Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese şimdiden Hayırlı sabahlar
Erken kalkma işini bugün abarttım sanırım

sabahtın 5inde hortladım evden erken çıkacağız diye

Dün kapıştık bugün birlikte Annem ve Babamla bahçeye gidip kalan boya işini bitirmeye çalışacağız

Gerçi dün uğradığımda hiç bir şey olmamış gibi davrandık ikimizde

Kızkardeşim zaten gelmiyor hesapta bir arkadaşlarının yazlığına günü birlik gideceklermiş o yüzden gelemezlermiş

gerçi gelmediği daha hayırlı çünkü geçen seferde boya kokuyor bahanesiyle yardım etmemişti
Pazar günü de bir aksilik olmazsa arkadaşlarımız bahçeye gelecekler diye direk orada kalalım dedik tekrar git gel olmasın diye

hava serin diye de ufaklığıda götürmeyeceğiz hem zaten tek sıkılır orada
Aslında Allah biliyor ya bana o bahçeden de fenalık geldi

haftasonları hiç bir plan yapmamıza fırsat kalmıyor koca yaz tek etkinliğimiz bahçede amele gibi çalışmaktı
Bakalım şu iki günü nasıl atlatacağım

Beslenme konusunda içim rahat zaten

bol suyumu da içersem hiç bir sıkıntı yok

Pazarda çok geçe kalmadan döneriz inşallah da en azından biraz dinlenme şansım olur malum Pazartesi yine temizlik yapmam lazım ki Salı KV yatıya gelecek

Bahçedeyken pek fazla cepten giremem buraya kızlar ama akşam belki hava kararınca nasılsa boya işi bitince bakarım
Sizlerde ne olur sakın ben yokum diye burayı ihmal etmeyin ve en önemlisi sıkı tutmaya devam edin

Önümüzdeki hafta da derece alalım da 8. takımın istediğinde ne kadar iradeli ve başarılı olduğunu kanıtlayalım