Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar
Şükür laptopa kavuştum

Bütün gün onuda yapayım bunuda yapayım derken akşamı yaptım

sonrada zaten akşamlık yemek hazırlığı falan derken eşim geldi

Yarınki Fitness dersi için Annem sağ olsun bana eşortman altı bulup almış

tabi boydan fakir olunca paçalarını kısaltmam gerekiyordu onlada uğraştım kız okuldan dönene kadar
Artık tam olarak hazırım sporum için
Kendime yaseminli yeşil çayımı yaptım geldim
Bugünü de olabildiğince hafif geçirdim

İnşallah yarında sporumu bir güzel yapıp bol bol kalori yakmış olacağım
Bu arada biraz evvel KVyi aradım

yarın geliyorsun dimi diye

Akşam iş çıkışı oğlum alsın beni dedi benim kuzuyu yüzmeye götüreceğimi duyunca

nasılsa bende 6da eve geliyorum oda madem öyle alsın beni dedi ki benim işime gelir en azından eşim Annesini alıp gelene kadar yemeğimi yerim onlarda küçük kuzuyla birlikte yerler

sonuçta benim menüm ayrı olacak yarın

Büyük cadı telefonda kurufasülye çekti canım diyince hadi onlarada yarın için kuru yapayım dedim

bende ya bugün yaptığım pazının kalanını yerim yada tavuk göğsü alır tavada yaparım tabi onlarada biraz yaparım ki sonra gelin et yedi bana bakliyat verdi demesin
Bugün ablama kahvaltıya davetliydim
Kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmegi çok az yufka ekmeği avuç içim kadar
Şekersiz 2 fincan çay domates salatalık biber
Peynir 2 dilim sucuk haşlanmış yumurta
1 çay kasigi çikolata sürdüm yedim

Şuan şu içiyorum
Birazdan kahve iccez
Akşam yemeğine evde olurum bakicam artık
Bugün Spor yapamayabilirim çünkü ablamla aramızda 25 km var yol beni çok yoruyor zaten
Canım menün gayet güzel 1 çay kaşığı çikolataya da takılma ama tabi alışkanlık haline gelmesin nasılsa dengelerim diye

yolumuz uzun hedefe ulaştıktan sonra nasılsa arada bizde o tür şeylerden az da olsa yeriz ( gerçi ben kendi adıma ağzıma o zamanda sürmem çünkü huyum pis başladım mı devamı gelir diye korkarım

)
iyi günler herkese bi iki kaçamakta bir şey olmaz diyeti sporu bırakmayın yeter :)
Kesinlikleeeeeeeeeeeeee

İnsanız arada canımız çekecektir bazen nefsimize hakim olamayacağımız günlerde olacak ama bu pes etmek anlamına gelmez aksine sonrasında çok daha sıkı tutmamız şart
akşam öncesi kendimi tutamaıdm bir yedim bir yedim sanırım haftada bir oluyo bana bu :S sonra midem kötü oldu tabi akşamı hafif geçirdim o yüzden
Bence haftada bir değil de ayda bir kendine bir ödül günü belirle

yada kendine ufak hedefler belirle

atıyorum bu ay sonuna kadar 4 kg verirsem 1 öğün canımın istediğini yiyeceğim ( tabiki öğlende ki akşama dengeleme şansı olsun

)
Çok yürüdüm bu gün 11.000 adım köfteyi yakmışımdır umarım

Helalllllll

Cidden harika bir rakam canım

her gün bu kadar yürüyebilsek zaten incecik oluruz çok kısa sürede

Bakalım ben yarın kaç adım atmış olacağım günün sonunda