- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydınoynakbasi34 sevgili kaptanım söz veriyorum tabi ki farkındayım su seminer döneminde mesaj sayım biraz azaldı ama herşey yoluna girecek inşallah ve ben bu hafta listeye girmeyi çok istiyorum
Bu arada seni gönülden tebrik ediyorum harikasın
Ben de şimdi tartildim çok mutluyum bu güzel haberle listeye girmek beni acayip motive edecek :)
Geçen hafta 66.3 bu hafta 65.1 :)
Yalnız yüzdesini nasıl hesaplayacagimi bilmiyorum yardım eder misin
Canım ben spor yaparken çok su içiyorum en az 1 veya 1,5 lt su tüketiyorum birde ne hikmetse ben kışın i daha çok su içiyorum yazın 3 şt içecem diye zorlanıyorumSu perisi86 geçmiş olsun tekrardan tez zamanda geçer inşallah Z Zehra_eymen Maşallah 4 litre su süper
biz de bugün okulu temizledik bir kaç oda değişikliği yaptık bir sürü eşya taşıdık yoruldum baya bugün şunları yedim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik yeşillik peynir bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir avuç sarı leblebi badem findik karışımı
Öğlen tost makinesinde kızarmış sebze domates soslu bir dilim karışık tahilli ekmek
Ara bir bardak light süt
Akşam bir tabak kuru fasulye 4 5 kaşık yoğurt
Ara bir kupa yeşil çay
Su 2 litre belki biraz daha artar :)
Günaydın kızlar çok şükür ben de eksi deyim inş haftaya listeye girerim
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 76.3
Maşallah kaptanım çok güzel kilo vermişsin gaza gelip aynen devam etmek lazım nasıl olsa kilo verdim azcık yesem demek yerineSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günde hepimizin gönlünden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn
Umarım bugün herkes çoook güzel bildirimler yapar ve hedefine bir adım daha yaklaşır
Ben bir yandan keyif kahvemi içip bir yandan da Diyetisyene hazırlanma saatim gelene kadar şöyle bir bakınayım dedim kimler neler yapmış diyegerçi sabah sabah kim ne yapacak
Evde güzel bir sonuç gördüm bakalım Sibelde ne göreceğim
Aslında biraz daha mı merakta bıraksam sizleri diye düşünüyordum ama çatlarımNasılsa Sibel de de aşağı yukarı aynı rakam çıkıyor genelde
heee aşağısıda çıkarsa o farkı haftaya saklarım dermişim
Yeessss Laydiessss annnd Gentlemennnn ( ondan inşallah yoktur tabi burada)
Theeee Oscaaarrrr goessss tooo Oynakbaşııııııııııı
Başlangıç ; 124.5 kg ( yarışmaya ilk katıldığımda118de malum diyetisyene başladığım kilo )
Geçen hafta; 96,4 kg
Bu hafta; 94,8 kg
Giden; 1,6 kg
Yüzdesi; 1,66 %
Toplam giden;
Rekor kiloma göre : 29,7 kg
Diyetsiyen başlangıcına göre ; 23,2 kg
Gerçi bu giden kilonun bir kısmının önceki haftanın ödemi olduğunu biliyorum ama seneler sonra 94ü görmek beni inanılmaz mutlu ettisabah evin içinde deli gibi oynayan bir hatun vardı
8leri ucundan görünce herhalde yatak tepesinde son ses müzikle tepinerek oynarım
Umarım sizlerde çoook güzel rakamlarla gelirsiniz kızlar
Ben inanılmaz gaza geldim 8li rakamlara yaklaştıkça ve kesinlikle aynı azimle ve istikrarla devam edeceğime adım gibi eminim![]()
İnş abla ya bı ara motivasyonum dusmustuHa gayret canım 600 gr giderse haftaya listedesin ki bence kesin gider![]()
Kilo aynı 100 g bile gitmemiş![]()