• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Sabahtan 23 Nisan gösterileri, Öğleden sonra da kandilleşme faslı derken saat 20:00de ancak eve girdik :KK66:
Ben dün gece gelir gelmez kafayı yastığa koyup uyudum ama güzel kızım akıl edip oruca niyetlenmiş :KK68:
Bugün ailemizde tek oruçlu olan oydu :KK66:
Tabi iftarı bekledik :KK66: bende ilk kez liste dışına çıktım ve çiğ köfte yedim ( oda köfte sonuçta :KK70: ) şaka bir yana vicdanen hiç rahatsız değilim aksine kendimi gayet hafif hissediyorum tabi ara öğün yapmam bu saatten sonra :KK66:

Yarında bol su ve hafif bir beslenme ile dengeler salı çok güzel bir rakam görürüm Allahın izniyle Diyetisyende :KK66:

Tabi bundan sonra uzun bir süre liste dışına çıkmayacağım çünkü bunu alışkanlık haline getirmek istemiyorum :KK66: aynı istikrarla devam :KK66:
Sizlerde sanırım Kandillik gelen gidenlerle uğraşıyorsunuzdur yada büyükleri ziyarete gittiniz :KK66: umarım hasarsız atlatırsınız :KK66:

Canım cuamaya kadarsa bende okuyabilirsem sana sayıyı belirtirim :KK66: şimdi 100 derim okadar olmazsa üzülürüm :KK66: İnternetten telefona selati tefriciyenin ekran görüntüsünü kayıt edeyim de boş kaldıkça okurum nasılsa :KK66:
Her gün sana kaç tane okuyabildiysem rakam belirtsem olurmu :KK66:

Aminnnnnnnn canım :KK66: Şansa hava kötüydü ama şükür yağmur başlamadı gösteri bitene kadar :KK66:
Kuşum yinede çok üşüdü giydikleri kıyafetler kızların kısa kollu olduğu için :KK66:
olur tabi abla saol

Bugun misafirleri atlattim çok sukur. Diyet listesine uymadim ama agir yedigimide dusunmuyorum oglen ve aksam pastates salatasi yedim. Annemin yaptigi hamur işlerinden 1 ısırık aldim. Biri pismis mi diye birini de çok özledim diye. Ekmek yemedim öglen ögununde aksamda yarim dilim yedim. Iki uc kasik kadar un helvasi yedim. Dayanamadığımdan degilde kendimi kısıtlayınca bu istedigim katlanarak buyuyor diger gunlerde...
Gece 2ye kadar temizlik yaptım. 3 gibi uyuyabildim. Sabahta erken kalktim ve gun boyu hareketliydim. Yediklerimi yakmisimdir insallah.

Gelelim asıl sıkıntıma. Esimle dun ciddi kavga ettik bana cok sinirlendi açtı ağzını yumdu gözünü. Söyledigi sozleri hak etmiyordum. Bende canını acıyacak bir soz soyledim o an canım cok yanıyordu. Üstüne annemler geldi. Bes dk önce gelseler duyacaklardı tüm tartismayi. Sonrasında da mecbur kalmadikca konusmadik. Uc bucuk yıllık evliliğimizde yaptiğımız en ciddi kavga. Benim canım cok yanıyor. Onu 15 tatilde uyarmıştım bu son uyarışım seni sen kendine düzen vermezsen bu evlilik devam etmez diye. Velhasıl düzelmesi için değil de hakkımızda hayırlısı olması için bu gece beni de katarsanız dualarınıza sevinirim. Hayırlı geceler...
canim bende evleneli 6 sene oldu ilk zamanlar inan bizde oyleydik ama daha cok ben hersey rayina dengesine oturunca duzelicektir insallah laflarinada cok uzulme sinir aninda insanin gozu hicbisey gormez laflarinida dusunerek soylemedigine eminim ofke aninda hicbirimiz kontrollu olamiyoruz duzelir insallah canim araniz

Bugunku menum
Sabah
2galeta
1peynir
5zeytin
2yumurta
Yeşillik
Ara
Yeşilçay
Öyle
Patates salatası
Ayran
Ara
Yeşilçay
Akşam
Türlü
Yogurt

herkese iyi günler şükür gelebildim yoktum 2 gündür telaşımız bitti artık burdayım A Azmin zaferi ben 100 tane okurum inşallah allah şifasını versin oynakbasi34 oynakbasi34 1. olmuşuz çok sevindim allah devamını getirsin inşallah
canim cok saol persembe gunune kadar bana bildirirmisin ona gore okunmassa ben tamamliycamda canim olurmu

Gunaydin canim masallah sana cok guzel gidiyorsun:nazar:.beni hatırladın mı.eğer şartlarınız çok ağır degilse bende katılmak istiyorum canım. seni boyle hırslı görünce bende aşka geldim.çalışıyorm fazla sohbetlere katılamam ama elimden geldiğince yazmaya calısırım.

Anaaa kim gelmiş :KK68:
Canım aslında şartlar fazla ağır değil hatta sana kısaca özetliyeyim ;)

Her yarışmacıdan günde 5 mesaj bekliyoruz ;)
Yediklerimizi ve yapıyorsak sporumuzu ( şart yok ) paylaşıyoruz her gün
Her cumada kilo bildirimi yapıyoruz öğlene kadar ;)
Yeni gelen arkadaşlar ancak 3.cü kilo bildiriminde listeye dahil olabiliyor kural gereği ;)
Hee listede olmasamda olur yeterki birlikte zayıflayalım diyenleride tabiki seve seve aramıza alıyoruz ;)

Ay çok uzun zaman sonra tanıdık birini görmüş gibi oldum yaaa :KK74:

Çok kırıldım sözlerine. Haketmedim.
Hayırlısı inşallah...

Canım insan sinir anında bazen istemediği şeylerde söyleyebiliyor ;) eminim oda daha anında pişman olmuştur da artık belki biraz zaman geçsin diye bekliyordur ;)
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım ama inşallah barışırsınız....aminnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Kurstan öğlen kızımı alıpta geldim de iki gündür iş yapmayınca az evi temizliyeyim dedim ;) Mutfak ampulü patlayınca bir oraya giremedim :D Bakayım bulabilirsem orayıda hallederim akşam yemeğini pişirirken ;) Sabah aceleyle çıkınca hemen bulaşıkları bıraktım tabi öğlen kızlarınki de eklendi :)

Beslenme olarak da gayet güzel geçti ama akşam yemeğini saat 19:00da değil de 18:00de yemeyi planlıyorum ki yarın malum diyetisyen kontrolüm var bari az daha eksi çıkarım ;)
Bol suyla sonra devam tabiki ;)

Bugunku menum
Sabah
2galeta
1peynir
5zeytin
2yumurta
Yeşillik
Ara
Yeşilçay
Öyle
Patates salatası
Ayran
Ara
Yeşilçay
Akşam
Türlü
Yogurt

Canım gayet güzel bir menü ;) aynen devam ;) miktarlarda eminim yerindedir ;)

herkese iyi günler şükür gelebildim yoktum 2 gündür telaşımız bitti artık burdayım A Azmin zaferi ben 100 tane okurum inşallah allah şifasını versin oynakbasi34 oynakbasi34 1. olmuşuz çok sevindim allah devamını getirsin inşallah

Hadi gözün aydın telaşın bitmiş ;) İnşallah bundan sonra her gün seni görürüz ;)

Back
X