Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yediklerim
Sabah Menemen üç dilim ekmek

Öğlen taze fasulye Bulgur pilavı cacık

Ara eltimdeydim (iki dilim yumurtalı ekmek kızartması mayali köy ekmeğinden peynir şekersiz çay )

akşam fırında tavuk patetes salata yoğurt

Spor 285+40=325 dk

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür günüde bugün gayet güzel atlattım sayılır ;) Giderken bizim evden bayır yukarı çıkarken resmen şeytanla savaştım :D devamlı bana aman ne yürüyeceksin bin minibüse diyip durdu :D
Uymadım şeytana :KK71: bir güzel yürüyerek gittim ama vardığımda resmen bacaklarımı hissetmiyordum :D birde ben yavaş yürümeyide beceremem :KK48:
Ev sahibi maşallah bir döktürmüş bir döktürmüş resmen böyle oldum :KK57: Yine şeytan devreye girdi lennn 15 de bir nasılsa ye gitsin ölmezsin dedi durdu :D yine uymadım ve bence gayet başarılı atlattım ;)

Acıkcası dönüşte yürümek yemedi hatta eşim inşallah erken işten çıkarda beni arar gelip alayımmı seni diye geçirdim durdum ama adamın çalışacağı tuttu :D Tabi eşimin halaları benim sağlığım için zayıflamamı benden çok istedikleri için hadi dönüşte birlikte yürüyelim demezlermi :KK48: yani yine kıvırıp minibüse binme şansım olmadı :D
Havada çok soğuktu ama sohbet ede ede yürürken daha az yoruldum dönüşte ;)

Eve geldiğimde deli gibi kalbım çarpıyordu yorgunluktan ( 4 kat birde merdiven çıkınca )
Ben geldikten 10 dakika sonrada eşim eve geliyorum diye aramazmı :D dedim yürü git pis adam :D nasıl gülüyor içimdeki savaşı anlatınca ;) ama gerçekten iyi oldu benim için ;)
Akşam yemeğimi Allahtan gitmeden yapmıştım da gelince hemen sadece sofrayı kurduk birde salata yaptım ;)

Hatta aklımdayken yediklerimi sayayım;

Sabah 09:00da canım kahvaltı yapmak istemeyince bende kendime 1 tabak bol limonlu havuç salatası yaptım :KK68:

Öğlen 14:30da
4 mercimek köftesi
2 yk kadar makarna salatası
1/2 gül böreği ( oda çok ısrar vardı sabahta sırf salata yedim diye )

Akşam 19:00da
1/2 tabak ıspanak
1 kase nar ekşili bol limonlu marul salatası

Bunlarda ikram edilip yemediklerim :D
Açma
Peynirli poğça
Elmalı kurabiye
Fındıklı Kek
Un kurabiyesi ( görümcem getirmiş :KK67: bana eli boş gelmişti eşşek :KK67: )
Kadayıflı muhallebi
Bisküvi pastası ( onuda büyük görümcem getirmiş sanırım :KK67: )

Ev sahibide çok lezzetli yapar herşeyi ama inat ettim yemedim :sampiyon:
Şimdi 25ine kadar rahatım ;) ondan sonra yine gün olacak ama ondada inatla yemem ;)

Aaaaaynen öyle ablacım :halay: Ben de çok severim çorbayı, ondan tahammül edebiliyorum zor olmuyor Allah'tan, ama herşeyin başı irade tabikii. Nasıl oluyor ablacım biliyor musun, herşeyi sıvı yiyorum. Sadece çorba değil, sıvı yenebilecek her şeyi yedim o şekilde kilo verdim. Canım tatlı çektiğinde falan özellikle kakaolu süt içtim, meyveli kefir tükettim (neredeyse her gün içiyordum), smoothie uyarladım diyetlik, onu yaptım içtim vs. vs. Burada bir topikte var bu konu hakkında hatta "1 ayda 20 kilo verdiren sıvı diyeti" diye. Ben tamamen uygulamadım, bayağı kendime göre uyarlayıp yaptım. Nasıl oldu, sabahları çay eşliğinde kuruyemiş yedim bir avuç kadar (bu sıvı değil ama vücudumu çökertmek istemedim tüm besinlerden minnak minnak yedim tabi), ya da portakal suyuyla ceviz yedim ya da şekersiz kahve ile kuru üzüm yedim. Aralarda yoğurt yedim özellikle baharat kattım metabolizmayı hızlandırsın diye ya da ayran içtim ya da süt içtim. Öğlen yemekte sadece çorba yedim sınırsız ama, doyana kadar yanında mutlaka yoğurt vardı yine. Bazen haşlanmış et- tavuk falan geliyordu onlardan da çok çok az alıp yedim protein olsun diye (günlük miktarı karşılamaz ama hiç yoktan iyidir). Akşam yine çorba içtim, ama kendimizi aç hissettiğimiz her an sıvı tüketebiliyoruz, ilk başta zor oluyor tabi, ama 3 günden sonra kolaylıkla uyum sağlanıyor. Çünkü 3 günde bile aşırı hafif hissediyor insan kendini farkı gördükçe devam etmek istiyor düzene de alışıyor zaten. Detox niyetine yapıyorum bu diyeti ben de 2 hafta kadar en fazla. Şu anlık açıklayabildiğim şekli ile sıvı diyeti budur, destek olmak istersen beklerim abla :KK54:

Aslında çokta zorlayacak gibi değilmiş senin versiyonun ;)
Valla arada en azından bir ödem atmak içinde olsa yapılabilir sonuçta çorba sınırsız ( tabi kremalı çorbaları içmiyorsundur dimi )
Dur bakalım belki diyetisyene gitmeden bir kere denerim bir kaç gün :D

Merhabalarr kizlar oncelikle hayirli gunlerimiz olsun ins:)bugun hasta yani geceden bellitdi ama koly koly cok hastlnmam MasAllah diyeyim ama bugun cok halszm bogazim felan gayet norml ama burnum tikali ve agrsi basima vuruyor gozlerm kapaniyr nwyse tabiki daima cok sukur
Gelelim ikinci konuya biliyosunuz 2 3 haftdr kilo veremiyrm fakat suyuma diyetme elmden geldgnce dikkt ediyrm hatta arik iki ogun yiyrm ara ogunlerme dikkat ediyrm hayatmda ilk kez cayi sekersz tuketmye basldm musait oldgm anlrda yuruysde yapiyrm ewwt biraz inceldigimi hissetsemde tartida kilo veremiyor olmam ve gercekten cok sevdigim ve sorumluluk hissettigim takimima katki saglayamamam beni uzuyo ve motivasyonumu kiriyor..ben herkese ama en basta dustugum anlardada kacamaklarimdada hatta iznimdede en ufak bir imali soz etmeyen kirmamak icin ozverili davranan kaptanim oynakbasi34 oynakbasi34 e cok tesekku ediyrm Allah razi olsun
Bu arada gruptan ayrilmiy liste disi olu gerekrse ama burdan ayrilamm sanirim cunku aile gbi olduk ewet..listede oamam beni cokda olmsz etkileyblr biliyrm ama gruba katkim olmadanda devam eeyeyim..sizi seviyorum.

Sonlar eksik kalms:)gruptan cikmiyrm ama yarnda hic kilo vermems olursam liste disi devam ederm gerekrse karari size ve tabiki kaptanima oynakbasi34 oynakbasi34 birakiyrm

Kırmak ne demek canım sonuçta hepimizin geçtiği süreçler ;) bak ben aylardır veremiyorum bir gün sizden tek kinaye sezmedim Allah razı olsun :KK68: Karar senin istersen izne ayrıl ama tamamen çıkma derim listeden ;)
Bizde seni çok sevdik ve hoş sohbet ederek listede de olmasak kiloları yollarız ;) Sen yeterki mutlu ve huzurlu ol, stres olmayınca kilolarda patır patır gider ;)

Bende baktim simdi o hareketleri yapamam ben ama guzelmis leslie de ayni isi gorur mu ki?

Lesliede işe yarar tabi ;) maksat hareket etmek sonuçta nasıl olduğu fark etmez :KK60:

Ben menümü yazayım akşamı hala yemedik ama yazdıklarıma genel olarak uyuyorum.

Sabah
2 yumurta
Peynir
2 zeytin
2 dilim t.b.ek.

Öğle
1 kase çorba
1 tabak kabak yemeği
Salata

Aksam
Kıymalı menemen
Yoğurt
Salata

Su 1.5lt. onuda zorla içtim belki yatana kadar 2 olur.

Spor bugün yok ama toplam olarak 380 idi galiba ben bi bakayım.

Menüde sporda harika canım tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yarın bakalım neler göreceğiz büyük bir heycanla bekliyorum :21:

Kızlar yanlış yazmisim toplam spor 390dk. Ama sadece yürüyüş yapıyorum başka turlu spor yapamiyorum.

Yürüyüş en güzel spor canım :KK60:

Bugunku menum
Sabah
1kk peynir
3 zeytin
Domates
1 dilim ekmek

Ara
1 armut

Oglen
Brokoli
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara
1.5 galeta

Aksam
Mercimek koftesi
Salata

Ara
Yok

Off off mercimek koftesini cok yedim ya 10 tane falan yemisimdir. cumaya 1 gun kala yenmezki bu kadarı dimi ama :KK43: hem zayiflamak isteyip hem yemekten vazgecemeyen ben nasil olacak bu is :KK43:

Canım mercimek köftesinden bir şey olmaz :KK60: üzme tatlı canını ;)
Kız Karatay yiyin mercimek sağlıklıdır diyip duruyor :KK66: bende yedim valla doyamadım :KK70: bir kısır birde mercimek köftesi asla hayır diyemiyeceğim yemekler arasında :KK70:

Merhaba kizlar nasilsiniz

İYiyiz cancan seni sormalı ;)

Cuma 25 dk spor
Certesi+pazar spor yok
Pazartesi 50 dk yürüyüş
Sali 100 dk yuruyus
Carsamba spor yok
Bugun 100 dk yuruyus
Toplam 275 dk spor

Helal kız sana her gün spor var ;)
Ben bir geçenlerde birde bugün yapabildim ;) geçenlerde 30 dakika bugünde bir 45 dakika ;) etti 75 bu haftalık ;) inşallah haftaya dahada fazla yapabilirim ;)

Kızlar ben bu sabah tartildim yarın sabah kahvaltıya kardeşime gideceğim hem prensesi yikayacagim kardeşim tek yikayamiyor

Bu sebeple aceleden unuturum fln diye çok şükür artida değilim
Pazartesi aç karnima 76.7 çıkıyordum gerçi pazar gunude öyle cikmistim

Kızlar ben bu sabah tartildim yarın sabah kahvaltıya kardeşime gideceğim hem prensesi yikayacagim kardeşim tek yikayamiyor

Az ama çok şükür eksim var

Olsun canım az olsun ama gitsin yeterki ;)
Birazdan listeyi düzenleyip paylaşacağım senin bildirimini hemen eklerim ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür günüde bugün gayet güzel atlattım sayılır :KK66: Giderken bizim evden bayır yukarı çıkarken resmen şeytanla savaştım :KK70: devamlı bana aman ne yürüyeceksin bin minibüse diyip durdu :KK70:
Uymadım şeytana :KK71: bir güzel yürüyerek gittim ama vardığımda resmen bacaklarımı hissetmiyordum :KK70: birde ben yavaş yürümeyide beceremem :KK48:
Ev sahibi maşallah bir döktürmüş bir döktürmüş resmen böyle oldum :KK57: Yine şeytan devreye girdi lennn 15 de bir nasılsa ye gitsin ölmezsin dedi durdu :KK70: yine uymadım ve bence gayet başarılı atlattım :KK66:

Acıkcası dönüşte yürümek yemedi hatta eşim inşallah erken işten çıkarda beni arar gelip alayımmı seni diye geçirdim durdum ama adamın çalışacağı tuttu :KK70: Tabi eşimin halaları benim sağlığım için zayıflamamı benden çok istedikleri için hadi dönüşte birlikte yürüyelim demezlermi :KK48: yani yine kıvırıp minibüse binme şansım olmadı :KK70:
Havada çok soğuktu ama sohbet ede ede yürürken daha az yoruldum dönüşte :KK66:

Eve geldiğimde deli gibi kalbım çarpıyordu yorgunluktan ( 4 kat birde merdiven çıkınca )
Ben geldikten 10 dakika sonrada eşim eve geliyorum diye aramazmı :KK70: dedim yürü git pis adam :KK70: nasıl gülüyor içimdeki savaşı anlatınca :KK66: ama gerçekten iyi oldu benim için :KK66:
Akşam yemeğimi Allahtan gitmeden yapmıştım da gelince hemen sadece sofrayı kurduk birde salata yaptım :KK66:

Hatta aklımdayken yediklerimi sayayım;

Sabah 09:00da canım kahvaltı yapmak istemeyince bende kendime 1 tabak bol limonlu havuç salatası yaptım :KK68:

Öğlen 14:30da
4 mercimek köftesi
2 yk kadar makarna salatası
1/2 gül böreği ( oda çok ısrar vardı sabahta sırf salata yedim diye )

Akşam 19:00da
1/2 tabak ıspanak
1 kase nar ekşili bol limonlu marul salatası

Bunlarda ikram edilip yemediklerim :KK70:
Açma
Peynirli poğça
Elmalı kurabiye
Fındıklı Kek
Un kurabiyesi ( görümcem getirmiş :KK67: bana eli boş gelmişti eşşek :KK67: )
Kadayıflı muhallebi
Bisküvi pastası ( onuda büyük görümcem getirmiş sanırım :KK67: )

Ev sahibide çok lezzetli yapar herşeyi ama inat ettim yemedim :sampiyon:
Şimdi 25ine kadar rahatım :KK66: ondan sonra yine gün olacak ama ondada inatla yemem :KK66:

Aslında çokta zorlayacak gibi değilmiş senin versiyonun :KK66:
Valla arada en azından bir ödem atmak içinde olsa yapılabilir sonuçta çorba sınırsız ( tabi kremalı çorbaları içmiyorsundur dimi )
Dur bakalım belki diyetisyene gitmeden bir kere denerim bir kaç gün :KK70:

Kırmak ne demek canım sonuçta hepimizin geçtiği süreçler :KK66: bak ben aylardır veremiyorum bir gün sizden tek kinaye sezmedim Allah razı olsun :KK68: Karar senin istersen izne ayrıl ama tamamen çıkma derim listeden :KK66:
Bizde seni çok sevdik ve hoş sohbet ederek listede de olmasak kiloları yollarız :KK66: Sen yeterki mutlu ve huzurlu ol, stres olmayınca kilolarda patır patır gider :KK66:

Lesliede işe yarar tabi :KK66: maksat hareket etmek sonuçta nasıl olduğu fark etmez :KK60:

Menüde sporda harika canım tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yarın bakalım neler göreceğiz büyük bir heycanla bekliyorum :21:

Yürüyüş en güzel spor canım :KK60:

Canım mercimek köftesinden bir şey olmaz :KK60: üzme tatlı canını :KK66:
Kız Karatay yiyin mercimek sağlıklıdır diyip duruyor :KK66: bende yedim valla doyamadım :KK70: bir kısır birde mercimek köftesi asla hayır diyemiyeceğim yemekler arasında :KK70:
oynakbasi34 oynakbasi34 tamammm ben zaten sizden ayrilamzdm sadece liste disi kalaym braz dicektm ama @afy2646 ninda dedgi gbi o zamn tamamn salna ihtimali artyo bende Balonyanak Balonyanak da kabul edwrse onnla el ele verp sivi diyeti yapym vucut direndgnde detox lar devreye girmelisya belki bnde ise yarar ins:)tammm listede devam iyiki de beni engellednz anlik bi haflete kapilablrdim Allah hepinizden razi olsun ins.

oynakbasi34 oynakbasi34 tamammm ben zaten sizden ayrilamzdm sadece liste disi kalaym braz dicektm ama @afy2646 ninda dedgi gbi o zamn tamamn salna ihtimali artyo bende Balonyanak Balonyanak da kabul edwrse onnla el ele verp sivi diyeti yapym vucut direndgnde detox lar devreye girmelisya belki bnde ise yarar ins:)tammm listede devam iyiki de beni engellednz anlik bi haflete kapilablrdim Allah hepinizden razi olsun ins.

Bak buna çok sevindim canım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Hem sende sıvı diyet yaparsan daha çabuk gider hemde Balonyanak Balonyanak arkadaşımızada yaverlik edersin :KK68: Birbirinizi sık sık uyarıp motive edin bak haftaya bomba gibi bir bildirim gelmiyormu :KK71:

Kızzz yanlış mı yazdın sen kilonu :KK64:geçen hafta 75.4 bildirim yapmışsın sabit diye :KK53: hayır yanlış mı yazdın az da olsa eksi gördüm dediğine göre ;)

*** 8. Takım 507. Etap ***

Diademe ( 71,4 / / / %)
IrResistible_ ( 76,4 / / / %)
ISILDURU ( 84 / / / % )
LargeGemini ( 70,6 / / / % )
Esrası ( 68,9/ / / % )
serenalar ( 75,4 / / 0 / %)

Huzurvemavi (90,3 / / / % )
xyz_s ( 66,3 / / / % )
elifdnzzz ( 71,9 / / / % )
zambak86 ( 65,5 / / / % )
saimeberen ( 68,2 / / / % )

Sevimasi ( 74,7 / / / % )
Alya39 (70,5 / / / % )

Takım Toplamı;

Evetttt listemizde yarın için hazır ;)

Kızzz yanlış mı yazdın sen kilonu :KK64:geçen hafta 75.4 bildirim yapmışsın sabit diye :KK53: hayır yanlış mı yazdın az da olsa eksi gördüm dediğine göre :KK66:
Evet sabitti Banu abla hatta cumartesi pazar bu yüzden biraz saldim pazartesi artı gördüm hatta bu hafta izne ayrilayim diye yazdım

Regl olmadigim halde -300 gr gördüm tartida çok şükür

20170302_091511.webp

Az ama şükür haftaya daha iyi olurum inş regl olursam

*** 8. Takım 507. Etap ***

Diademe ( 71,4 / / / %)
IrResistible_ ( 76,4 / / / %)
ISILDURU ( 84 / / / % )
LargeGemini ( 70,6 / / / % )
Esrası ( 68,9/ / / % )
serenalar ( 75,4 / 75,1 / 0,3 / 0,40 %)
Huzurvemavi (90,3 / / / % )
xyz_s ( 66,3 / / / % )