sabah

2 yumurta
Biraz peynir
2 zeytin

Ara
1 avuç leblebi

Öğle
Ispanak çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yogurt

Akşam 5 te yedim

corba
4 yk bulgur pilavı
Bol salata

Saat 9 gibi meyve yerim

Su 2 lt.

Spor yok.

GAyet güzel bir menü tebrik ederim ;) inşallah cumaya süper sonuç alırsın ;)

Menümü de yazayım öğlen:
Ezogelin çorbası
Tavuk ızgara
3 yk barbunya
Ayran
Akşam
Balık ekmek:KK43:
Salata

Bütün gün ekmek yemediysen bukadar takılma o balık ekmeğe ;) yarın ve öbür gün biraz daha dikkatli devam edersin ;)

Ya eşimde işten ayrılmıştı kilo aldırmış tım ben ona 78 fln dı 15 gündür işe başladı 72 kilo olmuş :KK43: gece falan da yatmadan bissürü yiyo nasıl metabolizma öyle yaa çok kıskanıyorum :KK66:

Maalesef erkekler o konuda çok daha şanslı :63:
Benim eşim evet evlendiğinde çok daha azdı kilo olarak ama ben 124.5u görürken o 3lü rakamları görmedi bile :D ki benden çok çok daha fazla yer üstelik tatlısız durmaz ;) bir hafta kıstığı an anında 3 - 4 kg gitmiş olur ;) ama biz debeleniriz kadınlar olarak :D

Merhaba kizlar sabah sucuklu 2 yumurta biraz peynir ceyrek lavas 2 zeytin

Oglen yok

Aksam saat 5 de yarim kase ispanak 4 yk makarna 6 yk corba bir tane turp

Aksam iki dilim baklava yesilcay

50 dk yürüyüş 1 litre su

Bugün yediklerim
Sabah tost

Öğlen et sote Iki dilim ekmek yoğurt

Ara cubuk kraker 4 5 beyaz peynir

Yarım saat spor

Acikinca muz

Aksam ıspanak yemeği 4kasik makarna yoğurt

Sonra belki nar

Kızlar itiraf edin akşam yemeğini birlikte mi yediniz :D :D :D
İkinizinde menüsü gayet güzel gerçi LargeGemini LargeGemini 2 dilimde olsa baklavayı götürmüş ;) neyseki spor yapmış dengeler inşallah

Bende menumu yazayim

Sabah
2 kk peynir
3 zeytin
1 domates
2 dilim kepek ekmek

Ara
1 elma
Hibiskus cayi

Oglen
Kepek ekmek arasina kofte
Salata

Ara
2 galeta
1 elma

Aksam
8 kasik taze fasulye
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmek

Ara
Hibiskus cayi

Kacamagim var regl donemindeyim okulda baklava evde baklava icim gidiyor :KK43: 1 tane dondurma seklinde cikolatalar varya onun yarisini yedim.

Spor yok hem hava soguktu hem bahce nobetcisiydim.

Selam kizlar ;)
Ya eşimde işten ayrılmıştı kilo aldırmış tım ben ona 78 fln dı 15 gündür işe başladı 72 kilo olmuş :KK43: gece falan da yatmadan bissürü yiyo nasıl metabolizma öyle yaa çok kıskanıyorum :KK66:
Benim esimde oyle canim yer yer ayni kiloda
sinir oluyorum gece yer kuru yemis tatli ama almiyor aileside oyle genetik galiba ben su icsem belimde yag yapiyor ;)

Selam kizlar :KK66:

Benim esimde oyle canim yer yer ayni kiloda
sinir oluyorum gece yer kuru yemis tatli ama almiyor aileside oyle genetik galiba ben su icsem belimde yag yapiyor :KK66:

Hepimizin esleri ayni galiba. Iki adim yurumez heryere arabayla gider. Serbetli tatlilari cok sever ama adam ayni yaa.

Gunun ozeti ;)
Sabah 2 bardak su
1 portakal

10 gibi
Peynir
zeytin
Yesillik
2 d.kizrmis ekmek
1 t.kasigi pekmez

Ara..
1 elma
1 d.baklava

Aksam 5 gibi
erken yedim ki eriyip gitsin ;)
1 kucuk ispanakli pide
1 d. Peynirli pide
1 b .ayran
3 zeytin

2.5 lt su
20+10 dak spor
Haf.toplam spor = 90 dak

1 hibiskus cayi ;)

herkese iyi akşamlar bugünkü memüm

sabah
tam bugday ekmekli sandviç
çay

ara
yeşil çay
1 kuru incir
2 ceviz
1 gün kurusu

öğlen
haşlanmış ıspanak üzerine yoğurt ve bol pulbiber

ara yok

akşam
ızgara et
2 kaşık pilav
salata

Selam kızlar bugün olamadım ben ya :((((
Kahvaltı
Peynir tabağı
Oğlumun kahvaltısından artan 4-5 tane patates kızartması

Öğlen
Bir bardak kefir
5 tane mercimek köftesi

Akşam
Bir adet küçük hamburger

1 saat yürüyüş

Regl oldum :( hiç spor yapasım Yok evde spor işi Bi hafta daha sarkar benim şimdilik yürüyüşe devam

Back
X