• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Hele şükür bir yarım saat evvel eve girebildik ;)
Öğlen yemeğinden sonra gidip kaşları aldırdıktan sonra kızımla parka çıktık hatta Annemde geldi ;)
Baya oturup sohbet ettik ordan da pazara bir bakalım sebze falan alalım dedik ;) Fiyatlar bizim mahalledeki manavla aynı olunca aman taşımaya deymez diyip bir şey almadım :KK48:
Bize yakın olan halde de Babamın istediği birşeyi bulacağım diye orda da baya dolandım sonra tabiki yürüyerek eve döndüm ;) daha doğrusu Annemin evine geçtiğimizde saat 17:45di ;) daha dinlenemeden eşim üzerine geldi ;)
Akşam yemeğimi de Annemlerde listeye uygun yedikten sonra kızlar eve indiler bizde hastanenin yolunu tuttuk ;)

Şükür çok çok fazla uzun beklemedik ve Emarı da çektirip bir iki eksik için Yapı markete uğradıktan sonra eve geldik ;)
Evdekiler dondurmaları götürürken bende kendime güzel bir yeşil çay yaptım ve bol suyla devam ediyorum ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 canım geçmiş olsun eşine. umarım yine ameliyatsız tedavi edilir...

oynakbasi34 oynakbasi34 geçmiş olsun Banu abla
Sağ olun kızlar ;) Bakalım MR raporu ayın 30unda çıkıyormuş artık aynı gün gideriz hastaneye hem 10 günlük kontrol süresi bitmemiş olur hemde MRın hemen CDsini de isterim ki dursun oda ;)
Gerçi doktorun bilgisayarından görünür o emar ama raporunu da al gel dedi doktor ;) Hayırlısı bakalım ;)

Bugün yediklerim
Sabah Sucuklu yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek

Ara iki eti form bisküvi

Öğlen üç kaşık taze fasulye dört kaşık bulgur pilavı bol salata

Ara eti form bisküvi (evde meyve yoktu)
Peynir zeytin

19:00gibi fırın poşetinde kanat patates kendi yagiyla boll salata

Son olarak bir dilim kavun yerim

Sporu yemekten sonra yapınca yazarım

Harika bir menü olmuş canım tebrik ederim ;=)

Kızlar ben aciktikca ceviz kadar peynir yiyorum sorun olurmu kilo vermemde

Canım bence Peynirden bir şey olmaz sonuçta protein ;) ama için rahat etmiyorsa salatalık ye onun yerine hem yüzde 99u su asla zararı olmaz ;)

Kaptanım diyete devam tatilde de bozmayı düşünmüyorum ama spor yapamayacağım malesef

Önemli değil canım zaten gezerken de baya hareket etmiş olursun ;) sen kilo almadan dön ki geldiğinde sporuna da devam edersin yine kaldığın yerden ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 geçmiş olsun eşine .... kıyafetlerin bollaşması çok güzel daha dur :KK49:
Yarına ne olacak bakalım ikimiz üç haneliyiz kurtulalım daa benimki öbür haftaya kalıcak galiba yarına görücez :işsiz:

Canım inşallah sende görürsün 2li rakamları :KK60: ondan sonra inanıyorum çok daha kolay olacak bizim için kilo verme süreci ;)
Bu gece bir arkadaşımla telefonla konuştuk benim Faceden son halimi görünce gözlerine inanamamış :D :D :D
İnanılmaz fark var canım harikasın aynen devam dedi ( oda aynı diyetisyene gidiyor ama farklı günde ve benden evvel başladı 11 kgda takıldı tabi hep diyor valla sendeki azim keşke bende olsa diye :KK48: bu hafta 3 gün sıkı tutmuş sonra dayanamayıp kaçamak yapmış ;) dedim senin kilon zaten benden az vücutta yağ az olursa yakması da zorlaşır ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 esine gecmis olsun bir an önce düzelir umarim

Sağ olasın canım ;) inşallah bakalım haftaya bir sonucu öğrenelim de ona göre ne gerekiyorsa yaptırırız nasılsa ;)

Bu günkü yediklerim
08
2 kayısı
09
1 yumurta
Peynir
Labne
1.5 dilim tahıllı ekmek
12.30
2 dilim tahıllı ekmek ten tost
15
1 kase yoğurt
3 kayısı
19
1 yumurta
Salata
Ayran
1.5 dilim tahıllı ekmek

Canım harika bir menü olmuş ama akşam keşke sırf 1 yumurta yerin biraz daha doyurucu bir şey tercih etseydin ;) kız bir yumurta adamı tıkamaz ki ;)

Bugün yediklerim..

Sabah,
Yumurtali peynirli Semizotu salatası

Ara,
Hurma
Kahve

Öğle,
Mantar sote
Yoğurt

Ara,
Karpuz
Peynir

Aksam
Mantar sote
Yoğurt
1 kaşık mercimek çorba

Ara,
Kayısı ve üzüm düşünüyorum.

Şu an kahve içiyorum. takribi 10 dk. Sonra yürüyüşe gideceğim çıkın çıkın gelin. Birlikte yürüyek. :)

Ohhh afieyt olsun canım ;) ben yeşil çay içiyorum ama bir yarım saat sonra 1 türk kahvesi içsem mi acaba diye düşünyorum :D

oynakbasi34 oynakbasi34 banum eşine geçmiş olsun canım inşa ameliyatsız kurtulur:KK60:

Sağ olasın Ayşem ;) valla rapor çıkana kadar o bacakla mecbur işe de gidecek ( gerçi bu ara patron tatildeymiş ama olsada idare ediyor sağ olsun ;) ) Allahtan eskisi kadar çok yürüyerek yapılacak işi yok şirkette de ayağımı uzatır yaparım oturduğum yerde işimi diyor ;)

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Hele şükür bir yarım saat evvel eve girebildik :KK66:
Öğlen yemeğinden sonra gidip kaşları aldırdıktan sonra kızımla parka çıktık hatta Annemde geldi :KK66:
Baya oturup sohbet ettik ordan da pazara bir bakalım sebze falan alalım dedik :KK66: Fiyatlar bizim mahalledeki manavla aynı olunca aman taşımaya deymez diyip bir şey almadım :KK48:
Bize yakın olan halde de Babamın istediği birşeyi bulacağım diye orda da baya dolandım sonra tabiki yürüyerek eve döndüm :KK66: daha doğrusu Annemin evine geçtiğimizde saat 17:45di :KK66: daha dinlenemeden eşim üzerine geldi :KK66:
Akşam yemeğimi de Annemlerde listeye uygun yedikten sonra kızlar eve indiler bizde hastanenin yolunu tuttuk :KK66:

Şükür çok çok fazla uzun beklemedik ve Emarı da çektirip bir iki eksik için Yapı markete uğradıktan sonra eve geldik :KK66:
Evdekiler dondurmaları götürürken bende kendime güzel bir yeşil çay yaptım ve bol suyla devam ediyorum :KK66:

Sağ olun kızlar :KK66: Bakalım MR raporu ayın 30unda çıkıyormuş artık aynı gün gideriz hastaneye hem 10 günlük kontrol süresi bitmemiş olur hemde MRın hemen CDsini de isterim ki dursun oda :KK66:
Gerçi doktorun bilgisayarından görünür o emar ama raporunu da al gel dedi doktor :KK66: Hayırlısı bakalım :KK66:

Harika bir menü olmuş canım tebrik ederim ;=)

Canım bence Peynirden bir şey olmaz sonuçta protein :KK66: ama için rahat etmiyorsa salatalık ye onun yerine hem yüzde 99u su asla zararı olmaz :KK66:

Önemli değil canım zaten gezerken de baya hareket etmiş olursun :KK66: sen kilo almadan dön ki geldiğinde sporuna da devam edersin yine kaldığın yerden :KK66:

Canım inşallah sende görürsün 2li rakamları :KK60: ondan sonra inanıyorum çok daha kolay olacak bizim için kilo verme süreci :KK66:
Bu gece bir arkadaşımla telefonla konuştuk benim Faceden son halimi görünce gözlerine inanamamış :KK70: :KK70: :KK70:
İnanılmaz fark var canım harikasın aynen devam dedi ( oda aynı diyetisyene gidiyor ama farklı günde ve benden evvel başladı 11 kgda takıldı tabi hep diyor valla sendeki azim keşke bende olsa diye :KK48: bu hafta 3 gün sıkı tutmuş sonra dayanamayıp kaçamak yapmış :KK66: dedim senin kilon zaten benden az vücutta yağ az olursa yakması da zorlaşır :KK66:

Sağ olasın canım :KK66: inşallah bakalım haftaya bir sonucu öğrenelim de ona göre ne gerekiyorsa yaptırırız nasılsa :KK66:

Canım harika bir menü olmuş ama akşam keşke sırf 1 yumurta yerin biraz daha doyurucu bir şey tercih etseydin :KK66: kız bir yumurta adamı tıkamaz ki :KK66:

Ohhh afieyt olsun canım :KK66: ben yeşil çay içiyorum ama bir yarım saat sonra 1 türk kahvesi içsem mi acaba diye düşünyorum :KK70:

Sağ olasın Ayşem :KK66: valla rapor çıkana kadar o bacakla mecbur işe de gidecek ( gerçi bu ara patron tatildeymiş ama olsada idare ediyor sağ olsun :KK66: ) Allahtan eskisi kadar çok yürüyerek yapılacak işi yok şirkette de ayağımı uzatır yaparım oturduğum yerde işimi diyor :KK66:
Maşallah iyi gidiyorsun sen :KK51:
Yumurta 2 tane haşlamaya koydum biri dağılmıştı evdekilere de kızartma yapmıştım yemek istemedim acıkmadım ama hala:confused:hayrettt:)

Merheba kizlar bigunki menüm sabah 3 cavdar ekmeği 2 yumurtayla omlet

Ara bir adet şekerpare bir avuc fıstık

Oglen /aksam 4 yk manti yaninda firinda kiymali patates

Ara bir cezerye

Sabah 500 belden aşağı ziplama
Oglen 2 saat tempolu yuruyus
Aksama dogru evi kose bucak temizle
Sonuc ben pert :ruh:
2 litre su

Ara bir cezerye

2 litre su
Valla canım şekerli şeyler tuketmissin çoğunlukla kizz Aygül ne oldu sana verdiklerini de geri alırsın benim gibi bak dikkat et canım yanlış anlama beni ;)

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:

Rabbim gönlümüzdekileri şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah ......Aminnnnnn

Dün erkenden uykum gelince doğal olarak erkenden de uyandım :KK48: Tekrar yatsam mı bir yarım saat diye düşündüm ama bu seferde iyice aptal gibi olurum diye vazgeçtim ( sonuçta her zamankinden alt tarafı 15 dakika önce uyandım ;) )

Bugün evden çıkmayı düşünmüyorum :KK48: ama akşam yemeğinden sonra büyük görümcem müsaitse ona çaya gidelim diyoruz bayadır gitmedik ;) hem KVyi de görmüş oluruz :KK66:

Ara bir cezerye

2 litre su

Biraz karbonhidratı fazla olmuş bence ama maşallah harika hareket etmişsin o yüzden erimiştir çoğu ;)
Suyu biraz daha artırabilirsen bence çok daha güzel sonuçlar alırsın ;)

Iyi uykular kızlar yarım saat yürüyüşumude yaptım

Yarın güzel bir eksi bekliyorum belki bi iki haftaya listeye bile girebilirim inş

Ohhh geç saatte de olsa sporda yapılmış ;) bence güzel eksiler göreceksin ;)

*** 8. Takım 527. Etap ***

Oynakbasi34 ( 100,8/ / / % )
Yena ( 87,3 / / / % )
saimeberen ( 57,5 / / / % )

Zehra_eymen ( 85,5 / / / % )
newsletter ( 89,3 / / / % )

ISILDURU ( 82,5 / / / % )
doga3 ( 101,2 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

*** 8. Takım 527. Etap ***

Oynakbasi34 ( 100,8/ 99,9 / 0,9 / 0,89 % )
Yena ( 87,3 / / / % )
saimeberen ( 57,5 / / / % )
Zehra_eymen ( 85,5 / / / % )
newsletter ( 89,3 / / / % )
ISILDURU ( 82,5 / / / % )
doga3 ( 101,2 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

EVETTTTTTTTTTT sonunda bende 2li rakamlara düştümmmmmm 99,9um

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Aslında itiraf edeyim dün görüştüm hatta 100 gr aşağısınıda gördüm de sizlere sürpriz yapayım istedim :KK66: Dün koşturmacalara rağmen diyetim dışında sadece 1/2 haşlanmış patates yedim :KK66: şimdi kendi kendime acaba o mu sebep oldu 100 gr da olsa fazla görmeme diye düşündüm sonrada aaaa 100 gr ın lafı mı olur bundan sonra daha dikkatli olurum olur biter dedim :KK66:
Allahın izniyle haftaya da şu 3lü rakamlardan bir adım daha ileri gidip görme olasılığımı iyice yok edeceğim :KK66:

Şimdi bu müjdenin üzerine kendime güzel bir türk kahvesi yapıp bol suyumu içerim :KK66:

Vallahi hırs falan kalmadi bende belkide görüntüm cok goze batmadigi icin hirsimi kaybettim artik beynime hukmedemiyom kışın ne guzel kendime nefsime hakim olabiliyidim ama şimdi ne yapsamda olmuyo:(
Valla canım şekerli şeyler tuketmissin çoğunlukla kizz Aygül ne oldu sana verdiklerini de geri alırsın benim gibi bak dikkat et canım yanlış anlama beni :KK66:

Back
X