• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah razı olsun canım :KK66:
Büyük kız lise 3.de benim İnşaat bölümü okuyor bilgisayarlarına Öğretmenleri Autocad yüklemiş bundan sonra Cuma ve pazartesi günleri bilgisayarı okula götürecekmiş o_O bir yandan sevindim sonuçta mesleğinle ilgili ilk adımı attı ama bir yandan da sinir oldum cumaya deng gelmesi kötü oldu :KK43:

Neyse artık sabah erkenden listeyi hazırlarım Yena olmadığında senden veya diğer kaptanlardan rica ederim mecbur :KK66: haftaya cepten denerim olmazsa ama genelde bir yeri değiştirmeye kalkışınca çorba oluyor hepsi :KK70:

Kızına kocamannn başarılar canım .
Sen dert etme hiç ... yeter ki buralarda olalım ve listeniz burda olsun

Tel.benim içinde cinnet sebebiiii :deli:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Herkese şimdiden Hayırlı sabahlar :KK68:

Erken kalkma işini bugün abarttım sanırım :D sabahtın 5inde hortladım evden erken çıkacağız diye ;)
Dün kapıştık bugün birlikte Annem ve Babamla bahçeye gidip kalan boya işini bitirmeye çalışacağız :KK53: Gerçi dün uğradığımda hiç bir şey olmamış gibi davrandık ikimizde :KK48:
Kızkardeşim zaten gelmiyor hesapta bir arkadaşlarının yazlığına günü birlik gideceklermiş o yüzden gelemezlermiş :KK53: gerçi gelmediği daha hayırlı çünkü geçen seferde boya kokuyor bahanesiyle yardım etmemişti :kızgın:

Pazar günü de bir aksilik olmazsa arkadaşlarımız bahçeye gelecekler diye direk orada kalalım dedik tekrar git gel olmasın diye ;) hava serin diye de ufaklığıda götürmeyeceğiz hem zaten tek sıkılır orada ;)

Aslında Allah biliyor ya bana o bahçeden de fenalık geldi o_O haftasonları hiç bir plan yapmamıza fırsat kalmıyor koca yaz tek etkinliğimiz bahçede amele gibi çalışmaktı :D :D :D

Bakalım şu iki günü nasıl atlatacağım :KK66: Beslenme konusunda içim rahat zaten ;) bol suyumu da içersem hiç bir sıkıntı yok ;) Pazarda çok geçe kalmadan döneriz inşallah da en azından biraz dinlenme şansım olur malum Pazartesi yine temizlik yapmam lazım ki Salı KV yatıya gelecek :KK53:
Bahçedeyken pek fazla cepten giremem buraya kızlar ama akşam belki hava kararınca nasılsa boya işi bitince bakarım :KK66:

Sizlerde ne olur sakın ben yokum diye burayı ihmal etmeyin ve en önemlisi sıkı tutmaya devam edin ;) Önümüzdeki hafta da derece alalım da 8. takımın istediğinde ne kadar iradeli ve başarılı olduğunu kanıtlayalım :21::21::21::21::21:

Nasılsa daha çok erken ve bahçede kahvaltı edeceğiz diye şimdi kendime bir keyif kahvesi yapayım olmadı çıkmadan da ara öğün niyetine 1 bardak ayran içerim ( kahvaltı saatine kadar biraz tutsun beni )
Giderken yanımda bir kaç bir şey götüreceğim ki salatam falan eksik olmasın ;)

Günaydın canlar şimdi kızıda alıp parka yürüyüşe, aletlerde de çırpınırız biraz :KK45:.....aman kızlar hafta sonu diye kaptırmayın hep yedik zaten sabah eksi gördüm tarıtıda o zevk inanılmaz :KK51:

Nasılsa daha çok erken ve bahçede kahvaltı edeceğiz diye şimdi kendime bir keyif kahvesi yapayım olmadı çıkmadan da ara öğün niyetine 1 bardak ayran içerim ( kahvaltı saatine kadar biraz tutsun beni )
Giderken yanımda bir kaç bir şey götüreceğim ki salatam falan eksik olmasın :KK66:

Kolay gelsin size canım...

Banucum yılbaşı listesin de 100 gr. daha az gorunuyor kilom. Benim için iyi gerci..:KK53:
Haksızlık olmasın diye söylüyorum. Geçen hafta 78.7 bu hafta 77.7 yim.. Hedef listesin de ise 78.6 ve 77.6 ekli... Aklın da bulunsun canım...:KK15:

Günaydın canlar şimdi kızıda alıp parka yürüyüşe, aletlerde de çırpınırız biraz :KK45:.....aman kızlar hafta sonu diye kaptırmayın hep yedik zaten sabah eksi gördüm tarıtıda o zevk inanılmaz :KK51:

Vuhuu iyi çırpınmalar analı kızli .:spor:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Herkese şimdiden Hayırlı sabahlar :KK68:

Erken kalkma işini bugün abarttım sanırım :KK70: sabahtın 5inde hortladım evden erken çıkacağız diye :KK66:
Dün kapıştık bugün birlikte Annem ve Babamla bahçeye gidip kalan boya işini bitirmeye çalışacağız :KK53: Gerçi dün uğradığımda hiç bir şey olmamış gibi davrandık ikimizde :KK48:
Kızkardeşim zaten gelmiyor hesapta bir arkadaşlarının yazlığına günü birlik gideceklermiş o yüzden gelemezlermiş :KK53: gerçi gelmediği daha hayırlı çünkü geçen seferde boya kokuyor bahanesiyle yardım etmemişti :kızgın:

Pazar günü de bir aksilik olmazsa arkadaşlarımız bahçeye gelecekler diye direk orada kalalım dedik tekrar git gel olmasın diye :KK66: hava serin diye de ufaklığıda götürmeyeceğiz hem zaten tek sıkılır orada :KK66:

Aslında Allah biliyor ya bana o bahçeden de fenalık geldi o_O haftasonları hiç bir plan yapmamıza fırsat kalmıyor koca yaz tek etkinliğimiz bahçede amele gibi çalışmaktı :KK70: :KK70: :KK70:

Bakalım şu iki günü nasıl atlatacağım :KK66: Beslenme konusunda içim rahat zaten :KK66: bol suyumu da içersem hiç bir sıkıntı yok :KK66: Pazarda çok geçe kalmadan döneriz inşallah da en azından biraz dinlenme şansım olur malum Pazartesi yine temizlik yapmam lazım ki Salı KV yatıya gelecek :KK53:
Bahçedeyken pek fazla cepten giremem buraya kızlar ama akşam belki hava kararınca nasılsa boya işi bitince bakarım :KK66:

Sizlerde ne olur sakın ben yokum diye burayı ihmal etmeyin ve en önemlisi sıkı tutmaya devam edin :KK66: Önümüzdeki hafta da derece alalım da 8. takımın istediğinde ne kadar iradeli ve başarılı olduğunu kanıtlayalım :21::21::21::21::21:
buralar biize emanet için rahat olsun :)

cidden öyle bir de düzgün beslenirken haftada yediğin bir iki kaçamağın hiç bir şeyi etkilemediğini devamlılığın önemli olduğunu görüyor insan ama öyle tüm gün kaçamak yapılmaz yani bir öğünlükten bahsediyorum :)

Back
X