- 14 Nisan 2016
- 547
- 1.202
- 33
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tartida eksi görmek istiyorsak iradeli olmak zorundayız. Bende kendimi zor kontrol ediyorum hem bende yatılı misafir var. Yemeklerde, cayın yanina koyduğum kurabiyeleri yememek icin nasıl mücadele ediyorum. Sırf cuma günü eksileri görmek için
Haklısın canımakşama kadar zerre kaçamak yapmıyorum yani akşamda çok yediğimden değil 5 gün öncesine kadar kızartma çikolata ne bulursam yiyodum şimdi yüzde 10unu anca yiyorumdur bugün bi istisna beyaz ekmek yedim oda balığı boş yiyemiyorum hastam getirmiş yaptık mecbur;(yani öncesine göre günlük 1500 kalori falan daha az alıyorumdur yinede sadece 2 tane browni yiyodum önceden 2si 900 kalori zaten
![]()
Of kızlar regl olucam galiba, acayip şekerli şeyler yeme isteğim var, birazcık yedimde hatta, markete gidip kakaolu şekerli şeyler alasım var hatta, kafamda deli düşünceler
Evde kuruyemişle falan atıştırmalık mı hazırlasam acaba?
Bir de canım acayip karbonhidratlı şeyler istiyor acıkıyorum sürekli?
İyi aksamlar arkadaşlar. Bugün ki menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
Biraz peynir
2 zeytin
Ara
1 avuç leblebi
Öğle
Ispanak çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
Akşam 5 te yedim
corba
4 yk bulgur pilavı
Bol salata
Saat 9 gibi meyve yerim
Su 2 lt.
Spor yok.
Menümü de yazayım öğlen:
Ezogelin çorbası
Tavuk ızgara
3 yk barbunya
Ayran
Akşam
Balık ekmek
Salata
Ya eşimde işten ayrılmıştı kilo aldırmış tım ben ona 78 fln dı 15 gündür işe başladı 72 kilo olmuşgece falan da yatmadan bissürü yiyo nasıl metabolizma öyle yaa çok kıskanıyorum
![]()
Merhaba kizlar sabah sucuklu 2 yumurta biraz peynir ceyrek lavas 2 zeytin
Oglen yok
Aksam saat 5 de yarim kase ispanak 4 yk makarna 6 yk corba bir tane turp
Aksam iki dilim baklava yesilcay
50 dk yürüyüş 1 litre su
Bugün yediklerim
Sabah tost
Öğlen et sote Iki dilim ekmek yoğurt
Ara cubuk kraker 4 5 beyaz peynir
Yarım saat spor
Acikinca muz
Aksam ıspanak yemeği 4kasik makarna yoğurt
Sonra belki nar
Aksam menü aynı valla :)))Kızlar itiraf edin akşam yemeğini birlikte mi yediniz![]()
![]()
İkinizinde menüsü gayet güzel gerçiLargeGemini 2 dilimde olsa baklavayı götürmüş
neyseki spor yapmış dengeler inşallah
Kızlar itiraf edin akşam yemeğini birlikte mi yediniz![]()
![]()
İkinizinde menüsü gayet güzel gerçiLargeGemini 2 dilimde olsa baklavayı götürmüş
neyseki spor yapmış dengeler inşallah
Aksam menü aynı valla :)))
Benim esimde oyle canim yer yer ayni kilodaYa eşimde işten ayrılmıştı kilo aldırmış tım ben ona 78 fln dı 15 gündür işe başladı 72 kilo olmuşgece falan da yatmadan bissürü yiyo nasıl metabolizma öyle yaa çok kıskanıyorum
![]()
Selam kizlar![]()
Benim esimde oyle canim yer yer ayni kiloda
sinir oluyorum gece yer kuru yemis tatli ama almiyor aileside oyle genetik galiba ben su icsem belimde yag yapiyor![]()