Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah bir kase mercimek corbasi bir adet çavdar ekmeği biraz peynir

Ara yarim dilim çikolatalı islak kek yesilcay (ödül babında) :KK48:

Aksam 3 yk makarna 5 adet izgara kanat 4 yk salata

Sabah belden aşağı 500 ziplama
Oglen belden aşağı 500 ziplama
Aksam belden aşağı 500 ziplama

Sabah 20 dk kalca bacak egzesizi
Aksam 20 dk kalca bacak egzesizi

3 litre su
Merhaba canim acikcasi dediklddine tamamen katilamayacagim en basit bi ornek ..bir diyetisyene gittiginde bile herseyden once tahliller yaparki kilo vermeni engelleyen bir durum varmi diye..ve takimizda bikac kisi disinda diyetsyene gden vucut direncibden haberdar olan yok belki o kilo veremeyenler dedklernde ole bir durum var.ikincisi insanlarin ozel durumlarida olablr burada paylasamadiklari..ve takim sorumlulugu diyosunya ornegin kendi adima ben takim sorumlulugunuda dusundugum icin bu haftalk izne ayrilma karari aldim ve kararimin arkasindayim..bence birbirinizi snlamaya calisalim..yoksa direk yargida bulunmak en kolayi...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:

Kurstan biraz evvel geldim ama bugün cidden yine çok yoruldum :KK53: Daha doğrusu cuma günüde aynı şekilde oldu :KK53: çok uzun süre oturmak beni sıkıyor ve resmen popişim uyuştu :D
Dönüşte Minibüse gidene kadar bir 10 dakika yürüdüm ;) aktarma yapmam gereken yerdede bir 5 dakika daha ileriden bindim minibüse ki az da olsa yürümüş olayım diye ;)

Allahtan akşamlık dünden kalan yemek var ;) bende sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum ;) belki bağırsaklar az hareketlenir :KK48: tabi birde bol su içiceğim ;)

burda paylaşamıyacağim ama çok önemli bir durum sağlık, parasal veya iş le ilgili değil konunun muhatabı babam bu yüzden daha da önem kazanıyor dualarınızı eksik etmeyin
ne olursa olsun hayat devam edecek umut hiç bitmeyecek

Rabbim gönlünden geçenleri hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah........... Aminnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın herkese bende okuldayım nöbetçiyim. benim tartı beni baya bir fazla gösteriyor neden acaba? halbuki sporumu da artırdım. cumaya fazla çıkmaktan korkuyorum :KK43:

Canım suyu eksik içiyor olabilirsin ;) o bile anında ödem yapar artı çıkartır maalesef ;)
İnşallah cumaya kadar bol eksi görürsün sakın stres yapma ;)

günaydın kızlar ,
sabahtan beri yoğunum anca fırsatım oldu, dün akşam oturdum düşündüm buraya başlayalı 3 ay olmuş ama hala adam akıllı bi ilerleme kaydemedim, üstelik iki kiloda aldım yani,:işsiz: eskisi gibi neden tam istikrarlı olamıyorum bilemedim, çok aç kalarakda zayıflamak istemiyorum sonra kilolar yine geri dönüyor:KK17: kafam bulanık:KK57:

Canım ne olur çok fazla stres yapma ;) inan benim durumum daha beter ;) en azından senin şu anki kilon abartılı değil ve ben inanıyorum ki yaza kadar çok daha güzel kilolar vereceksin ;)

Gunnaydinnnn nasilsiniz kizlar oynakbasi34 oynakbasi34 canim kaptanim birkac haftadr kilo veremiyo olmam en cok dikkat ettigimi sandigim haftada bile kilo verdgmi gorememem motivasyonumu bozdu ustelik takim ortalamasinada bi katkim olamadi bikac haftadr ben senden sadece bi jadtalk izin istyrm kendme gelmem motivasyonumu tekrr kazanmam icin..bomba gibi donmek icin..ne dersin?

Canım bir bakmam lazım eğer 2 ay olduysa listeye gireli bu cuma bildirimini yaparken yanına not düşeriz izne ayrılırsın ;)

kızlar ben haberimi aldım nötür bir durumla karşılaştım ne sevinebilirim nede üzülebileceğim bir durum
şimdilik...21 gün sonra neticeyi öğreneceğim
bu zaman zarfında diyet mevzularına devam diyorum artık kaçamak yok bomba gibi dönüyorum...
oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım geçenlerde zayıflayınca yapmak istediklerimizi yazın demiştin ya ben biraz düşündüm
- renkli bilek boy kumaş pantolon giymek istiyorum
- üstüne bir şey giymeden beyaz bluzlar giymek istiyorum
- ince dökümlü kazaklar giymek istiyorum
- renkli kolyeler takmak istiyorum zarif gerdanıma
- ince zarif parmaklarımı ve bileklerimi takılarla süslemek istiyorum

şimdilik 5 madde

Ay kendim dedim kendim unuttum :D
Hemen bende sıralıyorum o zaman :21:

Şöyle çok güzel kilo verdikten sonra ilk işim;
- kendime uzun çiçekli bahar gibi bir elbise almak
- Yüksek topuklu hasır tabanlı güzel açık bir ayakkabı almak
- Beyaz belden oturtmalı gömlek giymek
- Bol bol boydan resimler çekilmek :21:
- Ev içinde bile olsa daracık bir taytın üzerine dar bir kolsuz giyip salınmak :D
- Eşimle saatlerce bakışların üzerimde olduğunu hissetmeden el ele gezmek :KK68:
- Bütün gardolabımı değiştirip kendime çok şık Tesettür kıyafetleri almak ( bu en önemli olan isteğim :KK68: Ahtım var 85 kgya bile insem anında kapanmak istiyorum :21: sonrada eşimle Umreye gitmek :KK68: )

Tmm oynakbasi34 oynakbasi34 eger olmadysada devam ederim zaten izne ayrlsamda tamamen kopmayi dysunmuyodm benm izn diye kastettgmdedd bu haftaydi haftya pazrtesi tekrr donmk istyrdum ama olmuyrsa bende hic izne ayrilmam:)))

E elifdnzzz Canım şimdi baktım ;) listeye girdikten sonra 2 ay izne ayrılamıyoruz ve şimdi baktımda daha 2 haftan var ( deneme süresi bu sürece dahil olmuş olsaydı tam 2 ay olmuş olacaktı ;) )
Sıkma canını canım eminim cumaya güzel bir rakam görürsün ve izne gerek kalmaz ama eğer bir 2 hafta sonra cumaya yine kararlıysan izne ayırırım seni ;)

Canım cumaya kadar ozaman fazla kasma ama bildirimini yap ;) sonra pazartesiye kadar 2 gün daha izin verelim sana ama sonrasında bomba gibi dönmek şart ;)

Kızlar ya herkes derdinden bahsetmiş bende bahsedeyim;) 4 5 sene önce bi ara 81e çıkmıştım sonra diyete başladım ilk hafta 78e düştüm evet belki ödemdi ama şimdi gitmiyo bu ödem anlamadım şimdi daha aktif çalışıyorum ama kahvaltı yapamıyorum sdc limonlu suyla ikisi bi arada nescafe içiyorum bu okadar etkiler mi:( yaşlandım mı acaba ;)

Kızlar ya herkes derdinden bahsetmiş bende bahsedeyim:KK66: 4 5 sene önce bi ara 81e çıkmıştım sonra diyete başladım ilk hafta 78e düştüm evet belki ödemdi ama şimdi gitmiyo bu ödem anlamadım şimdi daha aktif çalışıyorum ama kahvaltı yapamıyorum sdc limonlu suyla ikisi bi arada nescafe içiyorum bu okadar etkiler mi:KK43: yaşlandım mı acaba :KK66:

Canım kahvaltı en önemli öğünümüz ;) o yüzden ne olursa olsun atlama ;) hee limonlu suyla başlasan bile güne bir yarım saat sonra sandeviçte olsa ufak birşeyler ye ki metabolizman çalışsın ;)

Canım kahvaltı en önemli öğünümüz :KK66: o yüzden ne olursa olsun atlama :KK66: hee limonlu suyla başlasan bile güne bir yarım saat sonra sandeviçte olsa ufak birşeyler ye ki metabolizman çalışsın :KK66:
Ya kantinde sadece poğaça simit tost var onları da yemek istemiyorum evde yapayım desem uyanamıyorum :(

Ya kantinde sadece poğaça simit tost var onları da yemek istemiyorum evde yapayım desem uyanamıyorum :KK43:

Canım o zaman kendine kepekli sandeviç ekmeği al ;) içini boşalt gerekirse fazla gelir dersen ;) bir güzel beyaz peynir ve salatalık koy ve geceden streçleyip çantana at ;) emin ol hava almayınca hiç bir şekilde bayatlamıyor üstelik çok da lezzetli oluyor ;) ben Eğitim seminerine giderken hep öyle yaptım ;) gidipte yağlı tostlardan yiyeceğime ;)
Heee kantinciniz yağ sürmüyorsa ( sürüyorsada ikaz edip sürmemesini isteyebilirsin ;) ) arada kaşarlı bir tost da yenebilir bence çok sık olmadığı sürece ;)

Canım o zaman kendine kepekli sandeviç ekmeği al :KK66: içini boşalt gerekirse fazla gelir dersen :KK66: bir güzel beyaz peynir ve salatalık koy ve geceden streçleyip çantana at :KK66: emin ol hava almayınca hiç bir şekilde bayatlamıyor üstelik çok da lezzetli oluyor :KK66: ben Eğitim seminerine giderken hep öyle yaptım :KK66: gidipte yağlı tostlardan yiyeceğime :KK66:
Heee kantinciniz yağ sürmüyorsa ( sürüyorsada ikaz edip sürmemesini isteyebilirsin :KK66: ) arada kaşarlı bir tost da yenebilir bence çok sık olmadığı sürece :KK66:
Evet böyle yapabilirim sanırım çok tesekkürler ettim kaptanım;)

Bu arada bugünkü menüm
Kahvaltı ılık limonlu su
İkisi bi arada
Öğlen
Çorba
Salata
Yoğurtlu kabak
3 tane sulu köfte
Akşam
Çorba
Salata
Yoğurt
Vee tabikide su

Bu arada bugünkü menüm
Kahvaltı ılık limonlu su
İkisi bi arada
Öğlen
Çorba
Salata
Yoğurtlu kabak
3 tane sulu köfte
Akşam
Çorba
Salata
Yoğurt
Vee tabikide su

Canım harika bir menü ;) tebrik ederim
İnşallah cumaya harika bir sonuç alacaksın

Iyi geceler kızlar bugün bir tatlı kacamagim var
Daha iki saat önce oturabildim gün boyu ayaktaydim kardeşim yanımda olunca bi düzende olmuyor ama çok şükür midemi tika basa doldurmadim daha

Back
X