• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evden yemek getirince çok rahat ediyorum. Bugün Kızartma varmış misal.

3. Öğündur Kıymalı bamya yiyeceğim. :) Allahtan seviyorum sorun olmuyor. .

Akşam da ablamla buluşup dışarıda yemek yiyeceğiz.. En azından rahat rahat sohbet ederiz. .

Dün akşam bugünün yemeğini de yaptım kafam rahat o bakımdan. :)
Etli Bamyada ikinci günüm

Selam hayirli aksamlar canlar uzun bir aradan sonra aranizdayim umarim herkes iyi ve huzurludur ozledim sizleri ;)
Bu arada kaptancim yeni hedefler belirlenmis cok sevindim ben cok duzenli paylasim yapamam buna ragmen kabul ederseniz bende dahil olmak isterim listeye :KK66:
Agustosta findik bagimiz var yogun olurum ama iyi kilo veririm spor yaparim diye dusunuyorum benim hedefim 79 olsun . dun tartildim 89 kiloyum insallah gider artik bu kilolarda korumaya aliriz kendimizi hepinize saglikli kilo vermeler diliyorum ...

Bu günkü yediklerim
09
2 kayısı
10
Omlet
7 zeytin
1 dilim çav ekmek
Semizotu salatası
13
1,5 kase mercimek çorbası
15
1 kase yoğurt
20
Salatalık
Domates
Biber
Peynir
1 dilim çav ekmek
6 zeytin

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Malum herkes evde olunca bana Laptob sırası ancak geliyor :KK70:
Bugün öğleye doğru gidip şu bahçemize taş barbekü aldık :21: Tabi o an işlemde sıkıntı olunca 1 saatte yakın mağazada beklemek zorunda kaldık daha doğrusu 10 dakika bekledikten sonra baktık hala olmadı merkezden kod bekliyorlar bizde eşimle hemen karşısındaki AVMde oturup kahve içtik sohbetimizi ettik :KK66:
Şükür bugün fena olmadı eşim okadar sıcağa rağmen ama resmen gölgeden çıkmamak için uğraştık :KK66:

Cuma günü teslimat ve montajı yapılacak yani bana yine köy yolu göründü :KK53: Neyseki eşimle baş başa gideceğimiz için yorulma olasılığım olmayacak :KK66: Şarj aletimide yanıma alırım bari adamları beklerken sizinle rahat yazışırım :KK66:
Bildirim sıkıntı olmaz zaten ben sabah erkenden hortladığım için buraya taşır düzenlerim siz sadece doldurursunuz bende en son paylaşım alanına taşırım artık :KK66: Cepten biraz zor oluyor ama hallederiz ne olacak :KK66:

Hemen listemizdeki düzenlemeyi de yapayım :KK66:

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD] KURBAN BAYRAMI HEDEF LİSTESİ[/TD]
[TD]Oynakbası34[/TD]
[TD]Yena[/TD]
[TD]Işılduru[/TD]
[TD]Doğa3[/TD]
[TD]Zehra_eymen[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]Adayaren[/TD]
[TD]LargeGemini[/TD]
[TD]Serenalar[/TD]
[TD]saimeberen[/TD]
[TD]newsletter[/TD]
[TD]Avsumay[/TD]
[TD]Huzurvemavi[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]

[TD]101,8[/TD]
[TD]88,5[/TD]
[TD]82,6[/TD]
[TD]101,9[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]74,5[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD] 65,5 [/TD]
[TD] 74[/TD]
[TD] 78,5[/TD]
[TD]57,5 [/TD]
[TD] 89,3[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]89[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]1.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]2.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]3.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]4.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]5.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]6.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]7.HAFTA[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[TR]

[TD]HEDEFE KALAN[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]

[/TR][/TR][/TABLE]

Kaptanım oynakbasi34 oynakbasi34 çok geçmiş olsun. Esin hastalanmış galiba. Rabbim şifa versin.

Allah razı olsun canım :KK66: aslında 2 sene oldu Beyin felci geçireli ve Rabbime şükürler olsun ki şu anda görünürde sıkıntı kalmadı ( normalde beyin felci ya öldürür yada yatalak bırakırmış :KK43: hatta doktor Allahın sevilen kuluymuşsun demişti )
Tabi o hastalık sürecinden sonra hala günde 5 ilaç içmek zorunda ve sıcaklarda yine sanki aynı şeyi yaşayacakmış gibi kötü oluyor halsiz düşüyor :KK66: artık açıkçası ok sıcaklarda birlikte pek bir şey yapmaya niyetlenemiyoruz hatta dün beni kırmamak için bizimle çıktı şu barbekü işini halledecekken daha kasaya gelmeden fena oldu bizde ödemeyi dahi yapamadan hemen eve döndük :KK66: evde vantilatörle odayı serinlettiğim için biraz daha rahat ama devamlı buz kalıbı elinden düşmüyor beynindeki sıcaktan oluşan basıncı düşürüyor sanırım o soğukluk :KK66:

Selam arkadaşlar hasta olanlara rabbim acil şifalar versin benim de oğlan bugün öksüyor ya inşallah enfeksiyon değildir sürekli hasta

Çok geçmiş olsun canım :KK66: inşallah enfeksiyon değildir dediğin gibi :KK66:

Selam hayirli aksamlar canlar uzun bir aradan sonra aranizdayim umarim herkes iyi ve huzurludur ozledim sizleri :KK66:
Bu arada kaptancim yeni hedefler belirlenmis cok sevindim ben cok duzenli paylasim yapamam buna ragmen kabul ederseniz bende dahil olmak isterim listeye :KK66:
Agustosta findik bagimiz var yogun olurum ama iyi kilo veririm spor yaparim diye dusunuyorum benim hedefim 79 olsun . dun tartildim 89 kiloyum insallah gider artik bu kilolarda korumaya aliriz kendimizi hepinize saglikli kilo vermeler diliyorum ...

Senide hemen listeye ekledim canım :KK66: dönmene çok sevindim :KK66:
Canım bu liste bizim bayrama kadar motive olmamız için olduğu için paylaşım zorunluluğu yok ama tabi her gün mutlaka birbirimizi motive edersek çok daha güzel sonuçlar elde ederiz Allahın izniyle :KK66:
Bayramda hepimiz çok daha fit ve güzel görüneceğiz inşallah :KK71::KK71::KK71::KK71:

Bu günkü yediklerim
09
2 kayısı
10
Omlet
7 zeytin
1 dilim çav ekmek
Semizotu salatası
13
1,5 kase mercimek çorbası
15
1 kase yoğurt
20
Salatalık
Domates
Biber
Peynir
1 dilim çav ekmek
6 zeytin

Canım menün çok güzel :KK66: hadi bakalım cumaya çok güzel rakamlar göreceğiz :21::21::21::21: aynen devam :KK66:

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
Sabah bir tane katmer yedim malesef
Ara yok
Öğle bir kase yoğurt
Ara bir avuç kiraz
Akşam bir kase etli nohut 4 yemek kaşığı mantı
Ara yoğurt kürü
Su 4,5 lt oldu sanırım spor 40 dakika plates 30 dakika yürüyüş eliptik ve bisiklet yaptım inşallah katmeri yakmışımdır

Selam hayirli aksamlar canlar uzun bir aradan sonra aranizdayim umarim herkes iyi ve huzurludur ozledim sizleri :KK66:
Hoşgeldin rakibem nasılsın görüşmeyeli

Arkadaşlar bir kaç gündür sıkı spor yapıyorum ve kendim için spor taytı bakayım dedim ama XL hepsi bulamadım yani anlamış değilim bu mantığı kilolu olanların daha çok ihtiyacı olmuyo mu bu taytlara niye büyük beden yapmıyolar

Varsada kalmamıştır canım ;) genelde hep büyük bedenler daha çabuk bitiyor ;) Spor mağazalarına bir bak istersen ;) ben arada Decatlhon a gittiğimde bakıyorum çok güzel spor kıyafetleri var fazlada pahalı olmayan ;) hatta internet sitesinden sipariş de verebiliyorsun ( kumaşı konusunda için rahat olabilir malları gayet kaliteli ;) )

Bugünkü menüm
Sabah bir tane katmer yedim malesef
Ara yok
Öğle bir kase yoğurt
Ara bir avuç kiraz
Akşam bir kase etli nohut 4 yemek kaşığı mantı
Ara yoğurt kürü
Su 4,5 lt oldu sanırım spor 40 dakika plates 30 dakika yürüyüş eliptik ve bisiklet yaptım inşallah katmeri yakmışımdır

Menüde, sporda hatta suda harika olmuş canım ;) tebrik ederim ;)

İki gündür uykumu mu alamıyorum nedir hep bu saatlerde uyku bastırıyor :KK48:
Gerçi dün gece küçük cimcime bizimle yattı o yüzden sanırım rahat uyuyamadım ;) şükür bu gece uyudu ( gerçi uyuya kalmadan evvel uyuyamazsam sizinle yatabilirmiyim demişti de şimdi horul horul uyuyor :D )

İyi akşamlar kızlar
Ben bugün hiç diyet yapamadım. Sanki açlıktan gözüm döndü.
Ama sık sık su içtim şimdide yeşil cay
Namaz ve iyi geceler. Malum sabah mesai var

Sabah
3 cavdar ekmeği biraz peynir birkac lokma bak kaymak

Ara iki kayısı bir nektar

Ara bir fındıklı bisküvi

Öğlen iki cavdar ekmegi arası kaşar peynir

Aksam 5 yi makarna yaninda tavuk salata

2 litre su 15 dk kalça bacak egzersizi
Sabah yaya hastaneye gittim aksam üzeride kizimi parka goturdum umarim yediklerimi yakmistir zira boyle diyet olurmu diye beni asacaksiniz :KK70:

Varsada kalmamıştır canım :KK66: genelde hep büyük bedenler daha çabuk bitiyor :KK66: Spor mağazalarına bir bak istersen :KK66: ben arada Decatlhon a gittiğimde bakıyorum çok güzel spor kıyafetleri var fazlada pahalı olmayan :KK66: hatta internet sitesinden sipariş de verebiliyorsun ( kumaşı konusunda için rahat olabilir malları gayet kaliteli :KK66: )

Menüde, sporda hatta suda harika olmuş canım :KK66: tebrik ederim :KK66:
O zaman ihtiyaç çok olunca hemen bitiyor diyorsun yani mantıklı aslında bu arada çok büyük gaza geldim benim görümce 13 kilo vermiş normal de benden daha kiloluydu ama baya düzelmiş Allahtan görümcemi seviyorum da hiç kıskanmadım:KK48:

Sabah
3 cavdar ekmeği biraz peynir birkac lokma bak kaymak

Ara iki kayısı bir nektar

Ara bir fındıklı bisküvi

Öğlen iki cavdar ekmegi arası kaşar peynir

Aksam 5 yi makarna yaninda tavuk salata

2 litre su 15 dk kalça bacak egzersizi
Sabah yaya hastaneye gittim aksam üzeride kizimi parka goturdum umarim yediklerimi yakmistir zira boyle diyet olurmu diye beni asacaksiniz :KK70:
Telafi edersin canım bende sabah katmer yedim hemde nasıl yağlıydı ama öğle ve akşam kapattım açığı sende yarın dikkat edersen inşallah artı olarak kalmaz

Iyi akşamlar. .

Yena'nın menüsü :)
Sabah,
Karpuz
Peynir

Ara,
2 ısırık İncirli cevizli sucuk
Kahve

Öğle,
Kıymalı bamya
Yoğurt

Akşam,
Tavuk
Yarım saat sonra ayran

Spor, ritmik yürüyüşüm yok ama hep hareket halindeydim toplamda 12000 adım yapmışım. .

O zaman ihtiyaç çok olunca hemen bitiyor diyorsun yani mantıklı aslında bu arada çok büyük gaza geldim benim görümce 13 kilo vermiş normal de benden daha kiloluydu ama baya düzelmiş Allahtan görümcemi seviyorum da hiç kıskanmadım:KK48:

Benim görümcem de pilavla makarnayla bile ekmek yer. Kolanın dibine vurur 36-38 beden arası giyinir..

Back
X