Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım spor listesi sadece 90 üzeri için mi yoksa genel mi genel olacaksa listeye girmek istiyorumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Ben döndümmmm
Hava baya sıcak ( bana göre iyi de eşime dokunuyor ) diye çok fazla uzun uzuna gezemedik ama yinede iyi geldieşimle baş başa da gidince güzel oldu bol bol sohbet ettik
Bu aralar nedense eşimde daha bir duygusallık varzaten çok sık beni sevdiğini söylerdi ama bu ara neredeyse saat başı seni seviyorum aşkım diyor
Çok şükür sağlık olarak iyi ama dün nereden estiyse bana durduk yere sıkı sıkı sarılıp aşkım sakın beni bırakma tamam mı dedi
Sanırım adam ben zayıfladıkça kıskançlık damarları kabarıyor kaybetme endişesi mi yaşıyor nedir
Öyle bir şey asla olmayacağını ona izah edincede ya cidden ben seni çok seviyorum dedi
Baştan biraz endişelendim acaba kendini kötü hissediyor da mı bana söylemiyor diye ama sonrada hoşuma gitti çünkü bakışları hep üzerimde dışardayken bile
..
Ben kesinlikle varımhatta şu liste yapmayı da öğreneyimde tablo şekilde Bayram listesi yapayım
Aslında diğer kızlar tatilde yada köyde olmasalarda daha kalabalık olurduk ama olsunsonradan geleni de ekleriz olmadı listemize
Hem spor yaparız hemde hedef belirleriz![]()
Hergun önerilmiyor zaten gün aşırı makbuluArkadaşlar eşimle bir konuda anlaşamıyorum spora giyorum ama burnumdan getiriyor hergün spor mu olur haftada üç gün yeter diyor vücudunu çok yorarsın iyi olmaz diyor sizcede hafta da üç gün yeter mi hergün yapılan spor zarar verir mi
Banucum kilolarınızı hatırlamadığım için yazmadım, sadece kendi cuma günki kilomu ekledim.... diğerlerini sen eklersin..
Dahil olmak isteyen olursa ki olur inşallah, daha çekişmeli olur. :)
Selam arkadaşlar haftasonu giremedim malum yeğenim yanımdaydı biraz temizlik yaptık biraz gezdşk ve ben kaçamaksız bir haftasonu geçirdim çok mutluyum haftasonu menümü akşam paylaşırım bu arada yeni üyemiz var sanırım hoşgelmişler![]()
Kaptanım spor listesi sadece 90 üzeri için mi yoksa genel mi genel olacaksa listeye girmek istiyorum
Arkadaşlar eşimle bir konuda anlaşamıyorum spora giyorum ama burnumdan getiriyor hergün spor mu olur haftada üç gün yeter diyor vücudunu çok yorarsın iyi olmaz diyor sizcede hafta da üç gün yeter mi hergün yapılan spor zarar verir mi
TeşekkürlerSelam arkadaşlar haftasonu giremedim malum yeğenim yanımdaydı biraz temizlik yaptık biraz gezdşk ve ben kaçamaksız bir haftasonu geçirdim çok mutluyum haftasonu menümü akşam paylaşırım bu arada yeni üyemiz var sanırım hoşgelmişler![]()
Eline sağlık canım bol eksili olur inşallahHeh benimkini düzeltemedim 90lardan bonusun yaptığını alıp düzenledim![]()
Teşekkürler
Eline sağlık canım bol eksili olur inşallah
Kızlar iki hafta önce herbi tarafımı ölçtüm:) bir aya tamamlayınca tekrar ölçücem ne çıkacak bakalım fark edecekmi
Selamlar duydum ki bayram hedefiniz varmış