- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
hayırlı cumalar

banum imtihanın büyük bacım Allah bol bol sabır versin

harikasınnn

amaninnnSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim hepimize şu mübarek ayın hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah....Aminnnnn
Nasıl yorulduysam yatağa yatar yatmaz gözlerim kapanmışyinede şükür bünye alıştı ya artık saat kurmaya gerek kalmadan hemen uyanıyorum
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim kurs günümAllahın izniyle inşallah herkes bol eksilerle döner
Telefonu şarj ediyorum inşallah fırsat bulup bakarım diye
gerçi kurstan erken kaçacağım malum ağır misafirim var
hemide yatıya
Bugün ve yarınıda atlatayım ( yarında Annemlerle Bahçede Amcamları iftara ağırlıyacağızözellikle o günü çabuk atlatmak istiyorum
gerçi bizim fettan yine Annemi çaktırmadan etkileme peşinde
menüyü kendi keyfine göre değiştirmiş bana Annem dediğinde reşmende dedim valla hiç umurum değil ben yemeğimi zaten yanımda getireceğim diye
birde şimdi dünde kadının aklına bahçede sahuru yapıpta dönmeyi sokmuş
valla popişimiz donar dedim
yine mızıkçı ilan edilmemek için tabi fazla ses etmedim bakalım havaya göre karar veririz dedim
şimdi desem anam çocuk çombalak zaten iftara kadar bir arada olacağız sabahtan itibaren çekemem diye ben kötü ilan edileceğim üstelik KVde bizimle gelecek kadınıda sahura kadar esir etmiş olacağız ( gerçi onun canına minnet ama zaten yorulacağız birde iyice uykusuz o saatlere kadar
valla daha gitmeden gerildim artık bol bol sabır çekerim
geçen senede yine Ramazanda oradaydık Amcamlarla bizim fettan çaktırmadan lafları sokup sokup durdu bende en sonunda dayanamadım ve ona bir laf sokup sonrada ister istemez 5 karış surat oturdum
Yengemizde sağ olsun bayılır malzeme toplamaya ( oda ailenin bir numaralı fesatıdır
hatta kızkardeşime bile hep derim bir o bir sen diye
aranızda hiç bir fark yok gözümde diye
)
Rabbim inşallah o günüde kazasız belasız atlatmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn

harikasınnn