• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ahh Banu abla yapılan hiç bir şey unutulmuyor dimi insanlar neden böyle kız evlada gelince her yer cennet gibi olsun

Geline gelince olmasada olur bıktım usandim bende söyleyince sinirli geline çıkıyor adım

Küçük kızı evleneceği sıralar bir gün Annemle bir ortamda otururken reşmende demişti benim kızlarım herşeyin en iyisine laik diye valla annem kaç sene oldu onu hala unutamıyorum diyor tabi bir yandan da tembihliyor aman sen artık temiz sayfa açtınız sakın aranızı açma eşinin hatrı için diye ;)
heee Babam asla hakkımı helal etmiyorum diyor hala ;) ne kpye etti nede kvye ederim diyor sadece bana yapılanlardan dolayı ;)

Banu abla benim mide kuculmedi galiba daha hep açım nasıl tokluk hissi veren şeyler yesem ya

Sen bu yediklerinle acikmiyormusun valla şuan çok açım

İnan hiç açlık hissetmiyorum çünkü 2 saat arayla zaten birşeyler yiyorum devamlı ;)

Ne güzel işte hepsi Allah razı olsun dese yeter sana :KK66:
Valla bizim yatağı verecek kimseyi bulamazsam Annemle bir konuşup olmadı onuda belediyeye veririm :KK66:
O yatağı Annem ben çok beğendim diye almıştı ilkinde hiç bir şey yapılmadı diye :KK43: şimdi ona danışmadan hemen arayıp gelin alın demek olmaz :KK66:
( büyük kızımda rahmetli kayınpeder yapmıştı yatağını ama kızım 1.5 yaşındayken geri istedi neymiş kızıda hamileymiş ve tekrar boyanacak ona verecekmişiz diye ki o dönem daha kuzum onda çok rahat yatıyordu mecbur gittik küçücük çocuğa büyük baza aldık :KK43: yavrum kaç kere düştü o yataktan alışana kadar )

Gerçi o dönemi hatırlayınca iyice delleniyorum :KK43: hala af edemiyorum yapılanları :KK43:
Hem ilk çocuk hemde oğlundan olan ilk torunu ama hiç bir şey yapmadılar :KK43: Doğum için beni istemediğim halde Almanyaya göndermişlerdi zorla neymiş çocuk parası bağlanırmış hemde çocuk alman vatandaşı olurmuş ( burada da doğsa oluyormuş meğer ama araştırmaya bile müsaade etmediler :KK43:
Eşim de o dönem babasına karşı çıkamıyordu o ne derse o olur hesabı :KK43:
Tabi uçakta sıkıntı olmasın diye yasal olarak 7 aylık olunca gidilebiliyordu o zaman ve ben 7 aylık hamile halimle bir nevi Almanyaya sürgün edildim :KK61::KK61::KK61:

Hala unutamam havaalanındaki o halimi :KK61: resmen ağlamıştım hatta eşime yaa kal de bilet falan umurumda değil demiştim oda kızımın geleceği için katlanmamız lazım demişti o_O
Kp yatağı yapacağını ilan etmişti bende gitmeden KVye tembihledim şöyle ayıcıklı mayıcıklı güzel bir bebek seti alırsın içine diye ama geldiğimde hayatımın şokunu yaşadım :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Yatak vardı evet ama içinde uyku seti yoktu hatta içinde yün yorgan vardı ufak dolgu ( Büyük görümcemin eşinin bebekliğinden kalmış KVsi vermiş benim KVye :mad: birde nevresim olarak yine 40 sene öncesi yine görümcemin eşine kullanılmış solmuş eski bir şey geçirmişlerdi :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Resmen Almanyadan doğum yapıp 12 gün sonra döndüğüm gece görünce sinirden oturup saatlerce ağlamıştım bukadar olurmu hiçmi insan torununa özenir Eniştesinin nevresimi yatağı hiç utanmadan al kullan diye konulurmu diye :KK61:
Tabi o zaman ses etmek ne mümkün ne eşim bir şey diyebilirdi ne de ben :KK43:
Ama eşime hala derim asla af etmiyorum diye hatta başkası olsa bu yaşadıklarımızdan sonra yüzüne bakmazdı hiç birinin ( kendi kızında gitti hatun uyku seti aldı :KK67: :KK67:birde kızına doğum hediyesi altın almış bana anasının nikahını :KK67: ):KK67:
Aaaa yok artık edepsizler resmen edebsizlik etmişler

Geç oldu bende yatayım yoksa eskileri düşündükçe gidip KVyi pıçaklamam lazım :KK70: :KK70: :KK70:
Allah korusun :KK66:

Hadi iyi geceler :KK66:

hehe boşver banucum elini kana bulama :)

En iyisi unutup bir daha hatırlamamak... Diğer türlü insanın yüzlerine bakası gelmiyor..

Aaaa yok artık edepsizler resmen edebsizlik etmişler

Diyorum ya başkası olsa asla yüzlerine bakmaz ama ben sırf eşimin hatırı için, evliliğimizin sağlıklı ve huzurlu devam edebilmesi için herşeyi yutmuş gibi göründüm ;)
Hee şimdi kadın kızım diyor başka bir şey demiyor, Allah için iyi davranıyor hatta dün İstanbulu sel götürünce direk aradı kızım iyimisiniz bir sıkıntı olmadı inşallah dimi diye ama geçmişte içimde yara kalan bir sürü şey kaldı ve ölene kadar da nekadar iyi gecinsekte unutamıyorum bazı şeyleri ;)

Geçmiş geriye alınmıyor telafisi olmuyor ama hep diyorum bu dünyanın birde diğer tarafı var ;)

hehe boşver banucum elini kana bulama :)

En iyisi unutup bir daha hatırlamamak... Diğer türlü insanın yüzlerine bakası gelmiyor..

Valla unutulmuyor be arkadaşım ama işte geçmişe takılıp kalarak geleceğimi maf etme niyetim de hiç yok ;) Rabbime havale ettim ve artık önüme bakıyorum ;) ben kendim için, sağlığım için, eşim ve çocuklarım için kesinlikle kendime odaklandım ;) ben iyi olursam herkes iyi oluyor sonuçta ;)

Kızlar dün İstanbul'u sel almış burasıda çok serinledi etkilenen yoktur inşallah

Sorma canım valla benim balkonun sürgülü camının olukları yetersiz geldi 4.cü katta bile balkonuma su girdi baya baya :(
İnan o an sadece sokaklarda yaşayanlar aklıma geldi :( Rabbim yardımcıları olsun...aminnn

Günaydın kızlar

Sanada Günaydın canım ;)

Dunki yediklerkm
Sabah 2 domates 2 yumurtayla menemen 2 cavdar ekmeği

Ara bir şeftali

Öğlen/ aksam 5 yk pilav yaninda tavuk sote azcik yogurt

Geceye doğru bir avuctan az şanfistik bir ısırık cevizli sucuk

Spor yok ama
Benden aşağı sabah 500 akşam 500 zıplama
1 litrecik su :(

Psikolojik olarak etkilendim :) vallahi simseklerden cok korkarim sabah kabus gibi birşeydi korkudan uyuyamadım kizimin odasına gidip dua ettim cabuk bitsin die birde korkudan iki büklüm oturdum saatlerce:)
Kızlar dün İstanbul'u sel almış burasıda çok serinledi etkilenen yoktur inşallah

Günaydin kizlar,

nasilsiniz?

Diyorum ya başkası olsa asla yüzlerine bakmaz ama ben sırf eşimin hatırı için, evliliğimizin sağlıklı ve huzurlu devam edebilmesi için herşeyi yutmuş gibi göründüm :KK66:
Hee şimdi kadın kızım diyor başka bir şey demiyor, Allah için iyi davranıyor hatta dün İstanbulu sel götürünce direk aradı kızım iyimisiniz bir sıkıntı olmadı inşallah dimi diye ama geçmişte içimde yara kalan bir sürü şey kaldı ve ölene kadar da nekadar iyi gecinsekte unutamıyorum bazı şeyleri :KK66:

Geçmiş geriye alınmıyor telafisi olmuyor ama hep diyorum bu dünyanın birde diğer tarafı var :KK66:

Valla yasananlari hic sorma, benimhepsi tek tek aklimda. Icim asla ve asla sogmuyor ama yuvamin huzuru icin susuyorum. Oda eskileri acmiyorum demek, kv baktim yine basliyor cirlamaya ben bu sefer ondan daha beter basliyorum, hoooppp susuveriyor. Aman o deli diye susan niye hep ben olim, azicik da o korksun benim deliligimden :D

Dunki yediklerkm
Sabah 2 domates 2 yumurtayla menemen 2 cavdar ekmeği

Ara bir şeftali

Öğlen/ aksam 5 yk pilav yaninda tavuk sote azcik yogurt

Geceye doğru bir avuctan az şanfistik bir ısırık cevizli sucuk

Spor yok ama
Benden aşağı sabah 500 akşam 500 zıplama
1 litrecik su :KK43:

Şimdi bende ip atlamanın zayıflamaya ne kadar faydalı olduğunu okumuştum bir yazıda ;) hatta yapanlardan biri de yazmış ben her yemekten önce 100 kere ip atladım ve çok güzel kilolar verdim diye ;) tabi yer çekimini göz önünde bulundurarak çistalara spor sütyeni yada sıkı saran bir sütyen kullanmak daha akıllıca ;)
Bende geçen gün bahçede baya zıplamıştım ip onuda okuyunca acaba en azından sabah akşam bende mi atlasam dedim ;)

Bu arada menün gayet güzel canım ;) yanlış anlamadıysam öğlenle akşam bir oldu ;)

Günaydin kizlar,

nasilsiniz?

Valla yasananlari hic sorma, benimhepsi tek tek aklimda. Icim asla ve asla sogmuyor ama yuvamin huzuru icin susuyorum. Oda eskileri acmiyorum demek, kv baktim yine basliyor cirlamaya ben bu sefer ondan daha beter basliyorum, hoooppp susuveriyor. Aman o deli diye susan niye hep ben olim, azicik da o korksun benim deliligimden :KK70:

Sanada günaydın canım ;) iyiyiz şükür seni sormalı ;)

Sorma hani derler ya deli deliyi görünce sopasını saklarmış bizimki de o hesap olmuş :D :D :D heee asla sesimi yükseltmem ama rahatsız olduğum bir şey olunca anında da söylerim kusura bakmasın ;) kimin yanında olursa olsun o düşünmüyorsa bende düşünmek zorunda değilim ;) gerçi bir kere toplumda yaptı cevabını alınca bir daha tövbe etti :D şimdi evladım evladım modunda :D oğlundan yana bile çıkmaz aksine oğluna tembihler aman Banuyu üzme bak beni karşında bulursun, kızcağız seninle her anlamda ilgileniyor diye ;) Tabi eşimin hastalık döneminde 1 gece de olsa refakatçiliğini bırakmadım, sadece duş almaya gitmek için kvye eşimi emanet ettim ve o zaman bile ne çabuk geldin az dinlenseydin dediğinde ben eşimin yanında da dinlenirim aklım kalıyor demiştim ;) Resmende diyor eşinden başkası seninle bu kadar ilgilenemez diye ;)

Sanada günaydın canım :KK66: iyiyiz şükür seni sormalı :KK66:

Sorma hani derler ya deli deliyi görünce sopasını saklarmış bizimki de o hesap olmuş :KK70: :KK70: :KK70: heee asla sesimi yükseltmem ama rahatsız olduğum bir şey olunca anında da söylerim kusura bakmasın :KK66: kimin yanında olursa olsun o düşünmüyorsa bende düşünmek zorunda değilim :KK66: gerçi bir kere toplumda yaptı cevabını alınca bir daha tövbe etti :KK70: şimdi evladım evladım modunda :KK70: oğlundan yana bile çıkmaz aksine oğluna tembihler aman Banuyu üzme bak beni karşında bulursun, kızcağız seninle her anlamda ilgileniyor diye :KK66: Tabi eşimin hastalık döneminde 1 gece de olsa refakatçiliğini bırakmadım, sadece duş almaya gitmek için kvye eşimi emanet ettim ve o zaman bile ne çabuk geldin az dinlenseydin dediğinde ben eşimin yanında da dinlenirim aklım kalıyor demiştim :KK66: Resmende diyor eşinden başkası seninle bu kadar ilgilenemez diye :KK66:

Bende aynen öyle artik nerde olursa olsun o konusmaya cekinmiyorsa bende cevap vermeye cekinmiyorum.

Bu arada esimin ailesinden tek bir kisi bile bas sagligi dilemedi teyzemin vefati icin! Bunuda yüzüne vurucam. Terbiyesizler. Su anda tatilde ben demiyorum ki ciksin yanima gelsin ailemi arasin, ama en azindan whatsapptdan insan bi yazar dimi. Saygisizlar

Selam arkadaşlar ben dün o kadar yorgundum ki akşam sızıp kalmışım halbuki menü paylaşacaktım ev iş spor derken ben çok yoruluyorum arkadaşlar önceden saat bire ikiye kadar duruyordum şimdi 11 olmadan sızıyorum birde dün detaylı kilo ölçümü yapıldı 500 gr yağdan gitmiş o kadar spor yap diyet yap bu kadarcık kilo kaybı olur mu ya moralim bozuldu
Ama yılmadım daha az ve dikkatli yiyerek devam edicem inşallah bayrama kadar 7 kg gidecek

Back
X