Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmıyorum derken bir yere not etmiyorum, sonra da ne yediğimi unutuyorum, unuttuğum için menü de paylaşamıyoruminşallah iyi sonuç alırsın canım. Menünü neden yazmıyorsun merak ettim. Daha önce söyledin de ben mi atladım.
Kızlar kansızlık sorunu icin hangi bölüme gitmeliyim
Genel de Almanyadan kıyafet gelir ama![]()
başın sağolsun canım kaç yaşında olursan ol anne hasreti aynıdır Allah eksikliklerini yaşatmasınSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu ara büyük kızımın sınav haftası olduğu için sağ olsun laptopa el koyuyor
Bende sanırım hastalığı attığım içinmidir nedir felaket yorgun hissediyorum ( gezentiliğimle hiç alakası yok) dünde erkenden uyudum ama bu sabah şükür çok daha dinç uyandım
Biraz daha vakit geçsinde salonu süpüreyim o aradada sizlere bakayım dedim
Haftasonu Annemin Amcakızı gelecek ( geçen hafta iptal olmuştu )
Bu arada dün gece telefon geldi köydeki Annemin teyzesi vefat etmişSenelerdir yatalaktı kurtuldu dedik ama insan ister istemez üzülüyor
bir bekar oğlu ( 43 yaşında sanırım ) birde bekar kızı ( 50 yaşlarında sanırım ) var ve yaşları kaç olursa olsun Annesiz kalmış olmaları beni baya etkiledi
Babalarını ben çok ufakken kaybetmişlerdi
Seneler çok çabuk geçiyor ve ölüm haberleri aldıkça insan daha fazla korkmaya başlıyorRabbim tüm Anne Babalarımıza uzun ömürlere versin....Aminnnnn
Başınız sağolsun canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bende sanırım hastalığı attığım içinmidir nedir felaket yorgun hissediyorum ( gezentiliğimle hiç alakası yok) dünde erkenden uyudum ama bu sabah şükür çok daha dinç uyandım
Bu arada dün gece telefon geldi köydeki Annemin teyzesi vefat etmişSenelerdir yatalaktı kurtuldu dedik ama insan ister istemez üzülüyor
bir bekar oğlu ( 43 yaşında sanırım ) birde bekar kızı ( 50 yaşlarında sanırım ) var ve yaşları kaç olursa olsun Annesiz kalmış olmaları beni baya etkiledi
Seneler çok çabuk geçiyor ve ölüm haberleri aldıkça insan daha fazla korkmaya başlıyorRabbim tüm Anne Babalarımıza uzun ömürlere versin....Aminnnnn
başın sağolsun canım kaç yaşında olursan ol anne hasreti aynıdır Allah eksikliklerini yaşatmasın
ama allah bizlerede annelerimizede evlat acısı göstermesin
Başınız sağolsun canım
başınız sağolsun canımAllah razı olsun kızlar
Ay Anne babayı düşünmek bile kötü değilki evlat Rabbim esirgesin...Aminnnnn
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
iyim canım kendi adıma ama uykuluyum hava biraz soğuk dinlenmek istiyorum :) sen nasılsın