• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

*** 8. Takım 535.Etap***

Oynakbasi34 ( 96,4 / 94,8 / 1,6 / 1,66 % )
Yena ( 79,3 / / / % )
Zehra_eymen ( 83,3 / / / % )
doga3 ( 98,5 / / / % )

kittenlove ( 68,3 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

erciyes111 erciyes111 Canım eğer düzenli olarak girmeye söz verirsen senide bu hafta listeye alabilirim :KK66: ama bak listeye girince her gün en azından 2 tanecik de olsa mesaj isterim menüyle birlikte :KK66:

Romantika Romantika Canım sanırım yoğunluğun baya var ama paylaşımlarını daha sık yaparsan senide haftaya listeye alırız :KK66: Gerçi bir bakayım bu hafta ne alemdeydin

veeee hemencecik baktım :( maalesef bu hafta hiç uğramamışsın :( canım listeye girmek istersen düzenli paylaşım şart ;)

Herkese günaydın oynakbasi34 oynakbasi34 sevgili kaptanım söz veriyorum tabi ki farkındayım su seminer döneminde mesaj sayım biraz azaldı ama herşey yoluna girecek inşallah ve ben bu hafta listeye girmeyi çok istiyorum
Bu arada seni gönülden tebrik ediyorum harikasın :KK9:
Ben de şimdi tartildim çok mutluyum bu güzel haberle listeye girmek beni acayip motive edecek :)
Geçen hafta 66.3 bu hafta 65.1 :)
Yalnız yüzdesini nasıl hesaplayacagimi bilmiyorum yardım eder misin

H helesekesete
G gsun
emelimben emelimben

Kızlarrr üzgünüm ama sizlerde uzun zamandır hiç düzenli olarak uğramadınız daha doğrusu takıma girmek istediğinizi belirttikten sonra bir kaç kere uğrayıp bir daha gelmediniz :(
Listeye dahil olmak istiyorsanız düzenli paylaşım yapmanız şart ;) o 2 haftalık deneme süresi geçsede bu şartlar altında sizleri listeye dahil edemem ama eğer derseniz bundan sonra daha sık geleceğim diye bakarız duruma göre ;)

Yöneticilerin yarışma konusunda şartları belli ve biz kaptanlarda ancak bir yere kadar idare edebiliriz ;) Çok önemli bir durum olursa haberdar edin demiştim ;) Abarttığımı düşünmeyin lütfen ama kimine göre burası eğlence olsada kimine göre motive oldukları çok güzel bir mecra ve diğer yarışmacıların motivasyonu düşmemesi için bu düzenli paylaşım kuralına bukadar önem veriliyor ;)
Sonuçta diğer arkadaşlarımız her gün 5 dakikada olsa vakit ayırabiliyorsa gelmeyenleri dahil etsem haksızlık olarak görürler hani cumadan cumaya girer bildirim yaparımı kabul etmiyor maalesef bu yarışma ;)

Sizler kararınızı net veririn ;) eğer devam edeceğiz derseniz buyrun gelin ;) ama istemiyorsanızda inşallah sağlığınız için çoook güzel kiloları tek başınıza da verirsiniz demekten başka çare yok ;)

Herkese günaydın oynakbasi34 oynakbasi34 sevgili kaptanım söz veriyorum tabi ki farkındayım su seminer döneminde mesaj sayım biraz azaldı ama herşey yoluna girecek inşallah ve ben bu hafta listeye girmeyi çok istiyorum
Bu arada seni gönülden tebrik ediyorum harikasın :KK9:
Ben de şimdi tartildim çok mutluyum bu güzel haberle listeye girmek beni acayip motive edecek :)
Geçen hafta 66.3 bu hafta 65.1 :)
Yalnız yüzdesini nasıl hesaplayacagimi bilmiyorum yardım eder misin

:KK9::KK9::KK9::KK9: Süperrrr o zaman senide hemen listeye dahil ediyorum canım :21: Bu arada ayrıca tebrik ederim okadar koşuşturma arasında güzel bir fark görmüşsün :KK60:
Hadi bakalım listeye girince de eminim daha güzel eksiler göreceksin :21:

Yüzdeyi ben hesaplarım o sıkıntı değil de ben sana buraya yine yazayım hem bilmeyen varsa oda görmüş olur ;)

Hesap çok basit aslında;

Verdiğin kiloyu bir önceki haftanın kilosuyla bölüp 100 ile çarpıyorsun
:KK66:

*** 8. Takım 535.Etap***

Yena ( 79,3 / / / % )
doga3 ( 98,5 / / / % )

erciyes111 ( 66,3 / 65,1 /1,2 / 1,81% ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 25.08, Başlangıç 66,5 kg, Hedef 58 kg

8.Takım Ortalaması; %

*** 8. Takım 535.Etap***

Yena ( 79,3 / / / % )
doga3 ( 98,5 / 97,5 / 1 / 1.01 % )

erciyes111 ( 66,3 / 65,1 /1,2 / 1,81% ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 25.08, Başlangıç 66,5 kg, Hedef 58 kg

8.Takım Ortalaması; %

Su perisi86 Su perisi86 geçmiş olsun tekrardan tez zamanda geçer inşallah Z Zehra_eymen Maşallah 4 litre su süper :KK9:biz de bugün okulu temizledik bir kaç oda değişikliği yaptık bir sürü eşya taşıdık yoruldum baya bugün şunları yedim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik yeşillik peynir bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir avuç sarı leblebi badem findik karışımı
Öğlen tost makinesinde kızarmış sebze domates soslu bir dilim karışık tahilli ekmek
Ara bir bardak light süt
Akşam bir tabak kuru fasulye 4 5 kaşık yoğurt
Ara bir kupa yeşil çay
Su 2 litre belki biraz daha artar :)
Canım ben spor yaparken çok su içiyorum en az 1 veya 1,5 lt su tüketiyorum birde ne hikmetse ben kışın i daha çok su içiyorum yazın 3 şt içecem diye zorlanıyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günde hepimizin gönlünden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn

Umarım bugün herkes çoook güzel bildirimler yapar ve hedefine bir adım daha yaklaşır :KK66:
Ben bir yandan keyif kahvemi içip bir yandan da Diyetisyene hazırlanma saatim gelene kadar şöyle bir bakınayım dedim kimler neler yapmış diye :KK48: gerçi sabah sabah kim ne yapacak :KK48:

Evde güzel bir sonuç gördüm bakalım Sibelde ne göreceğim :21::21::21:
Aslında biraz daha mı merakta bıraksam sizleri diye düşünüyordum ama çatlarım :KK70: Nasılsa Sibel de de aşağı yukarı aynı rakam çıkıyor genelde :KK66: heee aşağısıda çıkarsa o farkı haftaya saklarım dermişim :KK70:

Yeessss Laydiessss annnd Gentlemennnn ( ondan inşallah yoktur tabi burada :KK70: )
Theeee Oscaaarrrr goessss tooo Oynakbaşııııııııııı :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Başlangıç ; 124.5 kg ( yarışmaya ilk katıldığımda :KK66: 118de malum diyetisyene başladığım kilo )
Geçen hafta; 96,4 kg
Bu hafta; 94,8 kg
Giden; 1,6 kg :KK71::KK71::KK71::KK71:
Yüzdesi; 1,66 %

Toplam giden;
Rekor kiloma göre : 29,7 kg
Diyetsiyen başlangıcına göre ; 23,2 kg

Gerçi bu giden kilonun bir kısmının önceki haftanın ödemi olduğunu biliyorum ama seneler sonra 94ü görmek beni inanılmaz mutlu etti :KK71: sabah evin içinde deli gibi oynayan bir hatun vardı :KK70: 8leri ucundan görünce herhalde yatak tepesinde son ses müzikle tepinerek oynarım :KK70:

Umarım sizlerde çoook güzel rakamlarla gelirsiniz kızlar :KK66:
Ben inanılmaz gaza geldim 8li rakamlara yaklaştıkça ve kesinlikle aynı azimle ve istikrarla devam edeceğime adım gibi eminim :cool:
Maşallah kaptanım çok güzel kilo vermişsin gaza gelip aynen devam etmek lazım nasıl olsa kilo verdim azcık yesem demek yerine

Back
X