Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oh maşallah ne iyi olmuş. Bütün enerjinizi boşaltmışsınız. Menüde çok güzel.
Sagol canm cok iyi geldi enerjimden sizede vermek istedim cok gecmis olsun onumuzdeki guzel gunleri degerlendirin sizlerde insallah gezin tozun kizlar ;)
Ben cok sevmem gezmeyi ama doga yuruyuslerine asla hayir demem ;)

images (3).webp images (1).webp images (2).webp images (3).webp images (1).webp images (2).webp
Enerjimin sebebi bu guzel doga kizlar cok sansliyim boyle dogal guzelliklere yakin oturuyorum ...
Sizede enerji verir umarim :KK66:

canim ben kizimla yalnizda gidiyorum arabasi yok mu arabaya koyuyorum cocuklara bakiyo cocugun kac yasinda ?

cAnim cok gecmis olsin ya umarim tez zamanda iyilesir ayaklanirsin yoksa hasta halde cocuga bakmak cok zor olacak yakin birilerin varsa onlarda gelip gun icinde baksalar cok iyi olurdu

2 yasini biraz gecti canim. Araba oturacak gibi degil yani ;)

canim ben kizimla yalnizda gidiyorum arabasi yok mu arabaya koyuyorum cocuklara bakiyo cocugun kac yasinda ?

cAnim cok gecmis olsin ya umarim tez zamanda iyilesir ayaklanirsin yoksa hasta halde cocuga bakmak cok zor olacak yakin birilerin varsa onlarda gelip gun icinde baksalar cok iyi olurdu
Sağol canım çok zor valla böyle ağrı olamaz ağrı kesici bile fayda etmiyor
KV var ama yaşlı

herkese iyi geceler hafta sonu çok yoğun geçti nefes almadım nerdeyse misafirlerim yeni gitti çok yoruldum menülerimi yazamadım ama zaten ana öğün ara öğün kalmadı o kalabalıkta düzensiz ama az yedim suyumu içtim ama spor sıfır

Sagol canm cok iyi geldi enerjimden sizede vermek istedim cok gecmis olsun onumuzdeki guzel gunleri degerlendirin sizlerde insallah gezin tozun kizlar :KK66:
Ben cok sevmem gezmeyi ama doga yuruyuslerine asla hayir demem :KK66:
Teşekkür ederim ederim canım Allah razi olsun.
Eki Görüntüle 1962715 Eki Görüntüle 1962716 Eki Görüntüle 1962717 Eki Görüntüle 1962715 Eki Görüntüle 1962716 Eki Görüntüle 1962717
Enerjimin sebebi bu guzel doga kizlar cok sansliyim boyle dogal guzelliklere yakin oturuyorum ...
Sizede enerji verir umarim :KK66:
Burası nere böyle çok güzelmiş.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün öğleden sonra iyice her yerim ağrıyınca bütün gün dinlendim :KK1:
İki gündür inat edip dinlenmemiştim ama bu sabah şükür çok daha dinç uyandım ;)
Hala ağzımın içi zehir bende kendime kocaman bir bardak ballı süt yaptım ;) baya rahatlatıyor ve uzun süre tok tutuyor ;)

Bugün malum kurs günü ;)
Dün herhalde gitmem diyordum ama bu sabah çok daha iyiyim gideyimde biraz kafam dağılsın ;)

Parktaki alaletler cok ise yariyor. Bizimde var ama cocuga o an bakacak kimse yok. Ben hic gidemiyorum.

Canım çok uzak değilse sabahları eşin işe gitmeden gitsene ;) Ben havalar biraz daha ısınsın her sabah eşim ve çocuklar uyurken gideceğim inşallah parka yürüyüşe ;) Geçen senede bir ara öyle yapmıştım çok faydasını gördüm ;) Herkes uyurken ben sabah 06:00da gidiyordum 07:00de en geç 07:30da eve gelip sonrada ufak kızı anaokuluna hazırlıyordum ;) Şimdi büyük 06:45de zaten kendi çıkıyor 06:30da da olsa çıksam yine rahat 07:45e kadar vaktim var gelincede küçük kuzumu okula hazırlar gönderiririm ;)

galiba her apartmanda kapışan birileri var. Bizim apartmanda da toplantı olduğun da mutlaka birileri tartışır ve birkaç gün bina sakinleri olarak bunun dedikodusunu yaparız.:olamaz::olamaz::olamaz:

:KK48::KK48::KK48::KK48: Bizimde dün bütün akşam konu toplantıydı :KK48::KK48::KK48::KK48:

Kızlar nerelerdesiniz hic ses çıkmıyor. Grubu daha aktif hale getirelim mi kızlar. Nacizane fikrim odur ki ne kadar çok muhabbet edersek o kadar çok diyet yapma aşkımız artar. Galiba hem haftasonu olmasından hemde herkesin hastalıkla uğrasmasından kaynaklı bugün burası durgun. Ben buradan kopmak istemiyorum çünkü gurubu ve sizlerin arkadaşlığını çok sevdim. Buraya olan sorumluluğumdan dolayı diyetime daha çok dikkat etmeye çalışıyorum. :KK49::KK49::KK49::KK49:

Canım fırsat oldukça hepimiz zaten geliriz buraya ;) bakma benim kafam kalkmıyordu yoksa elli kere bakmıştım ;)
Dediğin gibi insan ne kadar çok sık uğrarsa okadar çok tereddüt ediyor kaçamak konusunda :KK48:
Bizde seni çok sevdik canım :KK68:

Kızlar geçmişi okuyamadim sabah erkenden hastaneye gittik çok kötüydum
Serum taktilar emzirdigim için hafif ilaçlar verdi Dr

Serumun etkisi geçince ateş yine yükseldi şuan 39 40 arası
Soğuk kompres yapıyorum
Dr mide gribi dedi vucudum kemiklerim ağrıyor

hiç bişey yiyemiyorum

Çooook çooook geçmiş olsun canım :KK60:
Rabbim acil şifalar versin canım ...........Aminnnnnnnnnnn
İlk kez duydum bende mide gribini

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün öğleden sonra iyice her yerim ağrıyınca bütün gün dinlendim :KK1:
İki gündür inat edip dinlenmemiştim ama bu sabah şükür çok daha dinç uyandım :KK66:
Hala ağzımın içi zehir bende kendime kocaman bir bardak ballı süt yaptım :KK66: baya rahatlatıyor ve uzun süre tok tutuyor :KK66:

Bugün malum kurs günü :KK66:
Dün herhalde gitmem diyordum ama bu sabah çok daha iyiyim gideyimde biraz kafam dağılsın :KK66:

Canım çok uzak değilse sabahları eşin işe gitmeden gitsene :KK66: Ben havalar biraz daha ısınsın her sabah eşim ve çocuklar uyurken gideceğim inşallah parka yürüyüşe :KK66: Geçen senede bir ara öyle yapmıştım çok faydasını gördüm :KK66: Herkes uyurken ben sabah 06:00da gidiyordum 07:00de en geç 07:30da eve gelip sonrada ufak kızı anaokuluna hazırlıyordum :KK66: Şimdi büyük 06:45de zaten kendi çıkıyor 06:30da da olsa çıksam yine rahat 07:45e kadar vaktim var gelincede küçük kuzumu okula hazırlar gönderiririm :KK66:

:KK48::KK48::KK48::KK48: Bizimde dün bütün akşam konu toplantıydı :KK48::KK48::KK48::KK48:

Canım fırsat oldukça hepimiz zaten geliriz buraya :KK66: bakma benim kafam kalkmıyordu yoksa elli kere bakmıştım :KK66:
Dediğin gibi insan ne kadar çok sık uğrarsa okadar çok tereddüt ediyor kaçamak konusunda :KK48:
Bizde seni çok sevdik canım :KK68:

Çooook çooook geçmiş olsun canım :KK60:
Rabbim acil şifalar versin canım ...........Aminnnnnnnnnnn
İlk kez duydum bende mide gribini
Sağol Banu abla sanada geçmiş olsun
Bende haberlerde duymuştum beni buldu üzerine bide dün gece regl oldum halsizlik ağrı iki katı

Ins geçer biran önce biseyde yiyemiyorum agzimin tadı yok

günaydın....
hem hasta olmamdan kaynaklı spor yapamadım hemde regl dönemine girdim bu gün 2. günüm haftaya daha iyi olacak inşallah
geçen hafta: 70,5
bu hafta: 70
yüzdesi: %0,7
herhese bol eksiler
günaydın kaptanım oynakbasi34 oynakbasi34 hafta sonu giremedim yatıya misafir vardı birazda kocişle limoniydik sıkıntı yaptım yrdim içtim nette hiç giremedim benim kilomu yanliş girmişsiniz 69,8 değil 70 olacaktı neyse bende cumaya ona göre hazırlanırım

Back
X