Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Cumaya kaldı 1 gün

Ona göre bugün çok daha sıkı tutuyoruz ve su şişesinin dibine vuruyoruz

Benim Diyetisyen kontrolü de Cumartesi

Bakalım nasıl bir rakam göreceğim yarın ve öbür gün
Dün menü konusunda sesim çıkmadı farkındaysanız

sabah gayet güzel kahvaltımı listeme uygun yaptım öğlende de koşturmaca içinde olunca yemek saati kaçtı eşimde dönüşte hadi çiğköfte alalım diyince uydum imama

Tabi malum bulgur insanı şişiriyor o yüzden geç te yiyince akşam sadece bitkisel çay ve bol su içtim

aslında son bir meyve öğünü yapabilirdim ama sanırım vicdanımı rahatlatmak için onuda canım istemedi

Neyse sıkıntı yapmıyorum sonuçta arada da olsa olacak böyle ufak kaçamaklar

bugün çok dikkatli devam edip bol suyla dengelemiş olacağım inşallah
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama eminim bugün dengeler eksi bile görürsün bir önceki güne nazaran
Kesinlikle sende kilo vermeye devam edip görümcenden daha zayıf olursun canım

Ben diyete başlamadan evvel benim küçük görümce de baya zayıflamıştı ama sonra Annesine ve ablasına yakın taşınınca kilo aldı biraz

tabi her gün bir aradalar diye kekler kısırlar derken tekrar almaya başladı

Ben diyetisyene başlayıp kilo verince daha bir tutuştu ( sanki ben hemen verip ondan zayıf olacağım

) bendeki listelerden istedi birde hemen spora yazıldı

bizimkinde biraz fesatlık vardır kim bilir kime taktı da ondan zayıf olacağım dedi

bana takacağını sanmam çünkü arada baya fark var ona yetişmem için
Süpersin canım

12 000 adım ne demek ritmik de olmasa sonuçta harika hareket etmişsin

Bende şu eşim bir işe başlasın da yine yürüyüşlere başlıyayım ( gündüz zaten hep hareket halindeyim ama özel yürüyüşe çıkmıyorum bu ara

)
Ayyyy en nefret ettiğim

Şaka bir yana ama cidden öyle olmayı çok isterdim

Gerçi sağlıklı beslenmeyi kaç kilo olursak olalım yapmak gerekir hani zayıf olan herkes de sağlıklı anlamına gelmiyor

yaşlılığı düşünerek hareket etmek en güzeli

biz verebildiğimiz kadarını verelim de varsın okadar olmayalım