- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh Banu abla yapılan hiç bir şey unutulmuyor dimi insanlar neden böyle kız evlada gelince her yer cennet gibi olsun
Geline gelince olmasada olur bıktım usandim bende söyleyince sinirli geline çıkıyor adım
Banu abla benim mide kuculmedi galiba daha hep açım nasıl tokluk hissi veren şeyler yesem ya
Sen bu yediklerinle acikmiyormusun valla şuan çok açım
Aaaa yok artık edepsizler resmen edebsizlik etmişlerNe güzel işte hepsi Allah razı olsun dese yeter sana
Valla bizim yatağı verecek kimseyi bulamazsam Annemle bir konuşup olmadı onuda belediyeye veririm
O yatağı Annem ben çok beğendim diye almıştı ilkinde hiç bir şey yapılmadı diyeşimdi ona danışmadan hemen arayıp gelin alın demek olmaz
( büyük kızımda rahmetli kayınpeder yapmıştı yatağını ama kızım 1.5 yaşındayken geri istedi neymiş kızıda hamileymiş ve tekrar boyanacak ona verecekmişiz diye ki o dönem daha kuzum onda çok rahat yatıyordu mecbur gittik küçücük çocuğa büyük baza aldıkyavrum kaç kere düştü o yataktan alışana kadar )
Gerçi o dönemi hatırlayınca iyice delleniyorumhala af edemiyorum yapılanları
Hem ilk çocuk hemde oğlundan olan ilk torunu ama hiç bir şey yapmadılarDoğum için beni istemediğim halde Almanyaya göndermişlerdi zorla neymiş çocuk parası bağlanırmış hemde çocuk alman vatandaşı olurmuş ( burada da doğsa oluyormuş meğer ama araştırmaya bile müsaade etmediler
Eşim de o dönem babasına karşı çıkamıyordu o ne derse o olur hesabı
Tabi uçakta sıkıntı olmasın diye yasal olarak 7 aylık olunca gidilebiliyordu o zaman ve ben 7 aylık hamile halimle bir nevi Almanyaya sürgün edildim
Hala unutamam havaalanındaki o halimiresmen ağlamıştım hatta eşime yaa kal de bilet falan umurumda değil demiştim oda kızımın geleceği için katlanmamız lazım demişti
Kp yatağı yapacağını ilan etmişti bende gitmeden KVye tembihledim şöyle ayıcıklı mayıcıklı güzel bir bebek seti alırsın içine diye ama geldiğimde hayatımın şokunu yaşadım
Yatak vardı evet ama içinde uyku seti yoktu hatta içinde yün yorgan vardı ufak dolgu ( Büyük görümcemin eşinin bebekliğinden kalmış KVsi vermiş benim KVyebirde nevresim olarak yine 40 sene öncesi yine görümcemin eşine kullanılmış solmuş eski bir şey geçirmişlerdi
Resmen Almanyadan doğum yapıp 12 gün sonra döndüğüm gece görünce sinirden oturup saatlerce ağlamıştım bukadar olurmu hiçmi insan torununa özenir Eniştesinin nevresimi yatağı hiç utanmadan al kullan diye konulurmu diye
Tabi o zaman ses etmek ne mümkün ne eşim bir şey diyebilirdi ne de ben
Ama eşime hala derim asla af etmiyorum diye hatta başkası olsa bu yaşadıklarımızdan sonra yüzüne bakmazdı hiç birinin ( kendi kızında gitti hatun uyku seti aldı![]()
birde kızına doğum hediyesi altın almış bana anasının nikahını
)
![]()
Geç oldu bende yatayım yoksa eskileri düşündükçe gidip KVyi pıçaklamam lazım![]()
![]()
Allah korusun
Hadi iyi geceler![]()
Aaaa yok artık edepsizler resmen edebsizlik etmişler
hehe boşver banucum elini kana bulama :)
En iyisi unutup bir daha hatırlamamak... Diğer türlü insanın yüzlerine bakası gelmiyor..
Kızlar dün İstanbul'u sel almış burasıda çok serinledi etkilenen yoktur inşallah
Günaydın kızlar
Kızlar dün İstanbul'u sel almış burasıda çok serinledi etkilenen yoktur inşallah
Diyorum ya başkası olsa asla yüzlerine bakmaz ama ben sırf eşimin hatırı için, evliliğimizin sağlıklı ve huzurlu devam edebilmesi için herşeyi yutmuş gibi göründüm
Hee şimdi kadın kızım diyor başka bir şey demiyor, Allah için iyi davranıyor hatta dün İstanbulu sel götürünce direk aradı kızım iyimisiniz bir sıkıntı olmadı inşallah dimi diye ama geçmişte içimde yara kalan bir sürü şey kaldı ve ölene kadar da nekadar iyi gecinsekte unutamıyorum bazı şeyleri
Geçmiş geriye alınmıyor telafisi olmuyor ama hep diyorum bu dünyanın birde diğer tarafı var![]()
Dunki yediklerkm
Sabah 2 domates 2 yumurtayla menemen 2 cavdar ekmeği
Ara bir şeftali
Öğlen/ aksam 5 yk pilav yaninda tavuk sote azcik yogurt
Geceye doğru bir avuctan az şanfistik bir ısırık cevizli sucuk
Spor yok ama
Benden aşağı sabah 500 akşam 500 zıplama
1 litrecik su![]()
Günaydin kizlar,
nasilsiniz?
Valla yasananlari hic sorma, benimhepsi tek tek aklimda. Icim asla ve asla sogmuyor ama yuvamin huzuru icin susuyorum. Oda eskileri acmiyorum demek, kv baktim yine basliyor cirlamaya ben bu sefer ondan daha beter basliyorum, hoooppp susuveriyor. Aman o deli diye susan niye hep ben olim, azicik da o korksun benim deliligimden![]()
Sanada günaydın canımiyiyiz şükür seni sormalı
Sorma hani derler ya deli deliyi görünce sopasını saklarmış bizimki de o hesap olmuş![]()
![]()
heee asla sesimi yükseltmem ama rahatsız olduğum bir şey olunca anında da söylerim kusura bakmasın
kimin yanında olursa olsun o düşünmüyorsa bende düşünmek zorunda değilim
gerçi bir kere toplumda yaptı cevabını alınca bir daha tövbe etti
şimdi evladım evladım modunda
oğlundan yana bile çıkmaz aksine oğluna tembihler aman Banuyu üzme bak beni karşında bulursun, kızcağız seninle her anlamda ilgileniyor diye
Tabi eşimin hastalık döneminde 1 gece de olsa refakatçiliğini bırakmadım, sadece duş almaya gitmek için kvye eşimi emanet ettim ve o zaman bile ne çabuk geldin az dinlenseydin dediğinde ben eşimin yanında da dinlenirim aklım kalıyor demiştim
Resmende diyor eşinden başkası seninle bu kadar ilgilenemez diye
![]()