Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun canım
Teşekkürler canım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür günüde bugün gayet güzel atlattım sayılır :KK66: Giderken bizim evden bayır yukarı çıkarken resmen şeytanla savaştım :KK70: devamlı bana aman ne yürüyeceksin bin minibüse diyip durdu :KK70:
Uymadım şeytana :KK71: bir güzel yürüyerek gittim ama vardığımda resmen bacaklarımı hissetmiyordum :KK70: birde ben yavaş yürümeyide beceremem :KK48:
Ev sahibi maşallah bir döktürmüş bir döktürmüş resmen böyle oldum :KK57: Yine şeytan devreye girdi lennn 15 de bir nasılsa ye gitsin ölmezsin dedi durdu :KK70: yine uymadım ve bence gayet başarılı atlattım :KK66:

Acıkcası dönüşte yürümek yemedi hatta eşim inşallah erken işten çıkarda beni arar gelip alayımmı seni diye geçirdim durdum ama adamın çalışacağı tuttu :KK70: Tabi eşimin halaları benim sağlığım için zayıflamamı benden çok istedikleri için hadi dönüşte birlikte yürüyelim demezlermi :KK48: yani yine kıvırıp minibüse binme şansım olmadı :KK70:
Havada çok soğuktu ama sohbet ede ede yürürken daha az yoruldum dönüşte :KK66:

Eve geldiğimde deli gibi kalbım çarpıyordu yorgunluktan ( 4 kat birde merdiven çıkınca )
Ben geldikten 10 dakika sonrada eşim eve geliyorum diye aramazmı :KK70: dedim yürü git pis adam :KK70: nasıl gülüyor içimdeki savaşı anlatınca :KK66: ama gerçekten iyi oldu benim için :KK66:
Akşam yemeğimi Allahtan gitmeden yapmıştım da gelince hemen sadece sofrayı kurduk birde salata yaptım :KK66:

Hatta aklımdayken yediklerimi sayayım;

Sabah 09:00da canım kahvaltı yapmak istemeyince bende kendime 1 tabak bol limonlu havuç salatası yaptım :KK68:

Öğlen 14:30da
4 mercimek köftesi
2 yk kadar makarna salatası
1/2 gül böreği ( oda çok ısrar vardı sabahta sırf salata yedim diye )

Akşam 19:00da
1/2 tabak ıspanak
1 kase nar ekşili bol limonlu marul salatası

Bunlarda ikram edilip yemediklerim :KK70:
Açma
Peynirli poğça
Elmalı kurabiye
Fındıklı Kek
Un kurabiyesi ( görümcem getirmiş :KK67: bana eli boş gelmişti eşşek :KK67: )
Kadayıflı muhallebi
Bisküvi pastası ( onuda büyük görümcem getirmiş sanırım :KK67: )

Ev sahibide çok lezzetli yapar herşeyi ama inat ettim yemedim :sampiyon:
Şimdi 25ine kadar rahatım :KK66: ondan sonra yine gün olacak ama ondada inatla yemem :KK66:

Aslında çokta zorlayacak gibi değilmiş senin versiyonun :KK66:
Valla arada en azından bir ödem atmak içinde olsa yapılabilir sonuçta çorba sınırsız ( tabi kremalı çorbaları içmiyorsundur dimi )
Dur bakalım belki diyetisyene gitmeden bir kere denerim bir kaç gün :KK70:

Kırmak ne demek canım sonuçta hepimizin geçtiği süreçler :KK66: bak ben aylardır veremiyorum bir gün sizden tek kinaye sezmedim Allah razı olsun :KK68: Karar senin istersen izne ayrıl ama tamamen çıkma derim listeden :KK66:
Bizde seni çok sevdik ve hoş sohbet ederek listede de olmasak kiloları yollarız :KK66: Sen yeterki mutlu ve huzurlu ol, stres olmayınca kilolarda patır patır gider :KK66:

Lesliede işe yarar tabi :KK66: maksat hareket etmek sonuçta nasıl olduğu fark etmez :KK60:

Menüde sporda harika canım tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yarın bakalım neler göreceğiz büyük bir heycanla bekliyorum :21:

Yürüyüş en güzel spor canım :KK60:

Canım mercimek köftesinden bir şey olmaz :KK60: üzme tatlı canını :KK66:
Kız Karatay yiyin mercimek sağlıklıdır diyip duruyor :KK66: bende yedim valla doyamadım :KK70: bir kısır birde mercimek köftesi asla hayır diyemiyeceğim yemekler arasında :KK70:
İnşallah eksilerde olurum canım. Biraz önce regl oldum ondan dolayı sıkıntı çekmezsem yememe de, suyuma da, sporuma da çok dikkat ettim. Gittiğin yerde neler varmis öyle kaptanım. İyi dayanmışsın gerçekten günlerde olmak diyet yapanlar için çok zor. Benimde oturumlarım oluyor sırf ev sahibine ayıp olmasın diye tabagimdakileri yan oda da oturan oğluma yediriyorum. Tabi kimse görmeden.

*** 8. Takım 507. Etap ***

Diademe ( 71,4 / / / %)
IrResistible_ ( 76,4 / / / %)
ISILDURU ( 84 / / / % )
LargeGemini ( 70,6 / / / % )
Esrası ( 68,9/ / / % )
serenalar ( 75,4 / / 0 / %)
Huzurvemavi (90,3 / / / % )
xyz_s ( 66,3 / / / % )
elifdnzzz ( 71,9 / / / % )
zambak86 ( 65,5 / / / % )
saimeberen ( 68,2 / / / % )
Sevimasi ( 74,7 / / / % )
Alya39 (70,5 / / / % )

Takım Toplamı;

Evetttt listemizde yarın için hazır :KK66:
Listemiz hayırlı olsun. İnşallah yarin hepimiz için bol eksili bir gün olur.

Selam hayirli aksamlar kizlar ...
Bugun biraz yurudum arkadasa bebek ziyaretine gittim ordan baska bir arkadasa ugradim tam kalkiyordumki arkadasim bayildi acili aradik 20 dak baygin kaldi neyseki iyi simdi baya telasli bir aksamdi :(
Menu yazip cikiyorum kizlar basim cok agriyor iyi geceler ...

Peynir
Zeytin
Domates
Yesillik
2 d.ekmek

Ara...
1 parca borek ve cay
2 Kayisi

Aksam ...
Yulafli sutlu müsli gevrek

2.5 lt su
30 dak yuruyus
Haft .topl .spor = 200 dak

oynakbasi34 oynakbasi34 . Kaptancığım icimi rahatlattın valla. Insallah arti olarak donmez yarina. Artik listeye girmek istiyorum 4 hafta oldu. 96.5 la ayrilmisim bu sabah 96.3 gordum. Hatta yarın tartilmayip bu kilo ile mi yazsam beni :D

Yuruyus iyi geliyor ya emin ol. Insanin vucut ağrıları falanda gidiyor. Zorla yürütmeleri iyi olmus :D bir anda col yuruyunce zor gelmistir tabi. ay ya seni cok seviyorum canim ablam. :KK200: Senin spor yapma imkani bulunca senin adina seviniyorum.:KK60:
Aksam abimlerdeydim yengem pasta yapmis bir catal aldim cok israr etti. Benim sipada yemedi epey bir onumde durdu bende senin gibi bakistim pastayla:mad::mad:
Neyse zayiflayinca daha mutlu olcam insallah.

Hepinize hayirli geceler.

yaaa kızlar çok mutsuzum akşam oturmasına komşular vardı arkadaşım tartıldı ne dese beğenirsiniz kız ne güzel ben hep gelip sende tartılıyım tartın 3 kilo eksik tartıyo insanın keyfi yerine geliyo neye uğradığımı şaşırdım sağlık ocağında tartılmış ne olcak şimdi

yaaa kızlar çok mutsuzum akşam oturmasına komşular vardı arkadaşım tartıldı ne dese beğenirsiniz kız ne güzel ben hep gelip sende tartılıyım tartın 3 kilo eksik tartıyo insanın keyfi yerine geliyo neye uğradığımı şaşırdım sağlık ocağında tartılmış ne olcak şimdi
Canim ayni tartida tartilman onemli. Ayrica saglik ocaginda ayakkabisini ustunu cikarmis mi? Onlarda eski baskullerden var ve sifirda bile durmuyor. Takma kafana. Benim botlar gelir 1 kilo. Ust basta gelir 1 kilo disarda olunca kalin da giyiniyorsun.

Canım ne malum sağlık ocagindaki tartınin bozuk olmadığı ben evimdeki tartidan başka bi yerde tartilmam

Görümcede eltide tartı var hiç tartilmadim kafam karismasin diye
Sen evdeki tartina bak canım :KK60:

Tam uyuyacaktim kedi sesi miyyav miyav kalktım baktım çapraz binanın karşı tarafinda çatıda kedi

Sabah ta ordaydi miyavliyordu bu saat olmuş çatıda üç tane bitişik üç katlı yeni bina var çatıda geziyor

Nasıl çıktı oraya bilmiyorum ama inemedigi kesin üç tane üçgen labne peynir attım yedi

Ne yapabilirim onun için bilmiyorum yarın itfaiyeyi arasam gelirmi acaba çok üzüldüm haline beni kurtarın der gibi miyavliyordu

Günaydın kızlar. Kilo bildirimi yapayım. Çok şükür eksideyim ama isteğim sonucu alamadim. Dun aksam regl oldum belki onun etkisi vardır. Eteklerimi giyince inceldiğimin farkına varıyorum. İnşallah haftaya çok daha iyi olur.

Başlangıç 77.7
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.1
Fark 500gr

Diademe ( 71,4 / / / %)
ISILDURU ( 84 / / / % )
Esrası ( 68,9/ / / % )
serenalar ( 75,4 / 75,1 / 0,3 / 0,40 %)
xyz_s ( 66,3 / / / % )
saimeberen ( 68,2 / / / % )
Sevimasi ( 74,7 / 74,1 / 0,6 / 0,80 % )
Alya39 (70,5 / / / % )
afy3646 ( 96.5 / 96.5 / 0 / 0 % ) Üye 472. Etapta ayırldığı izinden döndü, yüzdesi 36ya bölündü )

Takım Toplamı;

Sen takılma öyle diyenlere ;) sonuçta sağlık ocağında tartılırken üzerinde ayakkabılar bile oluyor ;)
Sen evdekinde eksi görüyormusun önemli olan o ;)

Tam uyuyacaktim kedi sesi miyyav miyav kalktım baktım çapraz binanın karşı tarafinda çatıda kedi

Sabah ta ordaydi miyavliyordu bu saat olmuş çatıda üç tane bitişik üç katlı yeni bina var çatıda geziyor

Nasıl çıktı oraya bilmiyorum ama inemedigi kesin üç tane üçgen labne peynir attım yedi

Ne yapabilirim onun için bilmiyorum yarın itfaiyeyi arasam gelirmi acaba çok üzüldüm haline beni kurtarın der gibi miyavliyordu

Bugünde çatıdaysa arayıp bir danış ;) hani kedidir her zaman çıktığı yerden iner derler ama bazende inemeyebiliyor ;)

Günaydın kızlar
Hayirli cumalar
oynakbasi34 oynakbasi34
Kaptanim artik listeye benide ekle 96.5 geliyorum. Yersem o kadar mercimek koftesini eksi çıkmam tabi :KK70:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Süperrrrr en azından ayrıldığın kiloya dönmüş oldun ;)
Valla artı çıksaydın kesin sinir olurdun:KK48: tabi ben daha fazla :KK48:

Bende ballı sütümü içtim ( nezleyim ya hiç birşeyden tat alamıyorum ) ufak ufak hazırlanmaya ve kuzumuda uyandırmaya başlıyayım ancak çıkarız ;)
ARa ara bakmaya çalışırım kurstan ;)
Öpüyorum hepinizi ve şimdiden herkesi tebrik ediyorum ;)

Diademe ( 71,4 / / / %)
ISILDURU ( 84 / / / % )
Esrası ( 68,9/ / / % )
serenalar ( 75,4 / 75,1 / 0,3 / 0,40 %)
xyz_s ( 66,3 / / / % )
saimeberen ( 68,2 / 67,6 / 0,6 / 0,88 % )
Sevimasi ( 74,7 / 74,1 / 0,6 / 0,80 % )
Alya39 (70,5 / / / % )
afy3646 ( 96.5 / 96.5 / 0 / 0 % ) Üye 472. Etapta ayırldığı izinden döndü, yüzdesi 36ya bölündü )

Takım Toplamı;

sıkma canını benimki içinde aynısını söylüyorlar ama biz hep onda tartılıyoruz onu esas alıyoruz
Günaydın kızlar. Kilo bildirimi yapayım. Çok şükür eksideyim ama isteğim sonucu alamadim. Dun aksam regl oldum belki onun etkisi vardır. Eteklerimi giyince inceldiğimin farkına varıyorum. İnşallah haftaya çok daha iyi olur.

Başlangıç 77.7
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.1
Fark 500gr
bu hafta regl sırası bizde:KK5:
Günaydın kızlar
Hayirli cumalar
oynakbasi34 oynakbasi34
Kaptanim artik listeye benide ekle 96.5 geliyorum. Yersem o kadar mercimek koftesini eksi çıkmam tabi :KK70:
hadi hayırlı olsun listede 80 ler 70 ler görürüz inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür günüde bugün gayet güzel atlattım sayılır :KK66: Giderken bizim evden bayır yukarı çıkarken resmen şeytanla savaştım :KK70: devamlı bana aman ne yürüyeceksin bin minibüse diyip durdu :KK70:
Uymadım şeytana :KK71: bir güzel yürüyerek gittim ama vardığımda resmen bacaklarımı hissetmiyordum :KK70: birde ben yavaş yürümeyide beceremem :KK48:
Ev sahibi maşallah bir döktürmüş bir döktürmüş resmen böyle oldum :KK57: Yine şeytan devreye girdi lennn 15 de bir nasılsa ye gitsin ölmezsin dedi durdu :KK70: yine uymadım ve bence gayet başarılı atlattım :KK66:

Acıkcası dönüşte yürümek yemedi hatta eşim inşallah erken işten çıkarda beni arar gelip alayımmı seni diye geçirdim durdum ama adamın çalışacağı tuttu :KK70: Tabi eşimin halaları benim sağlığım için zayıflamamı benden çok istedikleri için hadi dönüşte birlikte yürüyelim demezlermi :KK48: yani yine kıvırıp minibüse binme şansım olmadı :KK70:
Havada çok soğuktu ama sohbet ede ede yürürken daha az yoruldum dönüşte :KK66:

Eve geldiğimde deli gibi kalbım çarpıyordu yorgunluktan ( 4 kat birde merdiven çıkınca )
Ben geldikten 10 dakika sonrada eşim eve geliyorum diye aramazmı :KK70: dedim yürü git pis adam :KK70: nasıl gülüyor içimdeki savaşı anlatınca :KK66: ama gerçekten iyi oldu benim için :KK66:
Akşam yemeğimi Allahtan gitmeden yapmıştım da gelince hemen sadece sofrayı kurduk birde salata yaptım :KK66:

Hatta aklımdayken yediklerimi sayayım;

Sabah 09:00da canım kahvaltı yapmak istemeyince bende kendime 1 tabak bol limonlu havuç salatası yaptım :KK68:

Öğlen 14:30da
4 mercimek köftesi
2 yk kadar makarna salatası
1/2 gül böreği ( oda çok ısrar vardı sabahta sırf salata yedim diye )

Akşam 19:00da
1/2 tabak ıspanak
1 kase nar ekşili bol limonlu marul salatası

Bunlarda ikram edilip yemediklerim :KK70:
Açma
Peynirli poğça
Elmalı kurabiye
Fındıklı Kek
Un kurabiyesi ( görümcem getirmiş :KK67: bana eli boş gelmişti eşşek :KK67: )
Kadayıflı muhallebi
Bisküvi pastası ( onuda büyük görümcem getirmiş sanırım :KK67: )

Ev sahibide çok lezzetli yapar herşeyi ama inat ettim yemedim :sampiyon:
Şimdi 25ine kadar rahatım :KK66: ondan sonra yine gün olacak ama ondada inatla yemem :KK66:

Aslında çokta zorlayacak gibi değilmiş senin versiyonun :KK66:
Valla arada en azından bir ödem atmak içinde olsa yapılabilir sonuçta çorba sınırsız ( tabi kremalı çorbaları içmiyorsundur dimi )
Dur bakalım belki diyetisyene gitmeden bir kere denerim bir kaç gün :KK70:

Kırmak ne demek canım sonuçta hepimizin geçtiği süreçler :KK66: bak ben aylardır veremiyorum bir gün sizden tek kinaye sezmedim Allah razı olsun :KK68: Karar senin istersen izne ayrıl ama tamamen çıkma derim listeden :KK66:
Bizde seni çok sevdik ve hoş sohbet ederek listede de olmasak kiloları yollarız :KK66: Sen yeterki mutlu ve huzurlu ol, stres olmayınca kilolarda patır patır gider :KK66:

Lesliede işe yarar tabi :KK66: maksat hareket etmek sonuçta nasıl olduğu fark etmez :KK60:

Menüde sporda harika canım tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yarın bakalım neler göreceğiz büyük bir heycanla bekliyorum :21:

Yürüyüş en güzel spor canım :KK60:

Canım mercimek köftesinden bir şey olmaz :KK60: üzme tatlı canını :KK66:
Kız Karatay yiyin mercimek sağlıklıdır diyip duruyor :KK66: bende yedim valla doyamadım :KK70: bir kısır birde mercimek köftesi asla hayır diyemiyeceğim yemekler arasında :KK70:

Günaydın Ablacım sebze çorbası içmeye çalışıyorum mümkün mertebe, kremalı ve bakliyatlı çorbalar yasak maalesef :KK14: Katılırsan sevinirim ablacım, kısa sürede güzel sonuç alınıyor :KK200:

Back
X