Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar,
Bugünkü menümü yazayım:
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
08:30 'da 2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri, 7 adet zeytin, 1 çay bardağı fındık, domates, biber yedim.
Öğlen bir sade Türk kahvesi içtim.
Akşam 17:30'da 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak sulu köfte, salata ve yoğurt yedim.

oynakbasi34 oynakbasi34 ; senin yöntem epey güzelmiş valla. Ama benim kızda işe yarasa bile ben o kadar süre uykusuzluğa dayanamam sanırım. Umudum tam gün kreş.

İnşallah canım ;) zaten gündüz çok yorulacağı için emin ol erken uyuyacaktır ;)

İyi akşamlar,
Bugünkü menümü yazayım:
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
08:30 'da 2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri, 7 adet zeytin, 1 çay bardağı fındık, domates, biber yedim.
Öğlen bir sade Türk kahvesi içtim.
Akşam 17:30'da 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak sulu köfte, salata ve yoğurt yedim.

Afiyet olsun canım ;) menün gayet güzel tebrikler ;) erkenden de yemişsin yemeğini eminim bol eksi olarak dönüş olacak sana ;)

Bende hazır aklımdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 06:30da 700 ml su ve 1 adet duble Türk kahvesi

Kahvaltı 08:15de
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
1/2 kırmızı biber

ara; 09:00da
1 fincan yaseminli yeşil çay

Öğlen; 12:30da
1 kase mercimek çorbası
1 kase kabaklı cacık
1 tabak çoban salata

ara; 15:00de
1 büyük fincan nescafe şekersiz

ara; 17:15de
2 adet mor erik

Akşam; 18:15de
4 yk kurban kavurması

ara 20:00de
1 fincan şekersiz Nescafe

Şu ana kadar 2.25 ml su içtim ama yatana kadar o 3 litreyi geçer yine ;)

Yürüyüşümde 1 saatte yakındı hatta az fazlaydı da adım sayarı malum açmayı unuttum ;)

İnşallah canım :KK66: zaten gündüz çok yorulacağı için emin ol erken uyuyacaktır :KK66:

Afiyet olsun canım :KK66: menün gayet güzel tebrikler :KK66: erkenden de yemişsin yemeğini eminim bol eksi olarak dönüş olacak sana :KK66:
İnşallah canım. Bir de sporu halledebilirsem şahane olacak. Önümüzdeki hafta yarım saat erken kalkıp biraz karın ve bacak çalıştırmak niyetindeyim.

Merhaba kızlar

Bugün yediklerm

Sabah tost yağsız

Öğlen taze fasulye iki kozlenmis biber iki dilim ekmek

19:00 da beş kaşık türlü bir kase chiali cacık bir dilim ekmek

Son olarak karpuz yedim

Spora baslayamadim daha

İnşallah canım. Bir de sporu halledebilirsem şahane olacak. Önümüzdeki hafta yarım saat erken kalkıp biraz karın ve bacak çalıştırmak niyetindeyim.

Bende bugün mutfakta yemek ısınırken duvara dayanıp Wall sit yaptım :KK48: özellikle bacaklar ve kalça alıştırıyormuş ;)
Her gün iki kere yapsam hiç yoktan iyidir ;) Tabi birde fırsat oldukça sokağa attığım an kendimi tam süper oluyor ;)

Merhaba kızlar

Bugün yediklerm

Sabah tost yağsız

Öğlen taze fasulye iki kozlenmis biber iki dilim ekmek

19:00 da beş kaşık türlü bir kase chiali cacık bir dilim ekmek

Son olarak karpuz yedim

Spora baslayamadim daha

Hoş geldin canım ;) yoğunluklar bitmedi mi daha ;) seni de daha sık görelim artık buralarda ;)
Menün çok güzel canım ;) tebrikler ;)
Sporada başlarsın takılma ona fazla ;) suyunu da ihmal etme canım

Chia doğrumu yazıyorum bilmiyorum gerçekten tok tutuyor kızlar

Kesinlikle bende chia tohumunu çok tuttum ;) hatta 1 ay evvel bizim buranın halinde uygun bulunca 1 kg almıştım ;) daha yarısı bile bitmedi ;)
Tok tutması haricinde birde yağ yakmaya yardımcı oluyor ;) diyetisyene başladığımdan beri her gün mutlaka 1 kere de olsa chialı ayran yada yoğurdum var ;)
Hatta her zaman çantamda da ufak ağzı kilitli poşetlerde 1 yk kadar bulunduruyorum hani dışarda işim uzarsa hemen bir ayran alıp ekliyorum çok iyi oluyor ;)

Hoş geldin canım :KK66: yoğunluklar bitmedi mi daha :KK66: seni de daha sık görelim artık buralarda :KK66:
Menün çok güzel canım :KK66: tebrikler :KK66:
Sporada başlarsın takılma ona fazla :KK66: suyunu da ihmal etme canım
Sorma Banu abla sözde dün bi Günaydın msj yazdım kuzenim hamile 39 haftalik rutin kontrol gitti Dr biraz ağrısı vardı açılması varmış yatırdilar

Teyzem hemen beni aradı evim hastaneye yakın diye ben gelene kadar yanına gidermisin dedi hemen gittim dün akşam on gibi normal doğurdu çok şükür dün düzensiz yedim o yüzden yazmadım

Artık kimseye diyet yapıyorum demek istemiyorum sonu hep hüsran olduğu için

Bide bu kaçıncı diyetin diyorlar yarın daha iyi olacağım her konuda spor ve yediklerim konusunda

78 gördüm dün sabah cildirdim yine cuma günü tartı resmini atıp kendime kiloma yakın bi rakip arıyorum kızlar varmı benimle kapisacak :))

Iyi akşamlar

Sanirim hastalaniyorum faranjit belirtileri pek netleşmeye başladı ben de...
kemiklerim sizliyor buna başağrısı da eklendi :KK43:
Şimdi ballı limonlu ılık su hazırladım içiyorum iyi geliyor boğazima. ..

Bugün yediklerim söyle. ..

Sabah,
Simit

Öğle,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates

Akşam,
Et kavurma
Yoğurt
Domates

1 saat yürüyüş

Iyi akşamlar

Sabah,
Simit

Öğle,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates

Akşam,
Et kavurma
Yoğurt
Domates

1 saat yürüyüş
Geçmiş olsun benimde öksürük var
Kızcen nasıl oldu canım

Sorma Banu abla sözde dün bi Günaydın msj yazdım kuzenim hamile 39 haftalik rutin kontrol gitti Dr biraz ağrısı vardı açılması varmış yatırdilar

Teyzem hemen beni aradı evim hastaneye yakın diye ben gelene kadar yanına gidermisin dedi hemen gittim dün akşam on gibi normal doğurdu çok şükür dün düzensiz yedim o yüzden yazmadım

Hadi gözünüz aydın o zaman :KK68: Rabbim analı babalı büyütsün ...aminnnnn
Kız doğuma girerken keşke deseydin dua et diye ;) doğum anında edilen duaların hepsi kabul olurmuş o an ;)
Bizim eşimin hala kızı malum hamile kaldı 1.5 ayı ona her fırsatta hatırlatıyorum bak bana dua et Yengeciğim incecik olsun de yolarım diye nasıl gülüyor :D söz yengeciğim o an dua edeceğim inşallah diye ;)

Artık kimseye diyet yapıyorum demek istemiyorum sonu hep hüsran olduğu için

Bide bu kaçıncı diyetin diyorlar yarın daha iyi olacağım her konuda spor ve yediklerim konusunda

Deme zaten canım hem yediklerinde gözleri kalıyor hemen laflar başlıyor heee diyet yalan oldu falan diye gülüşmeler şakayla karışık laf sokmalar :KK43:
En güzeli ya kasmıyorum artık giderse gider havası yaratmak o zaman nazara da gelmiyor insan ;)
Benim diyetisyene gittiğimi herkes biliyor ama ne zaman ay süper gidiyor desem ertesi gün kötü oluyorum :D eşim bile diyor yıldızın düşük hatun deme kimseye diye ;) bende şimdi valla listeye uyuyorum ama çokda ilk günki gibi kasmıyorum diyorum kafam rahat ;)

78 gördüm dün sabah cildirdim yine cuma günü tartı resmini atıp kendime kiloma yakın bi rakip arıyorum kızlar varmı benimle kapisacak :))

Canım sanırım bizim takımda sadece ISILDURU ISILDURU var gerçi YENA YENA da az kaldı 7li rakamları yakında görecek ;)
Birde yeni gelenlerden Romantika Romantika var 83 kg gerçi ama oda azimli hatunlardan ;) gerçi oda tatile çıktı bugün ama dönünce onunlada hoş sohbet edersiniz motive olmak adına ;)

Iyi akşamlar

Sabah,
Simit

Öğle,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates

Akşam,
Et kavurma
Yoğurt
Domates

1 saat yürüyüş

Çok geçmiş olsun canım ;) aman dikkat et daha fazla üşütme
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnn

Bu arada menü her zaman ki gibi harika ;)

Geçmiş olsun benimde öksürük var
Kızcen nasıl oldu canım

Rabbim sanada acil şifalar versin canım ...Çok geçmiş olsun ;)

Hadi gözünüz aydın o zaman :KK68: Rabbim analı babalı büyütsün ...aminnnnn
Kız doğuma girerken keşke deseydin dua et diye :KK66: doğum anında edilen duaların hepsi kabul olurmuş o an :KK66:
Bizim eşimin hala kızı malum hamile kaldı 1.5 ayı ona her fırsatta hatırlatıyorum bak bana dua et Yengeciğim incecik olsun de yolarım diye nasıl gülüyor :KK70: söz yengeciğim o an dua edeceğim inşallah diye :KK66:

Deme zaten canım hem yediklerinde gözleri kalıyor hemen laflar başlıyor heee diyet yalan oldu falan diye gülüşmeler şakayla karışık laf sokmalar :KK43:
En güzeli ya kasmıyorum artık giderse gider havası yaratmak o zaman nazara da gelmiyor insan :KK66:
Benim diyetisyene gittiğimi herkes biliyor ama ne zaman ay süper gidiyor desem ertesi gün kötü oluyorum :KK70: eşim bile diyor yıldızın düşük hatun deme kimseye diye :KK66: bende şimdi valla listeye uyuyorum ama çokda ilk günki gibi kasmıyorum diyorum kafam rahat :KK66:

Canım sanırım bizim takımda sadece ISILDURU ISILDURU var gerçi YENA YENA da az kaldı 7li rakamları yakında görecek :KK66:
Birde yeni gelenlerden Romantika Romantika var 83 kg gerçi ama oda azimli hatunlardan :KK66: gerçi oda tatile çıktı bugün ama dönünce onunlada hoş sohbet edersiniz motive olmak adına :KK66:

Çok geçmiş olsun canım :KK66: aman dikkat et daha fazla üşütme
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnn

Bu arada menü her zaman ki gibi harika :KK66:

Rabbim sanada acil şifalar versin canım ...Çok geçmiş olsun :KK66:
Sağol Banu abla sancı çekerken söyledim ikinci kez anne olmak istiyorum kaç aydır olmuyor canım anne olmak isteyen herkese Rabbim nasip etsin diye dua et dedim oda kalabalıkti

Açık açık bana dua et diyemedim kızımın tüp bebek olduğunu bilmiyorlar ikinciyide şuan düşünmediğimi biliyorlar

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Sağol Banu abla sancı çekerken söyledim ikinci kez anne olmak istiyorum kaç aydır olmuyor canım anne olmak isteyen herkese Rabbim nasip etsin diye dua et dedim oda kalabalıkti

Açık açık bana dua et diyemedim kızımın tüp bebek olduğunu bilmiyorlar ikinciyide şuan düşünmediğimi biliyorlar

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Aminnnn tez zamanda Rabbim sana da nasip eder inşallah..

Back
X