- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oynakbasi34 canım geçmiş olsun eşine. umarım yine ameliyatsız tedavi edilir...
Sağ olun kızlaroynakbasi34 geçmiş olsun Banu abla
Bugün yediklerim
Sabah Sucuklu yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek
Ara iki eti form bisküvi
Öğlen üç kaşık taze fasulye dört kaşık bulgur pilavı bol salata
Ara eti form bisküvi (evde meyve yoktu)
Peynir zeytin
19:00gibi fırın poşetinde kanat patates kendi yagiyla boll salata
Son olarak bir dilim kavun yerim
Sporu yemekten sonra yapınca yazarım
Kızlar ben aciktikca ceviz kadar peynir yiyorum sorun olurmu kilo vermemde
Kaptanım diyete devam tatilde de bozmayı düşünmüyorum ama spor yapamayacağım malesef
oynakbasi34 geçmiş olsun eşine .... kıyafetlerin bollaşması çok güzel daha dur
Yarına ne olacak bakalım ikimiz üç haneliyiz kurtulalım daa benimki öbür haftaya kalıcak galiba yarına görücez![]()
oynakbasi34 esine gecmis olsun bir an önce düzelir umarim
Bu günkü yediklerim
08
2 kayısı
09
1 yumurta
Peynir
Labne
1.5 dilim tahıllı ekmek
12.30
2 dilim tahıllı ekmek ten tost
15
1 kase yoğurt
3 kayısı
19
1 yumurta
Salata
Ayran
1.5 dilim tahıllı ekmek
Bugün yediklerim..
Sabah,
Yumurtali peynirli Semizotu salatası
Ara,
Hurma
Kahve
Öğle,
Mantar sote
Yoğurt
Ara,
Karpuz
Peynir
Aksam
Mantar sote
Yoğurt
1 kaşık mercimek çorba
Ara,
Kayısı ve üzüm düşünüyorum.
Şu an kahve içiyorum. takribi 10 dk. Sonra yürüyüşe gideceğim çıkın çıkın gelin. Birlikte yürüyek. :)
Maşallah iyi gidiyorsun senSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür bir yarım saat evvel eve girebildik
Öğlen yemeğinden sonra gidip kaşları aldırdıktan sonra kızımla parka çıktık hatta Annemde geldi
Baya oturup sohbet ettik ordan da pazara bir bakalım sebze falan alalım dedikFiyatlar bizim mahalledeki manavla aynı olunca aman taşımaya deymez diyip bir şey almadım
Bize yakın olan halde de Babamın istediği birşeyi bulacağım diye orda da baya dolandım sonra tabiki yürüyerek eve döndümdaha doğrusu Annemin evine geçtiğimizde saat 17:45di
daha dinlenemeden eşim üzerine geldi
Akşam yemeğimi de Annemlerde listeye uygun yedikten sonra kızlar eve indiler bizde hastanenin yolunu tuttuk
Şükür çok çok fazla uzun beklemedik ve Emarı da çektirip bir iki eksik için Yapı markete uğradıktan sonra eve geldik
Evdekiler dondurmaları götürürken bende kendime güzel bir yeşil çay yaptım ve bol suyla devam ediyorum
Sağ olun kızlarBakalım MR raporu ayın 30unda çıkıyormuş artık aynı gün gideriz hastaneye hem 10 günlük kontrol süresi bitmemiş olur hemde MRın hemen CDsini de isterim ki dursun oda
Gerçi doktorun bilgisayarından görünür o emar ama raporunu da al gel dedi doktorHayırlısı bakalım
Harika bir menü olmuş canım tebrik ederim ;=)
Canım bence Peynirden bir şey olmaz sonuçta proteinama için rahat etmiyorsa salatalık ye onun yerine hem yüzde 99u su asla zararı olmaz
Önemli değil canım zaten gezerken de baya hareket etmiş olursunsen kilo almadan dön ki geldiğinde sporuna da devam edersin yine kaldığın yerden
Canım inşallah sende görürsün 2li rakamlarıondan sonra inanıyorum çok daha kolay olacak bizim için kilo verme süreci
Bu gece bir arkadaşımla telefonla konuştuk benim Faceden son halimi görünce gözlerine inanamamış![]()
![]()
İnanılmaz fark var canım harikasın aynen devam dedi ( oda aynı diyetisyene gidiyor ama farklı günde ve benden evvel başladı 11 kgda takıldı tabi hep diyor valla sendeki azim keşke bende olsa diyebu hafta 3 gün sıkı tutmuş sonra dayanamayıp kaçamak yapmış
dedim senin kilon zaten benden az vücutta yağ az olursa yakması da zorlaşır
Sağ olasın canıminşallah bakalım haftaya bir sonucu öğrenelim de ona göre ne gerekiyorsa yaptırırız nasılsa
Canım harika bir menü olmuş ama akşam keşke sırf 1 yumurta yerin biraz daha doyurucu bir şey tercih etseydinkız bir yumurta adamı tıkamaz ki
Ohhh afieyt olsun canımben yeşil çay içiyorum ama bir yarım saat sonra 1 türk kahvesi içsem mi acaba diye düşünyorum
Sağ olasın Ayşemvalla rapor çıkana kadar o bacakla mecbur işe de gidecek ( gerçi bu ara patron tatildeymiş ama olsada idare ediyor sağ olsun
) Allahtan eskisi kadar çok yürüyerek yapılacak işi yok şirkette de ayağımı uzatır yaparım oturduğum yerde işimi diyor
![]()
İyi geceler bol eksilerKızlar felaket yorulmuşum ben ufaktan yatıyorumsizde geç saate kalmayın
malum fazla geç yatmakta ödem yapıyor
Yarın sabah inşallah hepimiz bomba gibi bildirimler yaparız
Allaha emanet olun
Hayırlı geceler![]()
Kızlar felaket yorulmuşum ben ufaktan yatıyorumsizde geç saate kalmayın
malum fazla geç yatmakta ödem yapıyor
Yarın sabah inşallah hepimiz bomba gibi bildirimler yaparız
Allaha emanet olun
Hayırlı geceler![]()
Maşallah iyi gidiyorsun sen
Yumurta 2 tane haşlamaya koydum biri dağılmıştı evdekilere de kızartma yapmıştım yemek istemedim acıkmadım ama halahayrettt:)
Valla canım şekerli şeyler tuketmissin çoğunlukla kizz Aygül ne oldu sana verdiklerini de geri alırsın benim gibi bak dikkat et canım yanlış anlama beniMerheba kizlar bigunki menüm sabah 3 cavdar ekmeği 2 yumurtayla omlet
Ara bir adet şekerpare bir avuc fıstık
Oglen /aksam 4 yk manti yaninda firinda kiymali patates
Ara bir cezerye
Sabah 500 belden aşağı ziplama
Oglen 2 saat tempolu yuruyus
Aksama dogru evi kose bucak temizle
Sonuc ben pert
2 litre su
Merheba kizlar bigunki menüm sabah 3 cavdar ekmeği 2 yumurtayla omlet
Ara bir adet şekerpare bir avuc fıstık
Oglen /aksam 4 yk manti yaninda firinda kiymali patates
Ara bir cezerye
Sabah 500 belden aşağı ziplama
Oglen 2 saat tempolu yuruyus
Aksama dogru evi kose bucak temizle
Sonuc ben pert
2 litre su
Iyi uykular kızlar yarım saat yürüyüşumude yaptım
Yarın güzel bir eksi bekliyorum belki bi iki haftaya listeye bile girebilirim inş
Valla canım şekerli şeyler tuketmissin çoğunlukla kizz Aygül ne oldu sana verdiklerini de geri alırsın benim gibi bak dikkat et canım yanlış anlama beni![]()
O bende de varVallahi hırs falan kalmadi bende belkide görüntüm cok goze batmadigi icin hirsimi kaybettim artik beynime hukmedemiyom kışın ne guzel kendime nefsime hakim olabiliyidim ama şimdi ne yapsamda olmuyo![]()