- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Uzun bir aradan sonra ilk kacamaksiz günüm kilo almışım vermem lazım ki takıma döneyim dimi ama![]()
Bencede kuzu ya sıkı tut dön aramıza yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun bir aradan sonra ilk kacamaksiz günüm kilo almışım vermem lazım ki takıma döneyim dimi ama![]()
oynakbasi34 ; senin yöntem epey güzelmiş valla. Ama benim kızda işe yarasa bile ben o kadar süre uykusuzluğa dayanamam sanırım. Umudum tam gün kreş.
İyi akşamlar,
Bugünkü menümü yazayım:
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
08:30 'da 2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri, 7 adet zeytin, 1 çay bardağı fındık, domates, biber yedim.
Öğlen bir sade Türk kahvesi içtim.
Akşam 17:30'da 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak sulu köfte, salata ve yoğurt yedim.
İnşallah canım. Bir de sporu halledebilirsem şahane olacak. Önümüzdeki hafta yarım saat erken kalkıp biraz karın ve bacak çalıştırmak niyetindeyim.İnşallah canımzaten gündüz çok yorulacağı için emin ol erken uyuyacaktır
Afiyet olsun canımmenün gayet güzel tebrikler
erkenden de yemişsin yemeğini eminim bol eksi olarak dönüş olacak sana
![]()
İnşallah canım. Bir de sporu halledebilirsem şahane olacak. Önümüzdeki hafta yarım saat erken kalkıp biraz karın ve bacak çalıştırmak niyetindeyim.
Merhaba kızlar
Bugün yediklerm
Sabah tost yağsız
Öğlen taze fasulye iki kozlenmis biber iki dilim ekmek
19:00 da beş kaşık türlü bir kase chiali cacık bir dilim ekmek
Son olarak karpuz yedim
Spora baslayamadim daha
Chia doğrumu yazıyorum bilmiyorum gerçekten tok tutuyor kızlar
Sorma Banu abla sözde dün bi Günaydın msj yazdım kuzenim hamile 39 haftalik rutin kontrol gitti Dr biraz ağrısı vardı açılması varmış yatırdilarHoş geldin canımyoğunluklar bitmedi mi daha
seni de daha sık görelim artık buralarda
Menün çok güzel canımtebrikler
Sporada başlarsın takılma ona fazlasuyunu da ihmal etme canım
Geçmiş olsun benimde öksürük varIyi akşamlar
Sanirim hastalaniyorum faranjit belirtileri pek netleşmeye başladı ben de...
kemiklerim sizliyor buna başağrısı da eklendi
Şimdi ballı limonlu ılık su hazırladım içiyorum iyi geliyor boğazima. ..
Bugün yediklerim söyle. ..
Sabah,
Simit
Öğle,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Akşam,
Et kavurma
Yoğurt
Domates
1 saat yürüyüş
Sorma Banu abla sözde dün bi Günaydın msj yazdım kuzenim hamile 39 haftalik rutin kontrol gitti Dr biraz ağrısı vardı açılması varmış yatırdilar
Teyzem hemen beni aradı evim hastaneye yakın diye ben gelene kadar yanına gidermisin dedi hemen gittim dün akşam on gibi normal doğurdu çok şükür dün düzensiz yedim o yüzden yazmadım
Artık kimseye diyet yapıyorum demek istemiyorum sonu hep hüsran olduğu için
Bide bu kaçıncı diyetin diyorlar yarın daha iyi olacağım her konuda spor ve yediklerim konusunda
78 gördüm dün sabah cildirdim yine cuma günü tartı resmini atıp kendime kiloma yakın bi rakip arıyorum kızlar varmı benimle kapisacak :))
Iyi akşamlar
Sanirim hastalaniyorum faranjit belirtileri pek netleşmeye başladı ben de...
kemiklerim sizliyor buna başağrısı da eklendi
Şimdi ballı limonlu ılık su hazırladım içiyorum iyi geliyor boğazima. ..
Bugün yediklerim söyle. ..
Sabah,
Simit
Öğle,
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Akşam,
Et kavurma
Yoğurt
Domates
1 saat yürüyüş
Geçmiş olsun benimde öksürük var
Kızcen nasıl oldu canım
Sağol Banu abla sancı çekerken söyledim ikinci kez anne olmak istiyorum kaç aydır olmuyor canım anne olmak isteyen herkese Rabbim nasip etsin diye dua et dedim oda kalabalıktiHadi gözünüz aydın o zamanRabbim analı babalı büyütsün ...aminnnnn
Kız doğuma girerken keşke deseydin dua et diyedoğum anında edilen duaların hepsi kabul olurmuş o an
Bizim eşimin hala kızı malum hamile kaldı 1.5 ayı ona her fırsatta hatırlatıyorum bak bana dua et Yengeciğim incecik olsun de yolarım diye nasıl gülüyorsöz yengeciğim o an dua edeceğim inşallah diye
Deme zaten canım hem yediklerinde gözleri kalıyor hemen laflar başlıyor heee diyet yalan oldu falan diye gülüşmeler şakayla karışık laf sokmalar
En güzeli ya kasmıyorum artık giderse gider havası yaratmak o zaman nazara da gelmiyor insan
Benim diyetisyene gittiğimi herkes biliyor ama ne zaman ay süper gidiyor desem ertesi gün kötü oluyorumeşim bile diyor yıldızın düşük hatun deme kimseye diye
bende şimdi valla listeye uyuyorum ama çokda ilk günki gibi kasmıyorum diyorum kafam rahat
Canım sanırım bizim takımda sadeceISILDURU var gerçi
YENA da az kaldı 7li rakamları yakında görecek
Birde yeni gelenlerdenRomantika var 83 kg gerçi ama oda azimli hatunlardan
gerçi oda tatile çıktı bugün ama dönünce onunlada hoş sohbet edersiniz motive olmak adına
Çok geçmiş olsun canımaman dikkat et daha fazla üşütme
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnn
Bu arada menü her zaman ki gibi harika
Rabbim sanada acil şifalar versin canım ...Çok geçmiş olsun![]()
Sağol Banu abla sancı çekerken söyledim ikinci kez anne olmak istiyorum kaç aydır olmuyor canım anne olmak isteyen herkese Rabbim nasip etsin diye dua et dedim oda kalabalıkti
Açık açık bana dua et diyemedim kızımın tüp bebek olduğunu bilmiyorlar ikinciyide şuan düşünmediğimi biliyorlar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Yorulsun eve gelince yatar uyur kuzunoynakbasi34 ; senin yöntem epey güzelmiş valla. Ama benim kızda işe yarasa bile ben o kadar süre uykusuzluğa dayanamam sanırım. Umudum tam gün kreş.