Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırlı cumalar:KK36::KK36:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim hepimize şu mübarek ayın hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah....Aminnnnn

Nasıl yorulduysam yatağa yatar yatmaz gözlerim kapanmış :KK48: yinede şükür bünye alıştı ya artık saat kurmaya gerek kalmadan hemen uyanıyorum :KK66:
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim kurs günüm :KK66: Allahın izniyle inşallah herkes bol eksilerle döner :KK66: Telefonu şarj ediyorum inşallah fırsat bulup bakarım diye :KK66: gerçi kurstan erken kaçacağım malum ağır misafirim var :KK70: hemide yatıya :KK70:

Bugün ve yarınıda atlatayım ( yarında Annemlerle Bahçede Amcamları iftara ağırlıyacağız :KK53: özellikle o günü çabuk atlatmak istiyorum :KK66: gerçi bizim fettan yine Annemi çaktırmadan etkileme peşinde :KK70: menüyü kendi keyfine göre değiştirmiş bana Annem dediğinde reşmende dedim valla hiç umurum değil ben yemeğimi zaten yanımda getireceğim diye :KK48: birde şimdi dünde kadının aklına bahçede sahuru yapıpta dönmeyi sokmuş :KK57: valla popişimiz donar dedim :KK70: yine mızıkçı ilan edilmemek için tabi fazla ses etmedim bakalım havaya göre karar veririz dedim :KK66: şimdi desem anam çocuk çombalak zaten iftara kadar bir arada olacağız sabahtan itibaren çekemem diye ben kötü ilan edileceğim üstelik KVde bizimle gelecek kadınıda sahura kadar esir etmiş olacağız ( gerçi onun canına minnet ama zaten yorulacağız birde iyice uykusuz o saatlere kadar :KK53: valla daha gitmeden gerildim artık bol bol sabır çekerim :KK70: geçen senede yine Ramazanda oradaydık Amcamlarla bizim fettan çaktırmadan lafları sokup sokup durdu bende en sonunda dayanamadım ve ona bir laf sokup sonrada ister istemez 5 karış surat oturdum o_O Yengemizde sağ olsun bayılır malzeme toplamaya ( oda ailenin bir numaralı fesatıdır :KK70: hatta kızkardeşime bile hep derim bir o bir sen diye :KK70: aranızda hiç bir fark yok gözümde diye :KK70: )
Rabbim inşallah o günüde kazasız belasız atlatmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn
amaninnn:rolleyes: banum imtihanın büyük bacım Allah bol bol sabır versin:KK70::KK70::KK70:
harikasınnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:

*** 8. Takım 520. Etap ***

Oynakbasi34 ( 106,6 / 105,6 / 1 / 0,94 % )
Diademe ( 70,2 / / / % )
Yena ( 95,3 / 94,6 /0,7/ 0,73 % )
saimeberen ( 59,4 /59,2 /0,2 /0,34 % )
türkmenkizi86 ( 86,4 / 85,1 / 1,3 / 1,51 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )
Zehra_eymen ( 86,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Merhaba kizlar,

bugün yola cikiyoruz. Internet olur mu, olursa ne siklikta girebilirim bilmiyorum. Ama firsat buldukca bakmaya caliscam.

Bu arada kacamaksiz uymak istedigim cok güzel bi plan yaptim kendime. Umarim istedigim sekilde olur, tatilden zayiflamis olarak dönebilirim ve gelincede listeye bende katilabilirim.

Ban yedigim icin (yine, tutamiyorum kendimi bazen) yazamadim.

Su mübarek ay ve günde hakkinizi helal ederek benim icin dua edin kizlar, doktordan geldim, yumurtalarim yavas yavas büyüsede büyüyormus, pazar aksami yumurta catlatmak icin igne olucam. Rabbim saglikli hayirli bi evlat daha nasip eder insallah.

Merhaba kizlar,

bugün yola cikiyoruz. Internet olur mu, olursa ne siklikta girebilirim bilmiyorum. Ama firsat buldukca bakmaya caliscam.

Bu arada kacamaksiz uymak istedigim cok güzel bi plan yaptim kendime. Umarim istedigim sekilde olur, tatilden zayiflamis olarak dönebilirim ve gelincede listeye bende katilabilirim.

Su mübarek ay ve günde hakkinizi helal ederek benim icin dua edin kizlar, doktordan geldim, yumurtalarim yavas yavas büyüsede büyüyormus, pazar aksami yumurta catlatmak icin igne olucam. Rabbim saglikli hayirli bi evlat daha nasip eder insallah.
hayırlı yolculuklar canım,rabbim en yakın zaman da hayırlısıyla bebişini oldurur ve kucağına almayı nasip eder inşallah:KK60:

Diademe ( 70,2 / / / % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )
Zehra_eymen ( 86,4 /85,9 / 0,5 / 0,58% )

8.Takım Ortalaması; %

Diademe ( 70,2 / 70,0/ 0,2/0,28 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması;

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herksee hayırlı cumalar tekrar :KK68:

Aslında 14:30da eve gelmiştim ama ancak dinlenip aldıklarımı yerine yerleştirdim ;)
Malum ağır misafirim geliyor :D
Dün minik kuşum sigara böreği sayıkladı bari bugün onuda yapayım az dedim ( fazla saracağım da bir kısmını buzluğa atarım ;) )
Yarın malum Bahçedeyiz :KK53: Okul bahçesinde kuşumu beklerken eşimin kuzeni aradı :KK68: Yengeciğim Pazar müsaitsen sana gelmek istiyoruz iftara dedi ( diğer kuzenle hatta yanlarında birinin erkek arkadaşı ki artık damat diyoruz herkes tanıyor sülaleye girdi :D birinin de kızarkadaşı ki onuda herkes gelin olarak kabul etti ;) gelecekler )
Hazır evim temizken hemen kabul ettim tabi :D gerçi bahçeden dönünce geç olur ama olsun nasılsa temizlik derdim yok eee iftarda geç oluyor dünya yemek olur o saatte kadar :21:

Hatta sardığım sigara böreklerinden onlara da çıkarıp kızartırım ;) bir çeşit ortayda fazladan olur olmadı çayın yanına da yerler ;) Tatlı ne yapacağıma karar veremedim ( hazır almak istemiyorum ama bakalım olmadı sahte tavuk göğüsü yaparım ;) tabi onu yarın gece geç saatte gelsede yapmam lazım ki dinlensin iyice ;)

Kurstan iyiki erken çıkmışım ( zaten 24 kişiden topu topu 6 kişi gelmişti ) baya koşturdum ve kollarım koptu ;)
Yolda mahalleden uzun zamandır beni görmeyen bir abla vardı ona deng geldim :KK48: Beni görünce kız Banu baya fark var hala diyete devam mı dedi :D dedim bu sefer diyetisyenden yardım alıyorum ;) inanılmaz fark var maşallah aynen devam diye verdi çoşkuyu :21::21::21::21:
Kesin kararlıyım bu akşam zaten kaçamak yapmam ( sigara böreğide olsa )
Yarında aynen :sampiyon: Pazarda öyle :sampiyon:
Bakalım kuzenler beni görünce ne diyecekler :D onlarda rahat 2 aydır beni görmediler ;)

hayırlı cumalar:KK36::KK36:

amaninnn:rolleyes: banum imtihanın büyük bacım Allah bol bol sabır versin:KK70::KK70::KK70:
harikasınnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200:

aminnnnnnn canım sorma hemde 1 günde değil tam 3 gün peş peşe :D :D :D
Kesinlikle başaracağıma inanıyorum ama :sampiyon: Salı kontrolümüzün olması iyi oldu yoksa süre uzun olsaydı belki bir güncük de olsa kaçamağım olurdu :KK53:

Merhaba kizlar,

Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine inşallah gönlüne göre verirde sende bizlere müjdeyi verirsin ;) Aminnnn
Rabbim yolunu gözleyen herkese nasip eder inşallah en kısa zamanda....Aminnnnnnnnn

Merhaba arkadaşlar kilom 85,9 internetim bitti giremiyorum kusura bakmayın

Ayşenin de dediği gibi cumayı unutma bana yeter ;) Ramazandan sonra nasılsa herkes döner yuvaya ;)

tatlım cuma kilo bildirimlerini unutmassan sorun olmayacaktır diye düşünüyorum Hoppa oynakbasi34 oynakbasi34

Aynen canım ;) cuma takım zorda kalmasın yeter ;) şimdi zaten bir rehavettir gidiyor oruçtan dolayı ;) eminim Bayramdan sonra yetişemeyeceğiz muhabbete ;)

Selam kizlar hayirli cumalar nasilsiniz :KK66:
Gonlunuzden gecen dua ve dilekleriniz kabul olsun insallah ...

aminnnnnn canım ;) Sanada hayırlı cumalar canım ;)
Bak izne ayrıldım diye salma kendini fırsatın olduğu zaman selam vermeye de olsa gel özletme kendini :KK60:

Diademe ( 70,2 / 70,0/ 0,2/0,28 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % ) Üye bidirimsiz izne ayrılmak istiyor

8.Takım Ortalaması; 0,626

Oo çok yogunsun kaptanım vallahi bravo ben olsam bu kadar dayanamazdım herhalde enerjine hayranım :sampiyon:
Ben elimden geldiği kadar az yemeye çalışıyorum hatta sahurda hiç yiyemiyorum bile
Bol bol suyunuda içiyorum ama oruçta düzenimiz cok bozuluyo galiba :mad:

Kızlar listeyi taşıdım ;)
Şimdi sigara böreğimi sarayım da onlarda hazır olsun ;)

Menüm şöyle bu akşam ;

Tarhana çorbası
Mantarlı tavuk sote ( diyetisyen listesinde var nasılsa )
Bol salata
Köz biber ve yoğurt
Sigara böreği
Tatlı olarak eşim hayır tulumba alacakmış ;) ki ben hiç sevmiyorum Allahtan ki sevsemde yemem zaten :D

Oo çok yogunsun kaptanım vallahi bravo ben olsam bu kadar dayanamazdım herhalde enerjine hayranım :sampiyon:
Ben elimden geldiği kadar az yemeye çalışıyorum hatta sahurda hiç yiyemiyorum bile
Bol bol suyunuda içiyorum ama oruçta düzenimiz cok bozuluyo galiba :mad:

Sabır canım ne güzel yine tutabiliyorsun sevabı bile yeter insana ;) eminim Bayramdan sonra patır patır gidecektir kilocuklar ;)
Valla ben bile bu ara enerjime şaşıyorum :D
Normalde baygın düşerdim herhalde ama ona bile vaktim yok :D :D :D

Bu arada yarınki menümüz bahçede;

Tel şehriye çorbası ( ben kendime Mercimek götüreceğim tok tutsun )
Mangalda Köfte ( eşim önceden yapacak tabi sonra tencerede koyup iyice sararız ki soğmasın )
Bol salata
Şakşuka ( ben yemiyorum tabiki )
El açması ıspanaklı ve patatesli börek ( ondan da asla yemiyorum ;) )
Tatlı olarak Şekerpare ( Annem yapacak ama ondan da asla yemiyorum ;) )

Tam sınav valla Ayşenin dediği gibi ;)
Pazar günü için emin değilim daha ne yapsam diye ama onuda yarın kararlaştırırız eşim birlikte yaparız diyor sıkıntı yapma diyor ;)

Şimdilik müsaade KV işler bitince gelmemiş olursa bakarım olmadı gece damlarım nasılsa ;) Öpüyorum kocaman

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Aklım burada kaldı ama maşallah yine kimsecikler yok meydanda :KK48:
Kv eşimle birlikte saat 18:00de geldi ;) Şimdi Allahtan az balkona hava almaya çıktı da sizlere bakabildim ;)
Yemekten sonra habersiz büyük görümcemin çocuklarıda geldiler ama onlar biraz evvel gittiler :KK53:

Bu arada yarın bahçeye gideceğiz ya KVyle birlikte ;) hatun gece 12yi bulur eve gelmemiz diyince eşime dönüp ben o saatte eve gitmem bir gece daha kalır pazar sabahı evime geçerim demezmi :KK57:
Valla bir an düşündüm de aynı evde olsak cidden çok zor olurdu benim açımdan :D eşim de sağ olsun biraz şımardı Anasını görünce :D resmen kadının yanında dayanamayıp konuş konuş sen anan nasılsa gidecek kalacağız baş başa diye :D :D :D

Çok şükür kaçamak yapmadan sofradan kalktım ;) Hatta kv dondurma almış gelirken ama ondan dahi yemedim :21:
Uslu uslu bitkisel çayımı içiyorum :21: yatana kadarda bol su ;)
Yarın yazmaya fırsatım olmaz o yüzden merak etmeyin ;) hee gece KVde bizimle döneceği için yazabilirmiyim onuda bilmiyorum ama en geç pazar damlarım ;) gerçi çepten girmeye çalışırım çaktırmadan ;)

Back
X