- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canm cok iyi geldi enerjimden sizede vermek istedim cok gecmis olsun onumuzdeki guzel gunleri degerlendirin sizlerde insallah gezin tozun kizlaroh maşallah ne iyi olmuş. Bütün enerjinizi boşaltmışsınız. Menüde çok güzel.
canim ben kizimla yalnizda gidiyorum arabasi yok mu arabaya koyuyorum cocuklara bakiyo cocugun kac yasinda ?
cAnim cok gecmis olsin ya umarim tez zamanda iyilesir ayaklanirsin yoksa hasta halde cocuga bakmak cok zor olacak yakin birilerin varsa onlarda gelip gun icinde baksalar cok iyi olurdu
Sağol canım çok zor valla böyle ağrı olamaz ağrı kesici bile fayda etmiyorcanim ben kizimla yalnizda gidiyorum arabasi yok mu arabaya koyuyorum cocuklara bakiyo cocugun kac yasinda ?
cAnim cok gecmis olsin ya umarim tez zamanda iyilesir ayaklanirsin yoksa hasta halde cocuga bakmak cok zor olacak yakin birilerin varsa onlarda gelip gun icinde baksalar cok iyi olurdu
Valla cok sanslısın...Eki Görüntüle 1962715 Eki Görüntüle 1962716 Eki Görüntüle 1962717 Eki Görüntüle 1962715 Eki Görüntüle 1962716 Eki Görüntüle 1962717
Enerjimin sebebi bu guzel doga kizlar cok sansliyim boyle dogal guzelliklere yakin oturuyorum ...
Sizede enerji verir umarim![]()
Sağol canım inş yarına daha iyi olurumÇok gecmis olsun canım. Allah acil sifa versin.
HUZUREki Görüntüle 1962715 Eki Görüntüle 1962716 Eki Görüntüle 1962717 Eki Görüntüle 1962715 Eki Görüntüle 1962716 Eki Görüntüle 1962717
Enerjimin sebebi bu guzel doga kizlar cok sansliyim boyle dogal guzelliklere yakin oturuyorum ...
Teşekkür ederim ederim canım Allah razi olsun.Sagol canm cok iyi geldi enerjimden sizede vermek istedim cok gecmis olsun onumuzdeki guzel gunleri degerlendirin sizlerde insallah gezin tozun kizlar
Ben cok sevmem gezmeyi ama doga yuruyuslerine asla hayir demem![]()
Burası nere böyle çok güzelmiş.Eki Görüntüle 1962715 Eki Görüntüle 1962716 Eki Görüntüle 1962717 Eki Görüntüle 1962715 Eki Görüntüle 1962716 Eki Görüntüle 1962717
Günaydın canım... Amin insallah.Günaydın arkadaşlar. Cumaya az kaldı hepimiz için bol eksili günler diliyorum. Herkes bu hafta istediği kiloyu verir inşallah.
Parktaki alaletler cok ise yariyor. Bizimde var ama cocuga o an bakacak kimse yok. Ben hic gidemiyorum.
galiba her apartmanda kapışan birileri var. Bizim apartmanda da toplantı olduğun da mutlaka birileri tartışır ve birkaç gün bina sakinleri olarak bunun dedikodusunu yaparız.![]()
Kızlar nerelerdesiniz hic ses çıkmıyor. Grubu daha aktif hale getirelim mi kızlar. Nacizane fikrim odur ki ne kadar çok muhabbet edersek o kadar çok diyet yapma aşkımız artar. Galiba hem haftasonu olmasından hemde herkesin hastalıkla uğrasmasından kaynaklı bugün burası durgun. Ben buradan kopmak istemiyorum çünkü gurubu ve sizlerin arkadaşlığını çok sevdim. Buraya olan sorumluluğumdan dolayı diyetime daha çok dikkat etmeye çalışıyorum.![]()
Kızlar geçmişi okuyamadim sabah erkenden hastaneye gittik çok kötüydum
Serum taktilar emzirdigim için hafif ilaçlar verdi Dr
Serumun etkisi geçince ateş yine yükseldi şuan 39 40 arası
Soğuk kompres yapıyorum
Dr mide gribi dedi vucudum kemiklerim ağrıyor
hiç bişey yiyemiyorum
Sağol Banu abla sanada geçmiş olsunSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğleden sonra iyice her yerim ağrıyınca bütün gün dinlendim
İki gündür inat edip dinlenmemiştim ama bu sabah şükür çok daha dinç uyandım
Hala ağzımın içi zehir bende kendime kocaman bir bardak ballı süt yaptımbaya rahatlatıyor ve uzun süre tok tutuyor
Bugün malum kurs günü
Dün herhalde gitmem diyordum ama bu sabah çok daha iyiyim gideyimde biraz kafam dağılsın
Canım çok uzak değilse sabahları eşin işe gitmeden gitseneBen havalar biraz daha ısınsın her sabah eşim ve çocuklar uyurken gideceğim inşallah parka yürüyüşe
Geçen senede bir ara öyle yapmıştım çok faydasını gördüm
Herkes uyurken ben sabah 06:00da gidiyordum 07:00de en geç 07:30da eve gelip sonrada ufak kızı anaokuluna hazırlıyordum
Şimdi büyük 06:45de zaten kendi çıkıyor 06:30da da olsa çıksam yine rahat 07:45e kadar vaktim var gelincede küçük kuzumu okula hazırlar gönderiririm
Bizimde dün bütün akşam konu toplantıydı
Canım fırsat oldukça hepimiz zaten geliriz burayabakma benim kafam kalkmıyordu yoksa elli kere bakmıştım
Dediğin gibi insan ne kadar çok sık uğrarsa okadar çok tereddüt ediyor kaçamak konusunda
Bizde seni çok sevdik canım
Çooook çooook geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin canım ...........Aminnnnnnnnnnn
İlk kez duydum bende mide gribini
günaydın kaptanımgünaydın....
hem hasta olmamdan kaynaklı spor yapamadım hemde regl dönemine girdim bu gün 2. günüm haftaya daha iyi olacak inşallah
geçen hafta: 70,5
bu hafta: 70
yüzdesi: %0,7
herhese bol eksiler