Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:

Kurstan biraz evvel geldim ama bugün cidden yine çok yoruldum :KK53: Daha doğrusu cuma günüde aynı şekilde oldu :KK53: çok uzun süre oturmak beni sıkıyor ve resmen popişim uyuştu :KK70:
Dönüşte Minibüse gidene kadar bir 10 dakika yürüdüm :KK66: aktarma yapmam gereken yerdede bir 5 dakika daha ileriden bindim minibüse ki az da olsa yürümüş olayım diye :KK66:

Allahtan akşamlık dünden kalan yemek var :KK66: bende sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum :KK66: belki bağırsaklar az hareketlenir :KK48: tabi birde bol su içiceğim :KK66:

Rabbim gönlünden geçenleri hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah........... Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Canım suyu eksik içiyor olabilirsin :KK66: o bile anında ödem yapar artı çıkartır maalesef :KK66:
İnşallah cumaya kadar bol eksi görürsün sakın stres yapma :KK66:

Canım ne olur çok fazla stres yapma :KK66: inan benim durumum daha beter :KK66: en azından senin şu anki kilon abartılı değil ve ben inanıyorum ki yaza kadar çok daha güzel kilolar vereceksin :KK66:

Canım bir bakmam lazım eğer 2 ay olduysa listeye gireli bu cuma bildirimini yaparken yanına not düşeriz izne ayrılırsın :KK66:

Ay kendim dedim kendim unuttum :KK70:
Hemen bende sıralıyorum o zaman :21:

Şöyle çok güzel kilo verdikten sonra ilk işim;
- kendime uzun çiçekli bahar gibi bir elbise almak
- Yüksek topuklu hasır tabanlı güzel açık bir ayakkabı almak
- Beyaz belden oturtmalı gömlek giymek
- Bol bol boydan resimler çekilmek :21:
- Ev içinde bile olsa daracık bir taytın üzerine dar bir kolsuz giyip salınmak :KK70:
- Eşimle saatlerce bakışların üzerimde olduğunu hissetmeden el ele gezmek :KK68:
- Bütün gardolabımı değiştirip kendime çok şık Tesettür kıyafetleri almak ( bu en önemli olan isteğim :KK68: Ahtım var 85 kgya bile insem anında kapanmak istiyorum :21: sonrada eşimle Umreye gitmek :KK68: )
ne güzel sıralamışsın ohhh miss
Allah en kısa sürede sağlıkla nasip etsin tüm isteklerini

dünkü menüm de biraz karışıktı ama yazacağım yinede
sabah 3 nuska böreği çay
ara türk kahvesi
öğlen salata yogurt tavuk sote
ara 1 ceviz 3 gün kurusu
akşam bir tabak makarna salata
3 lt su
30dk eliptik bisiklet
100+ 30= 130 dk
dün yediklerim bol karbonhidrat oldu ama bu güne süper başladım hafta sonu kacırmasaydım cumaya güzel sonuçlar alacaktım yinede moral bozmadan sabırla devam edeceğim en azından kaçırsam da sporu hayatıma soktum bu haftanın artısı bu olsun başka artılarımda var cilt bakımı için de çabalıyorum hem saçıma hemde yüzüme maskeler yapıyorum yeni kremler aldım kendime vakit ayırıyorum yaza hem fit hemde güzel olarak gireceğim
anneyim güzel ve zarif olmayı en çok ben hakkediyorum
yeni ben kendime hediyem olacak

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Ne güzel sohbet ederiz diye düşünürken şimdi eşim aradı :D eşimin teyze kızına kahvaltı sözü vermişim ama unuttum tamamen :D
Hemen giyinip çıkmam lazım saat 10 denmişti ama ben yine sizlere yazmadan çıkmak istemedim ;)

Öpüyorum herkesi artık öğleden sonra damlarım ancak :)

Kaçtım :D

oynakbasi34 oynakbasi34 canım
Cuma:60dk dpo
bugünkü menüm

sabah
1 yumurta
peynir
zeytin
boooool yeşillik

ara
yeşil çay
5 fındık
2 kuru kayısı
2 elma kurusu

öğlen
zeytinyağlı pırasa pirinçsiz
yogurt

ara yok dışardaydım

akşam
yayla çorbası ve salata

çayın yanında 2 hurma

2.5 lt su
30 dk yürüyüş
3 mil leslie
bide bugün 1 aylık mekik programına başladım onun için 30 da mekik
Yediklerin, suyun, sporun hepsi bir harika

İyi aksamlar kızlar. Bugün hic kimsenin sesi çıkmıyor. Ben menümü yazayim.

Sabah 11 30 da
1 yumurta
Peynir
1 küçük dilim börek

Ara
1 incir
1 ceviz

Aksam
Karnıbahar yemeği
Bir parca tavuk
Salata

Su 2.5lt
Spor yok

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Bu sabah akraba kahvaltısını unutunca malum birden evden fırladım :D
Baya bir koşturdum ama yetiştim ;)
Öğlene kadar eşimin teyzesindeydim, Kv ve kızlarıda gelmişti ve gayet keyifli geçti ;)
Dönüşte kızımı okuldan alıp Anneme bir kahve içmeye uğradım ( bir haftadır görüşmemiştik )
Eve geldikten sonra biraz dinlendim küçük kızımla ders yaptım hatta eşimde büyük kızla çatı maketi yapıyorlar şu anda ;) ev dershaneye döndü anasını satam :D

Yarın çok şükür hiç bir planım yok dışarısı ile ilgili ;) evde biraz çamaşır yıkayıp ütü yaparım tabi bir gözüm burada olacak ;) Annem öğleden sonra pazara çıkacağı için beni çağırmaz :D

Günaydın kızlar dün bir yakinimiz vefat etmis aksam onun evindeydik.
Ne yediklerimi hatırlamıyorum. Kacamak yapmadim da kafam dolu sadece.
Cuma 60 dk
Pazar90 dk
Ptesi 30 dk yuruyusum var
Bu hafta toplam 180 dk oldu.

Başınız sağ olsun canım ;) RAbbim mekanını cennet etsin sizlerede sabırlar versin .....Aminnnnn

kızlar aramızda 5 günde 5 kilo diyetini uygulayan vardı kimdi, ben de deniycem bu hafta yetti cnaıma valla

Ayyy bana 5de 5 deme kız dayanamam :D
Aslında uzun zamandır yapsam mı diye düşünüyorum ama maşallah pazartesi ve cuma günleri kursum olduğu için sıkıntı olur diye cesaret edemiyorum ;) aslında bir oturup şu günleri bir günden geçireyim olmadı bende başlarım :KK48: en azından bende az motive olmuş olurum :21:

Selam kızlar daha yeni geldim eve çoook yorgunumm:( bugünkü menümü yazayım uykuya dalmadan ;)
Kahvaltım yok malsf tek şekerli kahve
Öğlen
Izgara tavuk
Brokoli çorbası
Yoğurtlu pirinçsiz ıspanak
Salata
Ara 3 tane kakaolu burçak
Akşam 3 yk pilav
4 yk kuru fasulye
Yoğurt
40 dk da yürüyüş bugünlük benden bu kadar uyumazsam yazıcam yine;)

Selam kızlar daha yeni geldim eve çoook yorgunumm:KK43: bugünkü menümü yazayım uykuya dalmadan :KK66:
Kahvaltım yok malsf tek şekerli kahve
Öğlen
Izgara tavuk
Brokoli çorbası
Yoğurtlu pirinçsiz ıspanak
Salata
Ara 3 tane kakaolu burçak
Akşam 3 yk pilav
4 yk kuru fasulye
Yoğurt
40 dk da yürüyüş bugünlük benden bu kadar uyumazsam yazıcam yine:KK66:

Gayet güzel bir gün geçirmişsin canım tebrikler ;)
Bizimkilerde makarna diye tutturdu ama ben akşamlık yemedim ;) az salatalık birde bitkisel çay içtim ;) canım hiç bir şey istemiyor nedense bugün ;) tabi birde yatana kadar bol su ;)

Gayet güzel bir gün geçirmişsin canım tebrikler :KK66:
Bizimkilerde makarna diye tutturdu ama ben akşamlık yemedim :KK66: az salatalık birde bitkisel çay içtim :KK66: canım hiç bir şey istemiyor nedense bugün :KK66: tabi birde yatana kadar bol su :KK66:
Bende makarna yaptım, ama maalesef 1 tabak yedim+1 kase mercimek çorbası

Back
X