Rabbim nazarlardan saklasın canım ....Aminnnn
İnşallah banada bir gün küçücük olmuşsun derler

Ya aslında ben biraz daha sakin günler geçirsem eminim çok daha rahat olurum ama maşallah şimdi Annemin Almanya ya gitmesine bir kaç gün kaldığı için daha fazla yoğunluk oluyor

Haftada iki gün kurs aslında çok fazla değil ama diğer günlerde Annem hadi görüşemedik atlayın gelin diyince işlerde kalıyor eee evde oluncada ancak ev işlerini yapıyorum

Yarın Amcakızı gelecek Annemin eee tabi şöför Nebahat olarak ben onları almam gerekiyor Metrodan

Kızkardeşime nazı geçmediği için sabah da beni yardıma çağırdı sanki evde hiç işim yokmuş gibi

birde demez mi belki sana da çaya yada kahve içmeye gelebilirler evin düzenli olsun diye

diyemedim tabi len rahat veriyormusun ki evimi dilediğim gibi temizliyeyim diye

kıyamıyorum hatuna zaten koşturuyor mecbur tamam dedim ve inan daha biraz evvel bir kahve molası verdim

yatmadan banyomu da temizleyeceğim ki sabah kahvaltı ettikten sonra mutfağımı da temizleyip direk ona yardıma gideyim

artık sabah bir tek süpürmek kalacak evi ( tozuda geceden aldım ki 10 dakikada olsa vakit kazanabileyim

)
Bazen hakikaten fazla yufka yürekli olmak iyi olmuyor

Kız Kardeşime Annem bir keresinde misafir geleceği zaman yardıma gelirmisin yetişmeyecek demiş hatun aaa benimde evimin işi var gelemem demiş

Sabah erkenden gitmiştim yine o zaman ve cidden akşama kadar milletle uğraşmaktan baygın düşmüştüm hatun bütün işler bitince sadece çaya gelmişti oda gelen misafir Almanyadan dı ve gelmedi ufak kızı demesinler diye
Neyse ki Perşembe sabahı 3 haftalığına Almanya ya gidecekler de bende kendime odaklanabileceğim
Harika bir menü canım

gerçekten çok dengeli menülerin