Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar
Hastane işimiz baya uzun sürdü daha doğrusu hastane nedense bugün inanılmaz kalabalıktı ve beklemek zorunda kaldık

çok şükür MRda sıkıntılı bir durum yokmuş temiz dedi doktor ama birde göz doktoruna görün ordaki sonuca göre tedavine başlarız dedi

geçen hafta not al demişti başının ağrıdığı saatleri ve 1 gün hariç her gün ağrımış başı ve genelde de akşamları başlıyormuş baş ağrısı
Bakalım şimdi ilk fırsatta göz doktoruna da randevu alacağız ordan sonuç belli oluncada artık tekrar nörolojiye randevu alırız

Maşallah yoğunluktan bende 3 gündür ne dahiliye nede endokrine randevu alamıyorum

millet toptan hasta sanırım
Hastaneden sonra az gezelim dedik eşimle ufaklığıda alıp hatta daha sonra Annemleride aldıktan sonra yapı marketlerinde barbekü baktık bahçe için

mangal var ama o hem ufak hemde yere çömelerek yapılması gerekiyor diye Annem daha iyi bir şey alalım demişti

Tam istediği gibi taş barbekü bulduk babama göre biraz tuzlu da olsa

ama satın alma işlemleri biraz uzayınca eşim fena oldu markette

Adam sıcaklarda hiç dışarı çıkamıyor hemen fenalaşıyor

Allah korusun ama tekrar Beyin felci geçirecek diye ödüm kopuyor

Hemen öyle yarıda bıraktık görüşmeyi ben yarın gelip hallederim dedim ve eve döndük

şükür şu anda çok daha iyi

evde vantilatör karşısında daha iyiyim ama dışarı çıkınca sanki beynimde basınç artıyor ve elim ayağım boşalıyor diyor

Bir yandan ona üzülüyorum bir yandan da ne zamana kadar bu şekilde böyle gidecek diyorum sonuçta 2 sene geçti üzerinden ve ömür boyu da yaz geldiğinde eve mi kapanacağız

Adam tatile çıktı gidip gezeriz çocukların kafası dağılır derken adamcağız ne zaman dışarı çıksak fenalaşıyor

hani isteksizlikten abartıyor desem oda değil çünkü ben yüzünden anlıyorum hemen rengi değişiyor
Rabbim şifa versin inşallah valla bana da geliyorlar arada ama onun elinde olan bir şey de değil sonuçta üstelik doktoruna en son gittiğimizde senin birşeyin yok gayet iyisin diyip gönderdi MR sonucuna bakıp ama bu adam en ufak şeyde yamuluyor nasıl iyi diyemiyorsun tabi
Canım takılma o metabolizma yaşına

ona bakarsan benimki de 49

ama zayıfladıkça o metabolizma yaşı da düşecek emin ol
Canım istersen sen hedefini düşük tut

bakma 10 kg yazdığıma sonuçta bak diğer kızlarda hedeflerini düzenlediler

maksat motive olmak
Tamamdır canım hemen düzenliyorum
Kızlar anlatmışlar inşallah olmuştur
Kaç senedir devamlı baş ağrısı çekiyor ( Migreni var demişti bir doktor )
Tamamdır canım seninde hedefini hemen düzenliyorum