- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LargeGemini doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı ömürlü sevdiklerinle dolu senelere
LargeGemini bende göremedim resmini
merakta ettim
bugünkü menüm
sabah
3 çatal sucuklu yumurta
peynir
zeytin
azıcık dut balı ve tabi olmazsa olmazı tereyağ
1 dilim tb.ekmek
akşam
ızgara et ve bol salata
bugün hafta sonu eşim evde olduğu için kahvaltıyı geç yaptık aralarıda atlayınca böyle oldu
2.5 lt su
spor yok maalesef bugün
Zorlaması demek daha çok efor daha çok kalori daha çok zayıflamak demekBende ikiside var 10 yıldır koşu bandı 5 yıldır eliptik ,koşu bandı daha kolay eliptik baya zorluyor insanı
Yürüyüş bandını aynı taktikle aldırmıştımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine baya yoğun bir gündü ama ne yaptım derseniz hiç bir şey diyebilirim
Zaten gece yatmak bilmeyince sabahda kalkmak bilemedimhatta eşim Aşkım kalk diye başıma gelince yaw bırak bari pazar uyuyayım dedim meğer saat 11i geçiyormuş
Kahvaltı edene kadar zaten öğlen oldu sonrada hadi az çamaşır yıka kızla ödev yap derken akşam olmuştu bilesonrada direk mutfağa daldım ve ancak şimdi popişim yer gördü
Kız benimki de hep bana öyle dedikoşu bandımız vardı o zaman hatta dünya para verdi aldı onu bana önünde birde titreşim kemeri vardı ama baktı adam onu kıyafet askısı olarak kullanıyorum
gitti kendi faceinde satıyorum diye duyurdu ve aynı gün eski iş arkadaşına sattı
Daha evvelde epileptik almıştık hatta onuda satacaktı kıyameti kopardım valla seni facede satarım onu bana Annemler doğum günü hediyesi aldı diyehee kullanıyormuyum yok
Aslında onu salona taşısam süper olur en azından Tv karşısında yaparım ve evin içinde olunca terleyip eve gelene kadar çarpılma riski yok direk duşa at kendini
Bence eşine dışarıda rüzgardan hasta oluyorum epileptikle evde bol bol spor yapar direk duşa atarım kendimi de belki yer![]()
çocukların diş çıkarma sureci gecekten hem anne için hem de çocuk için çok yorucu oluyor. İnşallah hepsi sağlıkla çıkarda gece uykusunu doya doya ikinizde yaşarsınız. Benim oğlum 2 yaşına kadar hemen hemen her gece ağlardı. Sabaha kadar oturduğum günleri biliyorum gerçekten çok yorucu idi.Bugün Spor yapamadım ama hep hareket halindeydin yarından itibaren günlük bir saat sporumu yaparım inş
Neden bir umutsuzluk var üzerimde anlamıyorum regl olamadım daha bir şişkinlik kız uyumuyor gece gündüz iki azı dişi çıkmış ikiside şiş
Inşallah bu gece uyur
Günaydınlar efenim :)
Grip nedeniyle hafta sonu saldim kendimi hapa gribim ama artik kendimi toplama zamanı. Insallah cumaya listeye girebilirim. Cok zor gorunuyor bu ara![]()
Aleykum selam. El emeği göz nuru çok güzel olmuştur mutlaka ellerine sağlık. Kizin iyi günlerde kullansın inşallah.Selamün Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yeni bir haftaya bomba gibi başlıyoruz inşallah
Ben hala reglyim ( gerçi onada bin şahit lazım bugün 3.gün ve hala çok çok az geliyor nedense) Doktor 6 ay hapı kullan düzene girer demişti ama bu seferde iyice azaldı yoksam erken menapozamı giriyorum
Dur bakalım 1 ay daha kullanayım hapı yine öyle az olursa doktora tekrar giderim
Yarın hapı bırakalı 7. gün olacak yani tekrar başlamam lazımartık bugün yada yarın alırım hapıda bir çıktığımda
Dün gece buraları sakinken bende oturdum kızımın ceyizlim masa örtüsünü bitirdim
En azından bugün boşuna bir sürü ip taşımamış olurumyeni işin iplerini ve kumaşını zaten götürecektim bari bunları evde bırakayımda yük olmasın dedim
Kendim yaptım diye demiyorum ama çoook güzel olduBugün sizlerede atarım ilk fırsatta resmini bakalım siz beğenecekmisiniz
Şimdi kahvaltımı edip hazırlanmaya başlarım ufak ufak
İnşallah hepimiz için bol eksili bir hafta olur![]()
Aleykum selam. El emeği göz nuru çok güzel olmuştur mutlaka ellerine sağlık. Kizin iyi günlerde kullansın inşallah.
günaydın kızlarrr![]()