• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün sabah evde canim kahve istemedi nedense. Su anda ayakta uyuyacak gibiyim. Biseyler eksik farkindayim :KK70: gidim ben hemen kahvemi yapim :KK70: sabahlari evde tarcinda koymaya calisiyorum icine, kilo vermeye yardimci oluyormus diye duydum.
kabuk tarçını yeşil çayada ekleyebilirsin canım şeker ihtiyacını azaltıyo ben öyle yapıyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür bugünde erkenden uyanabildim :KK66: Önce keyif kahvemi yapayım hemen sonrada kahvaltı faslı :KK66:
İki gündür eşimin dizi çok ağrı yapıyordu dün gece acile gidelim dedik randevu almak sıkıntı oluyor diye ama menüsküsden dolayı olabileceği için doktor yarın sabah erkenden ortopediye gelin röntgen çekilse bile kırık olmadığı sürece görünmez dedi :KK66: o yüzden bugün işe gitmeyecek birlikte hastaneye gideceğiz 1 saat sonra :KK66:
Umarım çok fazla bekletmezlerde bakılır ne olduğuna :KK66: adamcağız ağrısı var diye o ayağına yüklenemiyor bile :KK66:

Bu arada Cumaya kaldı 1 :21:o yüzden kızlar bugün daha bir dikkatli oluyoruz ve takımca yarın çok güzel sonuçlar bildiriyoruz :21::21::21::21:
Çok heycanlıyım yine bakalım cumartesi kaç çıkacağım diyetisyende :KK68:diyetsiyenden sonra yine eşimle Bahçeye gideceğiz :KK66: şu son yağmur felaketinden sonra bakalım bahçe ne alemde :KK66: hem de barbekü kapaklarını getirecekmiş adamlar orda olmamız gerekiyor :KK66:

Harika canım tebrikler :KK66: ay hesapta bende bu hafta kol çalışacaktım sarkma olmasın diye ( diğer yerler toparlanıyor ama kol altı malum yer çekimi kanunu :KK70: ) Neyse kızın plates lastiği ile çalışırım ( okçuluğa gitti için hocası atış çalışması için istemişti )

Harika bir menü canım :KK66: ama dondurma yiyeceksen gündüz ye bir dahakine :KK66: hem eritme şansın olur ( gerçi benim diyetisyen haftada 2 top dondurma kaçamak sayılmaz demişti ama dondurma yediğimde 1 ara öğünü silmemi istedi )

Seninde menün harika Yenacığım :KK66: Yarını cidden hepimiz adına iple çekiyorum :21:
Kaptanım valla aslında dondurma yemeyecektim de bizim oğlan istedi o da yemeyince ben yedim zayi olmasın diye

kabuk tarçını yeşil çayada ekleyebilirsin canım şeker ihtiyacını azaltıyo ben öyle yapıyorum

Iyi fikirmis bak! Gerci ben bitki veya meyvali caylara atmiyorum hic seker. Siyah cay ve kahve icinde tatlandirici kullaniyorum. Onlarda saglik acisindan cok tavsiye edilir degil ya neyse.

Cok uzun zamandir cayda icmedim bari bugün arada kahve niyetine cay yapim kendime :D

Tekrar merhablar kızlar ;)

Kahvaltıdan sonra eşimle hastaneye gittik ;) Allahtan bir arkadaşımız geceden gündüze geçmiş de bize yardımcı oldu ( gerçi onada çok fazla yük olmayı hiç istemiyordum ama kendi yanımıza geldi sonradan )
Baya kalabalıktı ama arkadaş sayesinde yarım saatte işimizi hallettik ;)

Eşimin röntgeni çekildi bu akşam için de emar randevusu verdiler ;) sanırım ya yan bağlar yada menisküs :( 10 sene evvel bir kere daha olmuştu ameliyat olmadan yırttı ama bu sefer ne derler bilemiyorum :(
Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın bizleri ;) Aminnnnnnnnn

Birazdan öğle yemeğimi yiyip kuaföre gideyim ;) kaşlar mübarek yine ormana döndü :D :D :D
Hem belki daha az çıkarım yarın sabah :D
Ordanda biraz parka uğrayıp dönüşü Akşam yemeğine Anneme gideceğim ;) kaç gündür görüşmüyoruz yüz yüze eşimde hadi oraya gidelim yemekten sonra hastaneye geçeriz birlikte kızlarda eve inerler dedi ;)
Tabi yine kaçamak yapmak yok aksine hemen Anneme telefon açtım akşama menüde ne var diye :D bizim geleceğimizi duyunca hemen soruyor sen ne yiyebilirsin diye ;) dedim bana çorba salata ve yoğurt yeterli ;) zaten listede ya sebze ya çorba demiş bu hafta için ;)

Yarın boool bolll eksiler olacak herkesde inşallah ;)

Günaydın kızlar
Bende Banu abla gibi kahveyle basliycam güne :KK66:

ahh yatılı misafirim var uyuyolar henüz canımı kahve çektirdiniz bendemi yapsam kendime günaydın buarada

İkinize de afiyet olsun kızlar sabah aç karnına kahve candır ;)

Günaydin kizlar,

dünkü menüm

sabah kahve, 2 aktiviyali müsli

öglen kabak lazanye

ara kahve sütlü sekerli

aksam yine kabaz lazanye.

Bi yerlerimden cikacak bugün öglenede aksamada yine aynisi var cünkü hhhaahah

Bugünkü kahvaltima canim sikildi yaaa, tutamadim su pis agzimi. Hani su arasi cikolatali bisküviler varya 3 tane onlardan yedim, yarim bardak sütle. Iki avucda yer fistigi

Sanada kahve iç diyecektim ama sonraki mesajında gördüm içmişsin bile :D

Vuhuuu :KK8: hadi inşallah Banucum. :dua:
Yarın ikili rakamları görüyorsun dimi .?

Gözümüz kulagimız senle doğada .

Yarın büyük gün vuuuuu :D
Hadi doğa gösterelim kendimizi :KK71: gelsin ikili rakamlar ve bir daha asla 3lü haneleri görmeyiz inşallahhhh....Aminnnnnnnn

Harun Kolçak vefat etmiş Allah rahmet eylesin üzüldüm ..
Kasetçalarla müzik dinlediğimiz gençliğimizin ilk yillarina dair kişilik idi. .

Ay sorma bende kötü oldum :( en sevdiğim Sanatçılardan dı :( Rabbim mekanını Cennet etsin...Aminn
Ben direk Babacığını düşündüm :( Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın....Aminnnnn

Bugün sabah evde canim kahve istemedi nedense. Su anda ayakta uyuyacak gibiyim. Biseyler eksik farkindayim :KK70: gidim ben hemen kahvemi yapim :KK70: sabahlari evde tarcinda koymaya calisiyorum icine, kilo vermeye yardimci oluyormus diye duydum.

Tarcınlı kahveyi hiç denemdim tadı çok değişiyor mu ;) ay şu yeni şeyleri deneme konusunda çok kasıyorum aslında denesene işte baktın güzel değil dök sadesini yap ama yok ille burun kıvıracağım önce :D
İlk fırsatta deneyeyim bende ;) ne kadar tarçın ekliyorsun canım

oynakbasi34 oynakbasi34 bol gelen tayt günün motivesi olsun bol gelen kıyafetler aşkına diyete devam

Hemde ne motivasyonnn :KK71::KK71::KK71::KK71: en son aldığım 46 beden pantolon ilk aldığımda zor kapanırken artık çok rahat ;) inşallah bol geldiğini de görürüm ;)

Kaptanım valla aslında dondurma yemeyecektim de bizim oğlan istedi o da yemeyince ben yedim zayi olmasın diye

Bu sabah hastanede bize yardımcı olan arkadaşa çay ısmarlıyayım bari dedim de eşim sağ olsun yanında 3 tostla geldi :) ama ben kesinlikle yemedim tadına dahi bakmadım ( ki hastane tostu da nedense hep bana çok lezzetli gelirdi :D )
Uslu uslu şekersiz çayımı içip döndüm ;) evde de ara öğünümü yaptım ;)

Selam arkadaşlar ben yarından iti baren izne ayrılıyorum akşam yola çıkacağız gideceğim yerde tartılamam büyük ihtimalle iki hafta sonra dönerim aranıza burdan paylaşımlara devam edicem inşallah

İnşallah çok güzel geçer canım tatilin ;) cuma günleri bildirimi ihmal etme bana yeter canım ;)
Tabi birde fazla kaçamak yapıpta sakın kilo alayım deme ;) emeğimize yazık ;)

tatlı ihtiyacını gideriyormuş bir de...

Ben klasik ve acı severim kahveyi..

ama yanın da minicik te olsa bihter.:KK53: fena olmaz..

Selam arkadaşlar ben yarından iti baren izne ayrılıyorum akşam yola çıkacağız gideceğim yerde tartılamam büyük ihtimalle iki hafta sonra dönerim aranıza burdan paylaşımlara devam edicem inşallah

İyi tatiller.. İyi yolculuklar...

Bugün yediklerim
Sabah Sucuklu yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek

Ara iki eti form bisküvi

Öğlen üç kaşık taze fasulye dört kaşık bulgur pilavı bol salata

Ara eti form bisküvi (evde meyve yoktu)
Peynir zeytin

19:00gibi fırın poşetinde kanat patates kendi yagiyla boll salata

Son olarak bir dilim kavun yerim

Sporu yemekten sonra yapınca yazarım

Tekrar merhablar kızlar :KK66:

Kahvaltıdan sonra eşimle hastaneye gittik :KK66: Allahtan bir arkadaşımız geceden gündüze geçmiş de bize yardımcı oldu ( gerçi onada çok fazla yük olmayı hiç istemiyordum ama kendi yanımıza geldi sonradan )
Baya kalabalıktı ama arkadaş sayesinde yarım saatte işimizi hallettik :KK66:

Eşimin röntgeni çekildi bu akşam için de emar randevusu verdiler :KK66: sanırım ya yan bağlar yada menisküs :KK43: 10 sene evvel bir kere daha olmuştu ameliyat olmadan yırttı ama bu sefer ne derler bilemiyorum :KK43:
Rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın bizleri :KK66: Aminnnnnnnnn

Birazdan öğle yemeğimi yiyip kuaföre gideyim :KK66: kaşlar mübarek yine ormana döndü :KK70: :KK70: :KK70:
Hem belki daha az çıkarım yarın sabah :KK70:
Ordanda biraz parka uğrayıp dönüşü Akşam yemeğine Anneme gideceğim :KK66: kaç gündür görüşmüyoruz yüz yüze eşimde hadi oraya gidelim yemekten sonra hastaneye geçeriz birlikte kızlarda eve inerler dedi :KK66:
Tabi yine kaçamak yapmak yok aksine hemen Anneme telefon açtım akşama menüde ne var diye :KK70: bizim geleceğimizi duyunca hemen soruyor sen ne yiyebilirsin diye :KK66: dedim bana çorba salata ve yoğurt yeterli :KK66: zaten listede ya sebze ya çorba demiş bu hafta için :KK66:

Yarın boool bolll eksiler olacak herkesde inşallah :KK66:

İkinize de afiyet olsun kızlar sabah aç karnına kahve candır :KK66:

Sanada kahve iç diyecektim ama sonraki mesajında gördüm içmişsin bile :KK70:

Yarın büyük gün vuuuuu :KK70:
Hadi doğa gösterelim kendimizi :KK71: gelsin ikili rakamlar ve bir daha asla 3lü haneleri görmeyiz inşallahhhh....Aminnnnnnnn

Ay sorma bende kötü oldum :KK43: en sevdiğim Sanatçılardan dı :KK43: Rabbim mekanını Cennet etsin...Aminn
Ben direk Babacığını düşündüm :KK43: Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın....Aminnnnn

Tarcınlı kahveyi hiç denemdim tadı çok değişiyor mu :KK66: ay şu yeni şeyleri deneme konusunda çok kasıyorum aslında denesene işte baktın güzel değil dök sadesini yap ama yok ille burun kıvıracağım önce :KK70:
İlk fırsatta deneyeyim bende :KK66: ne kadar tarçın ekliyorsun canım

Hemde ne motivasyonnn :KK71::KK71::KK71::KK71: en son aldığım 46 beden pantolon ilk aldığımda zor kapanırken artık çok rahat :KK66: inşallah bol geldiğini de görürüm :KK66:

Bu sabah hastanede bize yardımcı olan arkadaşa çay ısmarlıyayım bari dedim de eşim sağ olsun yanında 3 tostla geldi :) ama ben kesinlikle yemedim tadına dahi bakmadım ( ki hastane tostu da nedense hep bana çok lezzetli gelirdi :KK70: )
Uslu uslu şekersiz çayımı içip döndüm :KK66: evde de ara öğünümü yaptım :KK66:

İnşallah çok güzel geçer canım tatilin :KK66: cuma günleri bildirimi ihmal etme bana yeter canım :KK66:
Tabi birde fazla kaçamak yapıpta sakın kilo alayım deme :KK66: emeğimize yazık :KK66:
Kaptanım diyete devam tatilde de bozmayı düşünmüyorum ama spor yapamayacağım malesef

oynakbasi34 oynakbasi34 geçmiş olsun eşine .... kıyafetlerin bollaşması çok güzel daha dur :KK49:
Yarına ne olacak bakalım ikimiz üç haneliyiz kurtulalım daa benimki öbür haftaya kalıcak galiba yarına görücez :işsiz:

Iyi fikirmis bak! Gerci ben bitki veya meyvali caylara atmiyorum hic seker. Siyah cay ve kahve icinde tatlandirici kullaniyorum. Onlarda saglik acisindan cok tavsiye edilir degil ya neyse.

Cok uzun zamandir cayda icmedim bari bugün arada kahve niyetine cay yapim kendime :KK70:
canım zaten çaylara attıgın tarçın gün içinde tatlı isteğini bastırıyo bende şekersiz içiyorum zaten
oynakbasi34 oynakbasi34 geçmiş olsun canım allah şifasını versin
Z Zehra_eymen iyi tatiller canım

Bu günkü yediklerim
08
2 kayısı
09
1 yumurta
Peynir
Labne
1.5 dilim tahıllı ekmek
12.30
2 dilim tahıllı ekmek ten tost
15
1 kase yoğurt
3 kayısı
19
1 yumurta
Salata
Ayran
1.5 dilim tahıllı ekmek

Son düzenleme:
Bugün yediklerim..

Sabah,
Yumurtali peynirli Semizotu salatası

Ara,
Hurma
Kahve

Öğle,
Mantar sote
Yoğurt

Ara,
Karpuz
Peynir

Aksam
Mantar sote
Yoğurt
1 kaşık mercimek çorba

Ara,
Kayısı ve üzüm düşünüyorum.

Şu an kahve içiyorum. takribi 10 dk. Sonra yürüyüşe gideceğim çıkın çıkın gelin. Birlikte yürüyek. :)

Back
X