• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi akşamlar kızlar

Bugün yazamadım hiç kızım ateslendi 39.4 hastaneye gittik igne yaptılar ateş düşürücü
Antibiyotik ateş düşürücü şurup verdi
Tekrar yukselirse getir serum takariz dedi Dr

Boğaz kızarmış ikigun ateş devam edebilir dedi çok yoruldum bugün kucagimdan inmedi bacagim ağrıyor diye çok ağladı iğne yapılan bacağını gösterip ağlıyor

Eşim ilgileniyor suan dokuzda ateş düşürücü surubunu vercem inş yukselmez

Çok Nazlı benim cimcime aynı anasi

Su perisi86 Su perisi86 Çok geçmiş olsun çocukların hasta olması çok zor oluyo o olmasa da keşke ben hasta olsam diyorum öyle zamanlarda
kittenlove kittenlove Ben de bu sene öğle arası eve gelmeyi düşünmüyorum okulda yiyeceğim öğle yemeğimi bu yüzden yemek termosu almayı düşünüyorum ki acele etmeliyim belki bu hafta sonu alirim böylece her tür yemeği okula götürüp sıcak sıcak yiyebilirim: )
Okuldan arkadaşlarla ayda bir birinde toplanmaya karar verdik bugün de başladık buna ne kadar yemicem desem de öyle bir ortamda zor oluyo ben de suna karar verdim olabildiğince az yicem bu da benim ayda bir ödülüm olsun: ) sıra geldi bugün yediklerime
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates biber light peynirli tost karışık tahilli ekmek kullandım bir bardak çay
Ara bir avuç sarı leblebi badem findik karışımı
Öğlen çeyrek lavas birazcık peynir chiali kefir bunları açlığımi bastırmak için yedim normalde öğlen yemeyi düşünmüyordum ama yemeden ikindi vakti saldiracaktim
3 gibi gittik arkadaşa 4 gibi de yedik ve ben şunları yedim 1 tane mercimek köfte 1 kase makarna salatası 1 tane patatesli sigara boregi gibi bisey kizartma değil fırında pismisti 1 dilim kek 3 bardak çay tabii ki şekersiz
Şimdi de yeşil çay icicem
Biliyorum çok ağır oldu bugün: ( bakalım cuma günü ne olacak

menüm
kahvaltı : tam tahıllı ekmeğe domates kaşar peynir salatalık sandviç
öğlen :1 kase ezogelin çorba
havuçlu-kabaklı yoğurtlu salata
1 tabak türlü
akşam : 2 kepçe arpa şehriye çorba
3 kaşık bulgur pilavı
3 köfte
2 bardak ayran
su : şuan 2 lt yatana kadar devam
işlenmiş herhangi bir şey yada kalorili tatlı bir şey yok çok şükür menümde

bugün spor yok en kötü iki günde bir yapıyordum ben aslında ama bu aralar çok koşuşturduğum için gün içinde, evde spor yapacak halim kalmadı yarına kısmet inşAllah

bu arada kızlar bu hafta ölçü de almayı düşünüyorum isterseniz beraber yapalım çünkü bazen kilo olarak gitmese de vücut sıkılaşıyor ve inceliyor, tartı sabit kalsa bile mutlu oluyor insan incelmeyi görünce :)

Su perisi86 Su perisi86 Çok geçmiş olsun çocukların hasta olması çok zor oluyo o olmasa da keşke ben hasta olsam diyorum öyle zamanlarda
kittenlove kittenlove Ben de bu sene öğle arası eve gelmeyi düşünmüyorum okulda yiyeceğim öğle yemeğimi bu yüzden yemek termosu almayı düşünüyorum ki acele etmeliyim belki bu hafta sonu alirim böylece her tür yemeği okula götürüp sıcak sıcak yiyebilirim: )
Okuldan arkadaşlarla ayda bir birinde toplanmaya karar verdik bugün de başladık buna ne kadar yemicem desem de öyle bir ortamda zor oluyo ben de suna karar verdim olabildiğince az yicem bu da benim ayda bir ödülüm olsun: ) sıra geldi bugün yediklerime
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates biber light peynirli tost karışık tahilli ekmek kullandım bir bardak çay
Ara bir avuç sarı leblebi badem findik karışımı
Öğlen çeyrek lavas birazcık peynir chiali kefir bunları açlığımi bastırmak için yedim normalde öğlen yemeyi düşünmüyordum ama yemeden ikindi vakti saldiracaktim
3 gibi gittik arkadaşa 4 gibi de yedik ve ben şunları yedim 1 tane mercimek köfte 1 kase makarna salatası 1 tane patatesli sigara boregi gibi bisey kizartma değil fırında pismisti 1 dilim kek 3 bardak çay tabii ki şekersiz
Şimdi de yeşil çay icicem
Biliyorum çok ağır oldu bugün: ( bakalım cuma günü ne olacak

Kesinlikle yemek termosu en güzeli ;) en azından sulu yemeğini bile yanına alabilirsin yoğurdunu falan ;)
Menün aslında çokda abartılı değil sonuçta erken bitirmişsin yemek işini ;)
Suyu da biraz daha arttırmaya çalış yatana kadar ;) dediğin gibi ayda bir de ödüllendirme olur ama akşam yeme dönüşte en fazla ayran iç tok tutsun diye ;)

menüm
kahvaltı : tam tahıllı ekmeğe domates kaşar peynir salatalık sandviç
öğlen :1 kase ezogelin çorba
havuçlu-kabaklı yoğurtlu salata
1 tabak türlü
akşam : 2 kepçe arpa şehriye çorba
3 kaşık bulgur pilavı
3 köfte
2 bardak ayran
su : şuan 2 lt yatana kadar devam
işlenmiş herhangi bir şey yada kalorili tatlı bir şey yok çok şükür menümde

Harika bir menü canım tebrikler ;)
aralarda yeşil çayda iç metabolizmayı hızlandırır yağ yakımını sağlar ;)

Iyi akşamlar kızlar

Bugün yazamadım hiç kızım ateslendi 39.4 hastaneye gittik igne yaptılar ateş düşürücü
Antibiyotik ateş düşürücü şurup verdi
Tekrar yukselirse getir serum takariz dedi Dr

Boğaz kızarmış ikigun ateş devam edebilir dedi çok yoruldum bugün kucagimdan inmedi bacagim ağrıyor diye çok ağladı iğne yapılan bacağını gösterip ağlıyor

Eşim ilgileniyor suan dokuzda ateş düşürücü surubunu vercem inş yukselmez

Çok Nazlı benim cimcime aynı anasi
çok geçmiş olsun canım

Kesinlikle yemek termosu en güzeli :KK66: en azından sulu yemeğini bile yanına alabilirsin yoğurdunu falan :KK66:
Menün aslında çokda abartılı değil sonuçta erken bitirmişsin yemek işini :KK66:
Suyu da biraz daha arttırmaya çalış yatana kadar :KK66: dediğin gibi ayda bir de ödüllendirme olur ama akşam yeme dönüşte en fazla ayran iç tok tutsun diye :KK66:

Harika bir menü canım tebrikler :KK66:
aralarda yeşil çayda iç metabolizmayı hızlandırır yağ yakımını sağlar :KK66:
burdaki öneriler doğrultusunda yeşil çay da alıcam bir şans vericem :KK49:

bu arada kızlar bu hafta ölçü de almayı düşünüyorum isterseniz beraber yapalım çünkü bazen kilo olarak gitmese de vücut sıkılaşıyor ve inceliyor, tartı sabit kalsa bile mutlu oluyor insan incelmeyi görünce :)

Onuda geçmişte yapıyorduk hesapta ama ölçüleri tutan arkadaş kaçak bir gitti pir gitti :KK70: neyse onuda ikna edeyim de dönsün oda aramıza :KK66: bir kaç kaçak daha var aslında sohbetleri şahane ama bir koptular bir koptular :KK66:
Okullar açılınca onlarda biraz rahatlarda sohbetimiz çok daha yoğun olur :KK66:

Bu arada banada uyar o zaman isteyen yarın ölçülerini alıp buraya yazsın :KK66: 15inde en geç 20sinde başlangıç ilan eder ve 1 ay sonrada bakarız ne kadar fark var arada diye :KK66:
Ne dersiniz :KK66:
Ben yine not ederim hepsini bir liste olarak nasılsa o ayda bir olacağı için fazla uzun iş değil :KK66:

Çok güzel fikir canım evde metrem yok en kısa zamanda edinicem cumalari ölçü bildirimi de yapabiliriz

burdaki öneriler doğrultusunda yeşil çay da alıcam bir şans vericem :KK49:

Özellikle yeşil elmalı yeşil çayı ve çileklisini dene ilk etapta ;) içimi çok güzel hemde mis gibi kokuyor ;) alışınca diğerlerini de denersin nasılsa ;) İnan bende nefret ederdim hatta inatla bana yaramıyor derdim ama şimdi her fırsatta markette çaylara bakıyorum yenisi çıkmışmı deniyeyim diye :D

benim de metremi götürmüş evden biri kim bilir nerde :D arıcam şimdi bulamazsam kendime yarın alırım bir tane güzel bir renginden hem böyle şeyler almak beni çok motive ediyo spor şortu aldığımdan beri daha çok spor yapar oldum mesela :D

benim de metremi götürmüş evden biri kim bilir nerde :KK70: arıcam şimdi bulamazsam kendime yarın alırım bir tane güzel bir renginden hem böyle şeyler almak beni çok motive ediyo spor şortu aldığımdan beri daha çok spor yapar oldum mesela :KK70:

:21::21::21::21::21: Ne güzel işte motivasyon tavan ;)
Bende yarın eşortmanlarımı yıkayayım ;) sağ olsun büyük kızda ortak oluyor eşyalarıma sonra bir bakmışım ben giyeceğim zaman kirlide :D Pazartesi Allahın izniyle okulların açılışıyla birlikte benimde sabah yürüyüşlerim başlasın ;)
Gerçi şimdiden de başlayabilirim ama bu ara ev işlerinden okadar yoruldum ki yetişemiyorum resmen :(
Büyük kızda haftasonu evi temizliyeceğim ayağına her yeri kaldırmış daha doğrusu babasının gazıyla gitmiş biz yokken balkonu boyamış ve bizim odamızda olan dolaplarını boşaltıp sökmüş balkona almak için ( babası gitmeden plan yapmışlar nasılsa balkon kapalı ve büyük diye oraya taşırız ben gelince diye )
Bizim sabırsız da kendi kafasına göre tek yapmaya kalkışmış eşim dün dolabı monte etti ama hatun hala yerleştirmedi eşyaları bende temizlikten fırsat bulamadım olmayanları ayıklamaya :( onları yarın hallederim yerleştirmeden

İyi geceler arkadaşlar ben de ancak girebildim iş güç malum bir de çocuk olunca zor oluyo bugünkü menüm
Sabah yarım simit bir tatlı kaşığı tereyağ ve bal bir dilim peynir domates salatalık yarım haşlanmış yunurta
Ara yok
Öğle bir kase çorba etli bulgur pilavı
Ara bir şeftali
Akşam bir tabak kuru fasulye 5-6 kaşık pilav
Ara bir kase yoğurt
Su 3 lt spor yok
Bulgur pilavını dün yapmıştım biraz fazla olmul benden başkası da yemiyor bitsin diye iki gündür pilav yedim ama yarın sadece sebze ağırlıklı beslenicem biraz mide rahatlasın diye

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün sabahın 6sında çok dinç bir şekilde uyandım şükürler olsun ;) Kendime güzelce keyif kahvemi de yaptım şekersiz :KK68: sessizliğin ve bir yandan da manzaranın güzelliğinin tadını çıkarıyorum :KK68: ( Yana doğru bakınca balkonum çok rahat görünüyor ve güneşin doğuşunu izliyorum bir yandan ;) )

Malum yarın bildirim günü ve şükürler olsun ki bugün de tartıda güzel bir rakam gördüm :21: eminim dahada güzel olacak ;) Diyetisyen kontrolüm de var ;) bakalım orada ne çıkacağım :21:
Kesinlikle bugün herkes çok sıkı tutuyor işi ve cuma takımca harika bildirimlerde bulunuyoruz
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Bugün yine yoğunluk var daha doğrusu küçük kuzumun Yüzme kursu var yine ;) tabi gitmeden biraz yine test çözdürmem lazım ona ;) Dün 6 sayfa ancak yaptı sonra ilk molayı verince oyuna kaptırdı kendini ne dediysem ders başı yapmadı :D en sonunda söz yarın çok daha fazla yapacağım dedi ;) gerçi yapılması gereken 30 sayfaya yakın var ama her gün 8 - 9 sayfa yaparsak pazara kadar bitiririz ;)
Dün hafif bir tehtit ettim onu :KK48: sen bilirsin eğer yarın sabah kahvaltıdan sonra oturup benle ders çalışmazsan yüzmeye götürmem seni hem öğretmenine de okullar açılınca sen izah edersin neden o test kitabı bitmedi diye dedim :D anam bir tutuştu yok öğretmenime söyleme bitireceğim pazara kadar hem yüzmeye gitmeden de yaparım söz dedi :D :D :D
Bakmayın 30 sayfa dediğime öyle çok bir şey değil zaten her sayfada 6 tane basit işlem var bazı sayfalarda hiç yok sadece konu özeti ve resim var ;) hani zaten bitiremeyeceğini bilsem üstelemem bile nasılsa bitmez diye ;)

İyi geceler arkadaşlar ben de ancak girebildim iş güç malum bir de çocuk olunca zor oluyo bugünkü menüm
Sabah yarım simit bir tatlı kaşığı tereyağ ve bal bir dilim peynir domates salatalık yarım haşlanmış yunurta
Ara yok
Öğle bir kase çorba etli bulgur pilavı
Ara bir şeftali
Akşam bir tabak kuru fasulye 5-6 kaşık pilav
Ara bir kase yoğurt
Su 3 lt spor yok
Bulgur pilavını dün yapmıştım biraz fazla olmul benden başkası da yemiyor bitsin diye iki gündür pilav yedim ama yarın sadece sebze ağırlıklı beslenicem biraz mide rahatlasın diye

Canım menün gayet güzel ama naçizane minik bir tavsiye sana ;) pilavı baktın fazla yapmışsın koy bir buzluk poşetine at buzluğa ;) ( beyaz pirinçse çorbaya çevirebilirsin bir kaç gün sonra ;) bulguru da çok rahat başka zaman çıkarıp hemen çözülünce iyice ısıtıp tekrar yemeğin yanına ekleyebilirsin ;) hiç birşeycik olmaz )
Hee buzluktan sevmiyoruz dersende git bir parkta kuşlara ver ( benim annem hemen kendi camının önüne koyuveriri ;) hatta kuşlar alışmış bir keresinde koymamış da yeminle kuş geldi camı gagasıyla tıklattı kendini hatırlattı diyor :D )
Hem kuşları beslemekte sevap hemde sen fazladan karbonhidrat almamış olursun ;)
YOksa mükemmel bir menü ama malum kilo vermeye uğraşınca o bir kaç kaşık bile bizi hafif geciktirebiliyor ;) hee hedefe ulaşınca yine dengeleriz sıkıntı olmaz ama en güzeli göz önünden yok etmek ;)

Kahvaltımı da herkes uyurken keyifle yapayım :kk77:
Çalışsın metabolizma ;)

Günaydınnn ben bu haftanın başında çok kaçamaklı gitmiştim kaçamaktan çok miktarlar çoktu ve spor da yapamadım yarın az da olsa eksi görme hedefim var inşAllah :) bugün baya sıkı tutucam en azından ödem olmasın tuzlu yememek lazım :)

Back
X