Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Bugün sabahın 6sında çok dinç bir şekilde uyandım şükürler olsun

Kendime güzelce keyif kahvemi de yaptım şekersiz

sessizliğin ve bir yandan da manzaranın güzelliğinin tadını çıkarıyorum

( Yana doğru bakınca balkonum çok rahat görünüyor ve güneşin doğuşunu izliyorum bir yandan

)
Malum yarın bildirim günü ve şükürler olsun ki bugün de tartıda güzel bir rakam gördüm

eminim dahada güzel olacak

Diyetisyen kontrolüm de var

bakalım orada ne çıkacağım
Kesinlikle bugün herkes çok sıkı tutuyor işi ve cuma takımca harika bildirimlerde bulunuyoruz

Bugün yine yoğunluk var daha doğrusu küçük kuzumun Yüzme kursu var yine

tabi gitmeden biraz yine test çözdürmem lazım ona

Dün 6 sayfa ancak yaptı sonra ilk molayı verince oyuna kaptırdı kendini ne dediysem ders başı yapmadı

en sonunda söz yarın çok daha fazla yapacağım dedi

gerçi yapılması gereken 30 sayfaya yakın var ama her gün 8 - 9 sayfa yaparsak pazara kadar bitiririz

Dün hafif bir tehtit ettim onu

sen bilirsin eğer yarın sabah kahvaltıdan sonra oturup benle ders çalışmazsan yüzmeye götürmem seni hem öğretmenine de okullar açılınca sen izah edersin neden o test kitabı bitmedi diye dedim

anam bir tutuştu yok öğretmenime söyleme bitireceğim pazara kadar hem yüzmeye gitmeden de yaparım söz dedi

Bakmayın 30 sayfa dediğime öyle çok bir şey değil zaten her sayfada 6 tane basit işlem var bazı sayfalarda hiç yok sadece konu özeti ve resim var

hani zaten bitiremeyeceğini bilsem üstelemem bile nasılsa bitmez diye
İyi geceler arkadaşlar ben de ancak girebildim iş güç malum bir de çocuk olunca zor oluyo bugünkü menüm
Sabah yarım simit bir tatlı kaşığı tereyağ ve bal bir dilim peynir domates salatalık yarım haşlanmış yunurta
Ara yok
Öğle bir kase çorba etli bulgur pilavı
Ara bir şeftali
Akşam bir tabak kuru fasulye 5-6 kaşık pilav
Ara bir kase yoğurt
Su 3 lt spor yok
Bulgur pilavını dün yapmıştım biraz fazla olmul benden başkası da yemiyor bitsin diye iki gündür pilav yedim ama yarın sadece sebze ağırlıklı beslenicem biraz mide rahatlasın diye
Canım menün gayet güzel ama naçizane minik bir tavsiye sana

pilavı baktın fazla yapmışsın koy bir buzluk poşetine at buzluğa

( beyaz pirinçse çorbaya çevirebilirsin bir kaç gün sonra

bulguru da çok rahat başka zaman çıkarıp hemen çözülünce iyice ısıtıp tekrar yemeğin yanına ekleyebilirsin

hiç birşeycik olmaz )
Hee buzluktan sevmiyoruz dersende git bir parkta kuşlara ver ( benim annem hemen kendi camının önüne koyuveriri

hatta kuşlar alışmış bir keresinde koymamış da yeminle kuş geldi camı gagasıyla tıklattı kendini hatırlattı diyor

)
Hem kuşları beslemekte sevap hemde sen fazladan karbonhidrat almamış olursun

YOksa mükemmel bir menü ama malum kilo vermeye uğraşınca o bir kaç kaşık bile bizi hafif geciktirebiliyor

hee hedefe ulaşınca yine dengeleriz sıkıntı olmaz ama en güzeli göz önünden yok etmek