- 18 Temmuz 2016
- 4.750
- 13.198
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kabuk tarçını yeşil çayada ekleyebilirsin canım şeker ihtiyacını azaltıyo ben öyle yapıyorumBugün sabah evde canim kahve istemedi nedense. Su anda ayakta uyuyacak gibiyim. Biseyler eksik farkindayimgidim ben hemen kahvemi yapim
sabahlari evde tarcinda koymaya calisiyorum icine, kilo vermeye yardimci oluyormus diye duydum.
Kaptanım valla aslında dondurma yemeyecektim de bizim oğlan istedi o da yemeyince ben yedim zayi olmasın diyeSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugünde erkenden uyanabildimÖnce keyif kahvemi yapayım hemen sonrada kahvaltı faslı
İki gündür eşimin dizi çok ağrı yapıyordu dün gece acile gidelim dedik randevu almak sıkıntı oluyor diye ama menüsküsden dolayı olabileceği için doktor yarın sabah erkenden ortopediye gelin röntgen çekilse bile kırık olmadığı sürece görünmez dedio yüzden bugün işe gitmeyecek birlikte hastaneye gideceğiz 1 saat sonra
Umarım çok fazla bekletmezlerde bakılır ne olduğunaadamcağız ağrısı var diye o ayağına yüklenemiyor bile
Bu arada Cumaya kaldı 1o yüzden kızlar bugün daha bir dikkatli oluyoruz ve takımca yarın çok güzel sonuçlar bildiriyoruz
Çok heycanlıyım yine bakalım cumartesi kaç çıkacağım diyetisyendediyetsiyenden sonra yine eşimle Bahçeye gideceğiz
şu son yağmur felaketinden sonra bakalım bahçe ne alemde
hem de barbekü kapaklarını getirecekmiş adamlar orda olmamız gerekiyor
Harika canım tebrikleray hesapta bende bu hafta kol çalışacaktım sarkma olmasın diye ( diğer yerler toparlanıyor ama kol altı malum yer çekimi kanunu
) Neyse kızın plates lastiği ile çalışırım ( okçuluğa gitti için hocası atış çalışması için istemişti )
Harika bir menü canımama dondurma yiyeceksen gündüz ye bir dahakine
hem eritme şansın olur ( gerçi benim diyetisyen haftada 2 top dondurma kaçamak sayılmaz demişti ama dondurma yediğimde 1 ara öğünü silmemi istedi )
Seninde menün harika YenacığımYarını cidden hepimiz adına iple çekiyorum
![]()
kabuk tarçını yeşil çayada ekleyebilirsin canım şeker ihtiyacını azaltıyo ben öyle yapıyorum
Günaydın kızlar
Bende Banu abla gibi kahveyle basliycam güne![]()
ahh yatılı misafirim var uyuyolar henüz canımı kahve çektirdiniz bendemi yapsam kendime günaydın buarada
Günaydin kizlar,
dünkü menüm
sabah kahve, 2 aktiviyali müsli
öglen kabak lazanye
ara kahve sütlü sekerli
aksam yine kabaz lazanye.
Bi yerlerimden cikacak bugün öglenede aksamada yine aynisi var cünkü hhhaahah
Bugünkü kahvaltima canim sikildi yaaa, tutamadim su pis agzimi. Hani su arasi cikolatali bisküviler varya 3 tane onlardan yedim, yarim bardak sütle. Iki avucda yer fistigi
Vuhuuuhadi inşallah Banucum.
Yarın ikili rakamları görüyorsun dimi .?
Gözümüz kulagimız senle doğada .
Harun Kolçak vefat etmiş Allah rahmet eylesin üzüldüm ..
Kasetçalarla müzik dinlediğimiz gençliğimizin ilk yillarina dair kişilik idi. .
Bugün sabah evde canim kahve istemedi nedense. Su anda ayakta uyuyacak gibiyim. Biseyler eksik farkindayimgidim ben hemen kahvemi yapim
sabahlari evde tarcinda koymaya calisiyorum icine, kilo vermeye yardimci oluyormus diye duydum.
oynakbasi34 bol gelen tayt günün motivesi olsun bol gelen kıyafetler aşkına diyete devam
Kaptanım valla aslında dondurma yemeyecektim de bizim oğlan istedi o da yemeyince ben yedim zayi olmasın diye
Selam arkadaşlar ben yarından iti baren izne ayrılıyorum akşam yola çıkacağız gideceğim yerde tartılamam büyük ihtimalle iki hafta sonra dönerim aranıza burdan paylaşımlara devam edicem inşallah
Bugün sabah evde canim kahve istemedi nedense. Su anda ayakta uyuyacak gibiyim. Biseyler eksik farkindayimgidim ben hemen kahvemi yapim
Selam arkadaşlar ben yarından iti baren izne ayrılıyorum akşam yola çıkacağız gideceğim yerde tartılamam büyük ihtimalle iki hafta sonra dönerim aranıza burdan paylaşımlara devam edicem inşallah
Kaptanım diyete devam tatilde de bozmayı düşünmüyorum ama spor yapamayacağım malesefTekrar merhablar kızlar
Kahvaltıdan sonra eşimle hastaneye gittikAllahtan bir arkadaşımız geceden gündüze geçmiş de bize yardımcı oldu ( gerçi onada çok fazla yük olmayı hiç istemiyordum ama kendi yanımıza geldi sonradan )
Baya kalabalıktı ama arkadaş sayesinde yarım saatte işimizi hallettik
Eşimin röntgeni çekildi bu akşam için de emar randevusu verdilersanırım ya yan bağlar yada menisküs
10 sene evvel bir kere daha olmuştu ameliyat olmadan yırttı ama bu sefer ne derler bilemiyorum
Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın bizleriAminnnnnnnnn
Birazdan öğle yemeğimi yiyip kuaföre gideyimkaşlar mübarek yine ormana döndü
![]()
![]()
Hem belki daha az çıkarım yarın sabah
Ordanda biraz parka uğrayıp dönüşü Akşam yemeğine Anneme gideceğimkaç gündür görüşmüyoruz yüz yüze eşimde hadi oraya gidelim yemekten sonra hastaneye geçeriz birlikte kızlarda eve inerler dedi
Tabi yine kaçamak yapmak yok aksine hemen Anneme telefon açtım akşama menüde ne var diyebizim geleceğimizi duyunca hemen soruyor sen ne yiyebilirsin diye
dedim bana çorba salata ve yoğurt yeterli
zaten listede ya sebze ya çorba demiş bu hafta için
Yarın boool bolll eksiler olacak herkesde inşallah
İkinize de afiyet olsun kızlar sabah aç karnına kahve candır
Sanada kahve iç diyecektim ama sonraki mesajında gördüm içmişsin bile
Yarın büyük gün vuuuuu
Hadi doğa gösterelim kendimizigelsin ikili rakamlar ve bir daha asla 3lü haneleri görmeyiz inşallahhhh....Aminnnnnnnn
Ay sorma bende kötü oldumen sevdiğim Sanatçılardan dı
Rabbim mekanını Cennet etsin...Aminn
Ben direk Babacığını düşündümRabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın....Aminnnnn
Tarcınlı kahveyi hiç denemdim tadı çok değişiyor muay şu yeni şeyleri deneme konusunda çok kasıyorum aslında denesene işte baktın güzel değil dök sadesini yap ama yok ille burun kıvıracağım önce
İlk fırsatta deneyeyim bendene kadar tarçın ekliyorsun canım
Hemde ne motivasyonnnen son aldığım 46 beden pantolon ilk aldığımda zor kapanırken artık çok rahat
inşallah bol geldiğini de görürüm
Bu sabah hastanede bize yardımcı olan arkadaşa çay ısmarlıyayım bari dedim de eşim sağ olsun yanında 3 tostla geldi :) ama ben kesinlikle yemedim tadına dahi bakmadım ( ki hastane tostu da nedense hep bana çok lezzetli gelirdi)
Uslu uslu şekersiz çayımı içip döndümevde de ara öğünümü yaptım
İnşallah çok güzel geçer canım tatilincuma günleri bildirimi ihmal etme bana yeter canım
Tabi birde fazla kaçamak yapıpta sakın kilo alayım demeemeğimize yazık
![]()
Teşekkürlertatlı ihtiyacını gideriyormuş bir de...
Ben klasik ve acı severim kahveyi..
ama yanın da minicik te olsa bihter.fena olmaz..
İyi tatiller.. İyi yolculuklar...
İyi tatillerTeşekkürler
canım zaten çaylara attıgın tarçın gün içinde tatlı isteğini bastırıyo bende şekersiz içiyorum zatenIyi fikirmis bak! Gerci ben bitki veya meyvali caylara atmiyorum hic seker. Siyah cay ve kahve icinde tatlandirici kullaniyorum. Onlarda saglik acisindan cok tavsiye edilir degil ya neyse.
Cok uzun zamandir cayda icmedim bari bugün arada kahve niyetine cay yapim kendime![]()